Prvi pjesnički konkurs: tema: VRIJEME - GLASANJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zbog ovakvih stvari, koje po mom blogerskom, neknjiževnom i neukom ukusu, ali ukusu koji ima karakterni nivo poštovanja pisaca i same ideje, nisu dobrodošle, u narednim takmičenjima, ako ih bude, trebalo bi skroz zabraniti. Tačnije, dozvoliti komentare takmičarskih tekstova, a sve osim toga je spam, dakle, kažnjiv. Upravo zato sam bila zagovornik da se dozvole komentari, da vidimo sa kim će sve moderacija imati posla :lol:

I još nešto, hvala blogerima na učestvovanju na ovom prvom konkursu i izuzetno korektnom i kulturnom ponašanju tokom glasanja.
Koja sam ja budala :zcepanje:
Tvoja je pesma ( za moj skromni ukus) meni najbolja, ali sam mislila da je to Dragoljupce ( ti , nadam se, nisi udata za njega:D) pa samo zato nisi od mene
dobila peticu. A njega nije mrzelo da hrani i zaliva moju zabludu:hahaha:

@Biljka
Nemo se zayebavas, pisi, ti si jako pismena devojcica, ti znas da ja volim da te citam, a znas i da nisam jedina.:)

Zbog ovakvih stvari, koje po mom blogerskom, neknjiževnom i neukom ukusu, ali ukusu koji ima karakterni nivo poštovanja pisaca i same ideje, nisu dobrodošle, u narednim takmičenjima, ako ih bude, trebalo bi skroz zabraniti. Tačnije, dozvoliti komentare takmičarskih tekstova, a sve osim toga je spam, dakle, kažnjiv. Upravo zato sam bila zagovornik da se dozvole komentari, da vidimo sa kim će sve moderacija imati posla :lol:

I još nešto, hvala blogerima na učestvovanju na ovom prvom konkursu i izuzetno korektnom i kulturnom ponašanju tokom glasanja.

Koja sam ja budala :zcepanje:
Tvoja je pesma ( za moj skromni ukus) meni najbolja, ali sam mislila da je to Dragoljupce ( ti , nadam se, nisi udata za njega:D) pa samo zato nisi od mene
dobila peticu. A njega nije mrzelo da hrani i zaliva moju zabludu:hahaha:

@Biljka
Nemo se zayebavas, pisi, ti si jako pismena devojcica, ti znas da ja volim da te citam, a znas i da nisam jedina.:)
Vama ženama zaista čovek ne može da ugodi...:mrgreen::hahaha:

Ljudi moji, pa da li je ovo moguce,ljudi moji, pa tek sad vidim da je ovaj konkurs NAMESTEN,ljudi moji! Pa ljudi moji ripped warez pesma Laze Kostica, za koju sam mislio da je to neslavno poslednje mesto, ljudi moji, za koju sam mislio da je sklepalo neko musko sklepalo tipa Dragomir, je osvojilo ljudi moji CETVRTO MESTO! :eek: SHOK nad svim SHOKOVIMA! Ostalo je u senci ovih sitnih skandala tipa Biljine izjave, truckanje Dragomira, raznih jadikovki, prepucavanja ovih sa stranim nickovima, valda nemackim, ali ljudi moji ovo je SKANDAL,molim vas SKANDAL! Sto ce najverovantije doprineti mom rezigniranju od narednog i bojkot narednog konkursa.

hqdefault.jpg

SKANDAL...OVO JE S-KAN-D-AL!

Poslednja izmena:
Mani se insinuacija jer ću da ti se osvrnem na pesmu!:mrgreen:
Šta tebi liči na Lazu Kostića,meni je malo na Branka,ali kako ja nisam baš neki strasni
ljubitelj poezije,pesme koje su se takmičile samo sam preleteo...:lol::rumenko:
Niti sam glasao niti učestvovao s pesmom...Nagovaranja je bilo s više strana ko da sam
ja neki pesnik...:mrgreen:Ali verujem da su i ostale tako nagovarali...
Za svoj debakl si sam kriv(:manikir:) i sad đabe kukaš...
Da si na vreme primetio plagijat i dokazao ga-pesma ne bi učestvovala...Ovako-kakve veze ima to s tobom?
Ima s ličnošću koja je pesmu poslala moderatoru...
Ja ni to ne zameram...Publika kad nije primetila...:hahaha::rotf:

Mani se insinuacija jer ću da ti se osvrnem na pesmu!:mrgreen:
Šta tebi liči na Lazu Kostića,meni je malo na Branka,ali kako ja nisam baš neki strasni
ljubitelj poezije,pesme koje su se takmičile samo sam preleteo...:lol::rumenko:
Niti sam glasao niti učestvovao s pesmom...Nagovaranja je bilo s više strana ko da sam
ja neki pesnik...:mrgreen:Ali verujem da su i ostale tako nagovarali...
Za svoj debakl si sam kriv(:manikir:) i sad đabe kukaš...
Da si na vreme primetio plagijat i dokazao ga-pesma ne bi učestvovala...Ovako-kakve veze ima to s tobom?
Ima s ličnošću koja je pesmu poslala moderatoru...
Ja ni to ne zameram...Publika kad nije primetila...:hahaha::rotf:

Mozes samo da se religijski osvrnes na kritiku, sto ja redovno radim na PDF Religija :mrgreen:
Koliko sam razumeo Bilju,parafraziram da nisi glasal zbog nje, jer je progonis :lol:
Jesam kriv priznajem, zadnjeg dana u nedelju navecer, reko ajd ipak da ucestvujem, da ne bude javio se, prduckao o formatu,a sad ne ucestvujem.Otvorim ti ja moj arhiv, nadjem jednu pribliznu, izbacim stihove koji nemaju vezu sa temom i dobijem nakaradni hibrid, ali reko ajd da vidim,kako ce se moj smisao pisanja primiti u narodu, i zadovoljan sam.Ali da je ovaj plagijat na koji je mod trebal paziti ex officio,a i pored primecivanja jednog clana i javne zapaze,mod tu pesmu nije uklonio,sto je dovelo do toga da sam ja jedno mesto dole :mrgreen: i ravna sredina, a oko mene levo i desno jaje :lol:
Skandal.
Ja sam u svoj profil okacio sada ovu sliku koja ce se odnosi na sledeci konkurs:

hqdefault.jpg

Ljudi moji, pa da li je ovo moguce,ljudi moji, pa tek sad vidim da je ovaj konkurs NAMESTEN,ljudi moji! Pa ljudi moji ripped warez pesma Laze Kostica, za koju sam mislio da je to neslavno poslednje mesto, ljudi moji, za koju sam mislio da je sklepalo neko musko sklepalo tipa Dragomir, je osvojilo ljudi moji CETVRTO MESTO! :eek: SHOK nad svim SHOKOVIMA! Ostalo je u senci ovih sitnih skandala tipa Biljine izjave, truckanje Dragomira, raznih jadikovki, prepucavanja ovih sa stranim nickovima, valda nemackim, ali ljudi moji ovo je SKANDAL,molim vas SKANDAL! Sto ce najverovantije doprineti mom rezigniranju od narednog i bojkot narednog konkursa.

hqdefault.jpg

SKANDAL...OVO JE S-KAN-D-AL!

U je zar i Lazu :eek: ček, jel to sad i ja moram da vratim nagradu :)

Ljudi,budite ozbiljni,u Lazu mi ne dirajte...

Vodio na Stražilovo Branko pesničku bratiju (i sestre,cors!) na izlet,a Lazi se
prikenjalo usput i gleda levo desno i ajd u potok...
Da mu ne bude dosadno pri tim rabotama ,Branko gore deklamovo:
"Stražilovski vrh u visine dere ispod njega slavni Laza Kostić se..."
A Laza iz potoka:
"Oj pesniče s a dugačkom kosom,obriši mi dupe nosom!"
Tako da...Mi smo ovde još i sjajni...

O cemu se ovde radi, nisam pratila? Kakav SKANDAL?

Nije me Dragoljub progonio, nego Fjodor, politicar i sta je vec jos, ne znam...
Dragoljub mene cesto zasmejava tamo na Filozofiji, opauci onako kako on ume, pa prodje kao ja (nekad) na Politici ali se repovi vuku i nema im kraja!
Sabonisa "vidim" na politici, i sad ne vidim razlog da se raspreda o tome. Niti cu vise ucestvovati niti glasati. Bilo pa proslo.

Sto se tice Filozofije (cast izuzecima kojih ima) ali, neki ni sami sebe ne razumeju. Tu onda ja dosolim onako kako ja vidim temu, vise "vadeci" nesto iz knjizevnih dela u kojima ima dosta filozofije, ali ne suve kao drenovina. Zamara me ta staticnost i neprekidno nadmudrivanje, ko ce sta vise zapetljati! Tema: Sta je covek?
Pa, sta je?

Ljubav i sloboda?
Valjda ide jedno s drugim, ili nema ni jednog ni drugog, ili ima neceg treceg, pa to nekako i moze da prodje... Ja se njima divim, iskreno, ali i zazirem, i sto da ne priznam: Vrlo je moguce da im nisam dorasla, ne moze svako sve!

Nije me Dragoljub progonio, nego Fjodor, politicar i sta je vec jos, ne znam...

Ček ček, pa ti si... ozbiljna?! :eek:

OTKUD TI ZNAS KOJA JE PESMA MOJA?

Znaci, bila sam u pravu, ovo je dovoljno!

Hvala sto si POTVRDIO ono sto sama tvrdim.

Tvoje proganjanje mene traje dugo, na svim pdf. zbog POLITIKE, e, sad si se otkrio. Ti si dakle, onaj, sto je angazovao neke da NE GLASAJU za mene?
To sam upravo sinoc rekla moderatoru, nisam znala ko je tacno, ali sad tek vidim, posto znas KOJA JE PESMA MOJA!

Dakle, ti zaista misliš da sam ja angažovao neke da ne glasaju za tebe?
Znaš li ti šta je kleveta? Hajde dokaži da sam učinio bilo šta slično, da sam učinio bilo šta što nije dozvoljeno, pokaži mi jednog forumaša kome sam savetovao (a kamoli angažovao!) da glasa protiv tebe, potkrepi bilo kakvim dokazom tu svoju suludu tvrdnju, i istog trena gasim nalog, tako da te nikada više neću moći proganjati.
Ako ne možeš da dokažeš, ako nemaš nijedan smislen argument, treba da te bude sramota ovakvih nebuloza. Možeš mislit, ja angažujem ljude po forumu da glasaju protiv tebe... i to protiv tebe, kako se to glasa protiv nekoga?! Bila si među poslednjim ionako, zašto bih, sve i da sam bio nameran da to učinim, angažovao bilo koga? Nema potrebe kad su tvoju pesmu gotovo svi ocenili veoma loše.

Svakakvih se gluposti čovek može načitati na ovakvim mestima. :lol:
To je verovatno zato što se prilikom pravljenja naloga na društvenim mrežama ne traži od korisnika ni pristojan iq, ni određen nivo obrazovanja i kulture, već samo šifra od 5-6 simbola.

Hahaha, ja angažovao ljude da glasaju protiv nje... :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back