Prvi poljubac i najlepši poljupci-ljubljenje

kapetanmark

Buduća legenda
Poruka
28.105
Sećamo se svi prvog poljupca sa svojom dragom/dragim (znam za neke da su experimentisali sa drugaricom, drugarice sa drugom, ali to ne ubrajam).
To je nešto što se ne zaboravlja zar ne?

I, da li pamtite vaše najlepše trenutke tokom ljubljenja, ili ti vaše najlepše ljubljenje, poljupce?

Prvi poljubac ne mora biti i najljepse ljubljenje.
Da vas čujem...

Sećamo se svi prvog poljupca sa svojom dragom/dragim (znam za neke da su experimentisali sa drugaricom, drugarice sa drugom, ali to ne ubrajam).

I, da li pamtite vaše najlepše trenutke tokom ljubljenja, ili ti vaše najlepše ljubljenje, poljupce?

Da vas čujem...
Први пољубац у животу није био нешто, ни једно ни друго нисмо знали да се љубимо.
Само смо нешто... Отварали уста.

Prvi, prvi, bas prvi bio je prvog dana raspusta posle sedmog razreda.
Nesto smo se simpatisali na ekskurziji, pa smo se nesto gledali po skoli.
I on je zavrsio sedmi. Bio je iz drugog odeljena. Sedeli smo na klupi. Bilo neko drustvane. Svi su odlazili jedan po jedan. Na kraju ostadosmo nas dvoje.
Ono nešto pričamo ću ću ću. Prisećamo se ekskurzije...
Gleda me u oči i kaže: "Poljubiću te."
I poljubi me. Prisloni usne.
Malo sam se postidela. Ali sam mu uzvratila: "I ja ću tebe." I prislonih usne.
To su bila onako dva bojažljiva poljubčića onako dečija. Kao kad se deca gurkaju, ti si mene gurnuo i ja ću tebe.
Pogledali smo se u oči i onda smo spojili usne ponovo. Sada smo pokušali da to malo bolje izgleda. Malo kao zvalavljenje (tako se to među nama tada govorilo)
Ne znam čije je srce jače lupalo i čiji su obrazi bili crveniji.
Kada se seti najsmešniji je detalj što smo oboje držali ruke snazno priljubljene uz svoje telo. Bili smo dmaknuti jedno od drugog i samo smo se dodirivali usnama.
Ostali smo do kasno. Malo smo se ljubili malo smo ćutali i tako... red ljubljenja red tišine. On se malo primakne, ja se malo odmaknem.
-Što se odmočeš?!
-Samo se ljubimo i ništa drugo.

Baš se raznežim kada se setim. Kako smo se igrali u parku...

Da vas čujem...
\prvi poljubac sa jezikom je bio sa jednom svabicom, playgirl kad sam imao 15 godina. E sad nosila je protezu...

Covjek ima Božiji dar! Jedini je živi stvor koji ima tu sreću da spozna čar i lepotu koju dodir usana pruža.
Postane covjek ravnodušan, kao da je to nešto uobičajeno umjesto da uvjek vodi računa da je jedino živo biće koji taj dar ima. I da ga koristi punim plućima uživajući u tom daru.

Ljubite se, nežno, lako, strastveno, samo se ljubite. Po kiši, kada sija sunce, veje snijeg... Ni jedan poljubac nije bio isti niti će.

Prvi poljubac, jedna mlada dama, devojčurak, Nena... Beše to sladje i od mancmeloua koji je je tad postao hit u slatkišima. Osjećaj usana...

Nije to bilo najljepse ljubljenje u životu ali ostaje i te kako upamćeno, prvi poljubac. Znam da sam pomislio, tad sa 16 ljeta, kako je lijepo živjeti...

Najljepse ljubljenje bješe s njom. Od prvog puta, potrajalo je minimum po sata (nije nam ni padalo na um prestati se ljubiti i grliti, ispod Borova kraj Dunava) pa svaki naredni put bivao je bozanstik... Imali smo običaj upitati jedno drugo, onako nježno i tiho:ko se ljubi najljepse na svijetu? Odgovorili bi brzo i skupa:MI!

Shvatih tada koliko su glupe riječi :hej ti se tako dobro ljubiš, il on se dobro ljubi ili ona ljubi posebno... Jer ona je moja inspiracija. A kada je tu inspiracija sve ide ko podmazano. Do tada sam uvjek zmurio, a sa njom sam umeo raširiti oči da budu velika poput crkvenih zvona upijajući svaki sekund,njenog bijelog lica, lice žene, izrazito crne kose, kako se pred mojim očima prepušta svoj milioni koja nas obuzima. I svaki put je delovalo posebno i drugačije još bolje...
Ni za sta na svetu to ne bih propustio vidjeti. Topola me je, I rasplamsavala u isto vrijeme... Žena pred mojim očima u svim svojim čarima... Grlio sam kao nikad.

I on je zavrsio sedmi. Bio je iz drugog odeljena. Sedeli smo na klupi. Bilo neko drustvane. Svi su odlazili jedan po jedan. Na kraju ostadosmo nas dvoje.
To su bila onako dva bojažljiva poljubčića onako dečija. Kao kad se deca gurkaju, ti si mene gurnuo i ja ću tebe.
Pogledali smo se u oči i onda smo spojili usne ponovo. Sada smo pokušali da to malo bolje izgleda. Malo kao zvalavljenje (tako se to među nama tada govorilo)
Kada se seti najsmešniji je detalj što smo oboje držali ruke snazno priljubljene uz svoje telo. Bili smo dmaknuti jedno od drugog i samo smo se dodirivali usnama.
Ostali smo do kasno. Malo smo se ljubili malo smo ćutali i tako... red ljubljenja red tišine. On se malo primakne, ja se malo odmaknem.
-Što se odmočeš?!

Koliki komentar a u pitanju prvi poljubac, ali si slatko opisala. 😊
Mogu misliti koliki bi bio tek na temu prvi sex. 🤣

-Što se odmočeš?!

Promaklo mi je ovo.

❤️

Back