- Poruka
- 2.477
Secjate li se svog prvog posta? Koga ste prvog upoznali? Vash dozivljaj iz prvog dana?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
(mi sa tinejdzera!)
AntunTun:uh nemam pojma...bilo je bash davno mislim da mi se odma zgadilo...ok nije odma mozhda posle 20tak postova...a ovo od skorije pa ne znam...mislim da sam dismisala prochitao i prvi put se nasmejao ne setjam se bash prvog...ma ne setjam se ni pochetka znam da me par njih shikaniralo i pljuvalo i svashta...posle su oguglali to tako ide...al ja npr nikako na nikija da se naviknem...nekako gde god ga vidim odma mi se smuchi...dal shto je tako nezanimljiv za chitanje...dal zbog uniforme **** pitaj...al ne mogu da ga smislim i radujem se danu kad tje zhena da ga izvali za ovo pa da gu shutne pa tje se oda alkoholu popije otkaz i zavrshi na ulici urlajutji neke samo njemu znane bitke i pravde...
mamlaz...
frozen1982.:Znam koji mi je prvi post....na temi "Sta mislite o rakovima,ali zenama"na astrologiji.....otprilike prvih par stotinak postova sam bio TOTALNO paranoican.....sve sam mislio da ce neko da kaze SUTKA NA FROZENA!!!! i onda ce svi da krenu da me pljuju.....sad me bole q.....potpuno sam opushten...sto na um to na drum...za razliku od RL gde pazim sta pricam.....zato mi je forum super mesto.
U pocetku sam se muvala po skolama i samo citala druge komentare.Pa onda istorija,kultne stvari,svastara,lj i s,filmovi,muzika,tv.I sad uglavnom visim tu.A da isla sam na Afriku ali nije bas zanimljivo.
Upoznala sam odavde par ljudi,i to je to,necu da kvarim secanja ili da dozivim neki smor,razocharenje,pa cu samo da kuckam
Ma,bilo je super tad...Gazdarica mi pomogla da postanem mod..i tako...bila je ok ekipa i mnooogo manje chlanova..lakshe smo se upoznavali i pamtili..bez avatara...