Shinoda
Veoma poznat
- Poruka
- 12.888
grickaj chips ko ja!Girl next door:mozedosadilo mi da grickam labello
![]()
![]()
![]()

Ne brini neces se ugojiti, imas sad ovaj light!Zivis brzo a hranis se lako!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
grickaj chips ko ja!Girl next door:mozedosadilo mi da grickam labello
![]()
![]()
![]()

ko je fin na 4umu? :razz:love_girl:Pa naravno,svu su na forumu fini i dobri...
Ali ovako...![]()
![]()

Nancy:ja sam se prvi put poljubila sa 11 god, nekoliko nedelja pre mog 12 rodjendana...bilo je grozno...posle vise mesecima nisam htela da imam decka jer kad se samo setim...brrrrrrrrrr...posle sam se navikla, mada mi ni sad poljubac ne predstavlja skoro nikad nista uzbudjujuce...ne znam jel sam ja to poremecena, il sta mi fali...
DJ_MaRe:A stalni dechko ne moze da se gricka ?![]()
,imam samo ovog za grickanje. 
:razz: :razz:love_girl:Dobro,skoro svi![]()
![]()
Girl next door:decko za grickanje? jel to neki novi izum?
ocu i jaaa!!!

najbolji 
i ja smo drugovi,postoji ta privlacnost medju nama,al je veza tesko ostvariva....pa se samo grickamo....sve je to lepo...
[/size]Sa moje tacke gledista to je "Kres kombinacija"... Ali ne slusajte vi mene ja nisam tinejdzerIvAnA:):Aj please neka neko definishe termin dechko za grickanje ...zvuchi zanimljivo...![]()

Hm,pa mi smo srecne,zar ne?shushu:i ja mogu da se pohvalim... opet imam sve u jednom![]()

[/size]Danas? Tako je uvek..dadimar:Do jednog dana......
Sve ima svoj kraj..........
Nazalost tako je danas!!!!!!
POP Mare:Sa moje tacke gledista to je "Kres kombinacija"... Ali ne slusajte vi mene ja nisam tinejdzer![]()
Ne, ne... to je "Gric kombinacija"...POP Mare:Sa moje tacke gledista to je "Kres kombinacija"... Ali ne slusajte vi mene ja nisam tinejdzer![]()

love_girl:Hm,pa mi smo srecne,zar ne?
[size=-3]jel se samo meni cini da ovo sve u jednom zvuci kao da pricamo o... pa o nekom predmetu koji se narucuje preko tv shopa?![]()
![]()
[/size]