Где обично изводите девојку на првом састанку односно где очекујете да одете на први састанак ? На кафу-пиће, вечеру, излет, утакмицу, теретану, спа, биоскоп ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odmah je zaprosim i obecam joj sve cim pristane na deeeeeejt.Где обично изводите девојку на првом састанку односно где очекујете да одете на први састанак ? На кафу-пиће, вечеру, излет, утакмицу, теретану, спа, биоскоп ?
Ili da slusamo ploce bez gramofonaIskreno rečeno
Najljepše su oni “prvi dejtovi” koji se odmah sprovedu u “ej šta radiš sad? Imaš vremena da odemo nešto popiti” i tu bi se već vidjelo oćeš li je voditi na mjesec, stadion ili Bog dragi zna dje još
![]()
Gde su tebe vodili?Iskreno rečeno
Najljepše su oni “prvi dejtovi” koji se odmah sprovedu u “ej šta radiš sad? Imaš vremena da odemo nešto popiti” i tu bi se već vidjelo oćeš li je voditi na mjesec, stadion ili Bog dragi zna dje još
![]()
Prvo na piće neko negde. Posle polako kako se odvija situacija.Где обично изводите девојку на првом састанку односно где очекујете да одете на први састанак ? На кафу-пиће, вечеру, излет, утакмицу, теретану, спа, биоскоп ?
Prvo ide kafa,pice.tamo gde nema buke,vrlo malo ljudi-kafić,mirniji malo.Где обично изводите девојку на првом састанку односно где очекујете да одете на први састанак ? На кафу-пиће, вечеру, излет, утакмицу, теретану, спа, биоскоп ?
Prvi put!? Pa u svoj stan naravno. Pa se sprema pasta a vino sipa. A moliendo cafe se vrti po deseti put. Mislim bilo nekad, sad kuham pastu za lude zenine prijateljice….Где обично изводите девојку на првом састанку односно где очекујете да одете на први састанак ? На кафу-пиће, вечеру, излет, утакмицу, теретану, спа, биоскоп ?
Prvi put!? Pa u svoj stan naravno. Pa se sprema pasta a vino sipa. A moliendo cafe se vrti po deseti put. Mislim bilo nekad, sad kuham pastu za lude zenine prijateljice….
prvi put vidi haha. Ja Vas gospodjice Paula naprosto obozavam.Која ћ жена данас прво отићи некоме у стан кад га први пут види?
Pa to je znacilo i jucer tj u moje vrijeme. Ali Eto ja sam bio krajnje prirodna osoba a tek sto sam znao s puno entuzijazma da opisem hranu koju kuham da svaka zena kaze-mmmmm sto bih ja to probala .Osim toga, zna se šta znači ići nekome u stan. Danas.
Mozda da joj da pelcerКоја ћ жена данас прво отићи некоме у стан кад га први пут види?
Danas je važno pravilo koje se sve informisane žene i pametne drže da je obavezno javno mesto.
Ima puno sigurnosnih pravila, ali nikako kod njega u stan.
Osim toga, zna se šta znači ići nekome u stan. Danas.
Imam ja cerku ciju sam majku ozenio kad me udarila kriza srednjih godina a razveo kad me prosla .Danas je važno pravilo koje se sve informisane žene i pametne drže da je obavezno javno mesto.
Vodim je u muzej brate, biblioteku ili pozoriste na kostanu.Где обично изводите девојку на првом састанку односно где очекујете да одете на први састанак ? На кафу-пиће, вечеру, излет, утакмицу, теретану, спа, биоскоп ?
Ta je smor, igra igru. Isplaniraj svoje vreme, ako se javi, nemoj da skaces na njen predlog, vec predlozi opet neko drugo vreme.Mozda nije pitanje za ovu temu ali ako nije problem da mi neko odgovori.
Prekjuce pozovem koleginicu da izadjemo,ona pristala ali kao javice mi.
Da li me je na taj nacin samo kulturno odbila ili ce stvarno da se javi?
Mislim koliko da cekam,da li se izlasci podrazumevaju samo za vikende ili ne?
BataliMozda nije pitanje za ovu temu ali ako nije problem da mi neko odgovori.
Prekjuce pozovem koleginicu da izadjemo,ona pristala ali kao javice mi.
Da li me je na taj nacin samo kulturno odbila ili ce stvarno da se javi?
Mislim koliko da cekam,da li se izlasci podrazumevaju samo za vikende ili ne?