PRVI LJUBIMAC

Moj prvi ljubimac je bio jednan mali mačor, našla sam ga pored kontejnera...nazvala sam ga bila Djole...porastao je u velikog, debelog mačka, redovno sam ga kupala ali ga mi je kasnije neko ukrao... z:cry:

Uh ne sećam se baš prvog .... ali prvi ljubimci po mojoj želji su bile 2 kornjače: Milica i Zorica ..... posle njih žuti kanarinac Dodo .....

Bilo je tu i ribica .... i zečeva ....

Ali definitivno životinja koja je meni promenila filozofiju života i moj odnos prema životinjama je pekinezerka Flekica ....

Moj prvi ljubimac je maca Cica.Imam je vec 10 godina.Kada sam imala 5 god.u mom dvoristu je neko ostavio malo crno mace.Posto nismo imali nikakvog ljubimca odlucili smo je zadrzati.Ona je zaista divna macka,jako je pametna...Imamo veliko dvoriste i ona ne boravi u kuci(jer moji roditelji to ne dozvoljavaju).Zdrava je i nikada nije bila bolesna.Iako je stara jos uvijek lovi miseve,pacove pa cak i zmije.Prije mjesec dana se omacila i imamo dva predivna maceta.Poslije Cice su bili papagaji,pa ribice,pekinezerka,mjesanac Rex,Patke,zecevi i na kraju kujica Nina.

macka Cile....mozda je bio neko pre nje,ali ne secam se...imala sam samo 2 ili 3 godine...tako nesto...
i toliko sam je gnjavila da su je moji poklonili kako bi je spasili od mene :lol: ( ni nje se ne secam,osim jedne scene kada mi je skocila i izgrebala me po celom licu...sva sam bila u straftama posle toga)
posle je dosla snaucerka Goldi...i svi ostali :lol:

joooojjjjj, podsetili ste me na sve moje ljubimce:D
prvi, sivi macorcic Figaro (po maci iz PinokiJa),
onda (verovatno cu red pomesati).... tigrica Chifi, koji je na terasi pokupio josh svojih "rodjaka" Mimi, Pecu i josh jednog, ne secam mu se imena...
Onda je doshao Meda, pas mesanac koji je kada je dostigao poprilicnu velicinu dobio novi dom u selu kod moje tetke gde su ga svi jako voleli, ali je poginuo:(
Zatim zeka Aska, koji je takodje preseljen u selo, pa vodene kornjace Timotije i Rozalija (Timotije je toliko narastao da je morao otici u Bg Zoo vrt) Jadnicak je ispao iz terarijuma s prozora s 2. sprata i preziveo. Beli mish i beli persijski macor-Milica i persijanerka Beca (umrla prirodnom smrcu u 16 godini)....O ribicama da i ne pricam i sada Leo...pudlan....(auuuuuuu.....)

Back