Prvi i drugi pogled

Kaže kolega danas: Postoje žene koje niko ne primeti na prvi pogled ali zato svi otkinu na drugi!!?!
Šta je tačno mislio, kakve su to žene?
Jedna od takva zena radi u mojoj firmi, ja i jedan kolega smo je zvali “sivi mis” posto je totalno neupecatljiva i mozda ima 160 cm, mada jest nekako simpaticna.
Posle smo i ja i taj kolega i jos mnogi odlepili za njom, i svi smo dobili korpe.
Sad sam jako dobar s njom i ima bas dobar karakter i poprilicno pametna zena, svaki muskarac bi bio sretan s njom i mislim da je u tome fora, nemam drugog objasnjenja.

Жена исијава шармантношћу...

Не мораш ни да је гледаш, прођеш поред ње и знаш...хоћу да јој правим дете и дворац
Dada...🤣🤣🤣 A ona samo malo neka se potrudi pa da ga upozna, mogla bi ga imati.. bio bi to lak plen za nju, ne verujem da bi se taj muškarac nešto puno opirao...😅

Jedna od takva zena radi u mojoj firmi, ja i jedan kolega smo je zvali “sivi mis” posto je totalno neupecatljiva i mozda ima 160 cm, mada jest nekako simpaticna.
Posle smo i ja i taj kolega i jos mnogi odlepili za njom, i svi smo dobili korpe.
Sad sam jako dobar s njom i ima bas dobar karakter i poprilicno pametna zena, svaki muskarac bi bio sretan s njom i mislim da je u tome fora, nemam drugog objasnjenja.

Како знаш када је ниси пробао... :mrgreen:

(Знам тај осећај)

Како знаш када је ниси пробао... :mrgreen:

(Знам тај осећај)
Prebacen sam u njeno odelenje i sad mi je sef :) ina nas samo troje i samim tim provodimo mnogo vremena za jedni i stvarno je fantasticna osoba (nemam nikakvih emocija davno sam se ohladio), sto se fizickih osobina tice, nista posebno ali ostavlja neki osecaj kao npr malo mace, imas taj neizdrzivi nagon da ga uzmes u ruke, valjda je to ta fora da se ljudi naprosto obeznane.

Back