Dragoljub69
Buduća legenda
- Poruka
- 26.820
Pitaću Timija ...malo konsaltinga...Ne biih ništa dodavala.
Jesi vid'o da smem da obrišem ono što si rek'o da niko ne sme.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pitaću Timija ...malo konsaltinga...Ne biih ništa dodavala.
Jesi vid'o da smem da obrišem ono što si rek'o da niko ne sme.
E,a jes primetila da sem Timija i par devojčuraka s kikicama ovde niko nema pojma o čarima ribolova...
Još sam dobro i prošao...![]()
Cestitam pobedniku...Prica je strasna,ne nesto sad stilizovana,nego bolesna,potresna,kexualna...
Zahvaljujem svima koji su glasovali za mene,sto su prepoznali kvalitet.Zao mi je sto nisam uspeo da postavim celu pricu,ali propozicije su bile takve ybga.
Ukratko: Prica je jednim delom ideja iz sna. Nema veze sa stvarnim licima, dogadjajima i lokacijama, te je svaka veza s njima slucajna. Govori o troclanoj crnackoj porodici Jang iz Eslenda, Ohaja u SAD-u, sinu vozacu (Rajan), kcerci koja je ucenica srednje medicinske skole (Rejcel) i majci,penzionerki i domacici (Peti). Sve se zbiva u Ohaju 1996.godine gde nakon zurke, mlada Rejcel nestaje sa misterioznim mladicem. Sledi pakao za njenu porodicu, otkrivanje identiteta tog mladica (Brendon) i pronalazak novih tragova. Novi tragovi nista ne pruzaju smernice u kom pravcu dalje bi trebalo ici istraga...Porodica ne zna kako da se postavi sa neizvesnoscu da je Rejcel nestala. Vreme prolazi,istraga ne napreduje, dojava nema. Sledi psiholoska ispovest brata u unutrasnjem monologu na mestu gde je nadjena njena torbica pre tacno 10 godina od nestanka. Rejcel nikada nije pronadjena.
Ilustracija neka:
Viš,lakše uče žemske nego muški...Moraćeš da edukuješ čitateljstvo - parangali, vobleri, meredovi, ružno pače, čuvarke...
Popravićeš plasman, garant.![]()
Stigoh i ja iz azila
da čestitam Borki (iiako mi nije bila favorit, a ona zna i zašto..mada je izuzetna priča)
Timiju, naravno (moj ljubimac) i plavookom.
čestitke svima i moderatorima na stručnosti, kulturi i diplomatiji![]()
Četkaj Biljo...Sad kad smo se izčestitali,izljubili sledi skidanje i...Cestitam pobedniku, "pobedjenima", zahvaljujem svima koji su glasali za moju pricu (istinita je), i odjavljujem se sa daljih ucestvovanja...
![]()
Viš,lakše uče žemske nego muški...
A i šta imaš da učiš ribe...![]()
Aaaaa? ? ?Da nisi omašio pdf. Dragoljube![]()