martta
Aktivan član
- Poruka
- 1.050
Kaže kolega danas: Postoje žene koje niko ne primeti na prvi pogled ali zato svi otkinu na drugi!!?!
Šta je tačno mislio, kakve su to žene?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To su obično žene Zmaj. ..Kaže kolega danas: Postoje žene koje niko ne primeti na prvi pogled ali zato svi otkinu na drugi!!?!
Te su najboljeKaže kolega danas: Postoje žene koje niko ne primeti na prvi pogled ali zato svi otkinu na drugi!!?!
P to, odvali te u krevetu i jos ti i pripali pljugu.To su obično žene Zmaj. ..
... nisam baš tako mislio ali nije loš plan samo što ne pušim..P to, odvali te u krevetu i jos ti i pripali pljugu.
E pa jbga kako da ti demonstrira onda da je zena zmaj.... nisam baš tako mislio ali nije loš plan samo što ne pušim..
Ovo je definicija sa google-a...Kada muškarci kažu za neku ženu da je "zmaj", obično misle da je ona veoma snažna, samouverena, energična i moćna. Takav izraz često nosi pozitivnu konotaciju i označava ženu koja je odlučna, harizmatična i koja se ističe svojom snagom karaktera, nepopustljivostima ili sposobnostima. "Zmaj" može biti i simbol žene koja je dominantna, borbena i koja je sposobna da se nosi sa izazovima života, često na način koji izaziva divljenje i poštovanje...Neka taj kolega opiše na šta je tačno mislio
Pa čitam te ..tako i da znaš da jesi.. ima njih ovde parpa ja sam žena zmaj, sad mi je jasno
Okej.. kad ti kažešPa čitam te ..tako i da znaš da jesi.. ima njih ovde par
Kad je bolje upoznas...
Aha, drugi pogled je u krevetu
Pa ne znam sad šta da ti tačno navedem, realna si.. sa dve noge na zemlji - prava žena zmaj..Okej.. kad ti kažeš
haha
p.s. možda .