S
Slatis
Gost
cao narode,prvi put sam spavala sa deckom,koristili smo zastitu ali posle toga me mnogo svrbelo.Jel moram kod ginekologa ili je to manje vise normalno

Gazdarica:Ne bih da te plasim, ali bolje bi bilo da ipak provjeris o cemu se radi, jer bi to mogao da bude i znak da imas trihomonas vaginalis, koji se inace nalazi u petoj grupi bijelog pranja (ebi ga muskarci, vi preskocite citanje prethodne recenice)...
On je kod nas u 50-70% uzrocnik bijelog pranja... E sad, spominjem ga jer se prenosi prvenstveno polnim odnosom, a moze se naci i kod muskaraca, ali kod njih nema znakova njegovog prisustva... Sto ce reci, mogu ga prenositi, s jedne zene na drugu, a da pojma nemaju da ga imaju...
Inkubaciono vrijeme je kratko, traje samo 5-7 dana... Kod zene pocinje sa jakim svrabom na polnom organu, te se pojavljuje iscjedak koji zaudara... Ponekad je spoljni dio genitalija otecen, vagina je crvena i otekla, posuta sitnim krvarenjima...
Gazdarica:Da, da, ja sam *****... Volim muskarce...![]()
8)
Slatis:
cao narode,prvi put sam spavala sa deckom,koristili smo zastitu ali posle toga me mnogo svrbelo.Jel moram kod ginekologa ili je to manje vise normalnop.s.Bolelo je ali je bilo prelepo.
![]()
Pa, ako te ne svrbi vise, a nemas ni problema s bijelim pranjem, onda je valjda sve u redu sada... :wink:slatis:e pa ovakoecko je koristio kondom <durex>.Nemam nikakav zelenkast ili zuckast sekret.Ponekad belo pranje bez mirisa.Pitala sam drugaricu i njoj se to isto desilo.Jos uvek ne znam sta da radim.Ne svrbi me vise.
![]()
Da bi dobio moju sliku, moras ti prvo meni da posaljes svoju... 8)Robinzon Kruso:Ja sam tuzan Gazdarice, DON-u si poslala sliku a meni nisi smrc. smrc. ZELIM TVOJU SLIKU,....
Gazdarica:Pa, ako te ne svrbi vise, a nemas ni problema s bijelim pranjem, onda je valjda sve u redu sada... :wink:slatis:e pa ovakoecko je koristio kondom <durex>.Nemam nikakav zelenkast ili zuckast sekret.Ponekad belo pranje bez mirisa.Pitala sam drugaricu i njoj se to isto desilo.Jos uvek ne znam sta da radim.Ne svrbi me vise.
![]()
slatis:Milorade otvori ti lepo novu temu sa tvojim ovcama.![]()
Gazdarica:Lovackog psa...
ma ne ona je inijanski vrac huhuhuhuhuhuhaaaaaaaaAnonymous:da nije GAZDARICA neka medicinka?
hajde gazdarice da je izlecimo ti dimi a ja cu da je prskam tako ce je proci svrabGazdarica:Treniraju ih moji podredjeni na poslu, svakodnevno...