noizemaker
Početnik
- Poruka
- 5
Zadnje 2 godine sam čvrsto verovala da treba da upišem Elektrotehničku, jer me računari prosto oduševljavaju. Razmišljam o tome da upišem smer elektrotehničar računara, ali vidim da se po raznim forumima žale zbog "težine" matematike i fizike i raznih drugih stvari(profesora, knjiga....itd)
. I pored sve moje odlučnosti, takvi komentari ipak utiču na moju, kakvu-takvu, odluku. 
Kao što se da primetiti, upisala bih Prvu tehničku u Kragujevcu. Iako nisam iz Kragujevca. Ali to sada nije bitno. Pa me zanima da li neko ide tamo ili je eventualno išao?
Stvarno ne bih da nešto za*ebem, a važno mi je, jer želim da se time bavim u životu. Znači, reč je o mojoj budućnosti.
Ako smer elektrotehničar računara nije dobar, ili šta već, koji se onda još smer bavi računarima i njegovom konfiguracijom, a da koristi nečemu?
Sada u osmom razredu radimo elektroniku iz tehničkog obrazovanja, i ne bih baš rekla da je to lako, jer svaki čas pišemo po pola sveske(interfejs, memorija, matične ploče, procesori...) ali ne žalim se, jer mi nastava nikada nije dosadna...
Sada se stvarno razmišljam da li ću postupiti ispravno ili ne...ali nemam predstavu šta bih drugo mogla da upišem, jer nemam pojma o ničemu drugom...
I nemoj da mi pominjete gimnaziju, to nikako, nema šanse da ću kročiti u nju...
NEED HELP HERE!

Kao što se da primetiti, upisala bih Prvu tehničku u Kragujevcu. Iako nisam iz Kragujevca. Ali to sada nije bitno. Pa me zanima da li neko ide tamo ili je eventualno išao?
Stvarno ne bih da nešto za*ebem, a važno mi je, jer želim da se time bavim u životu. Znači, reč je o mojoj budućnosti.

Sada u osmom razredu radimo elektroniku iz tehničkog obrazovanja, i ne bih baš rekla da je to lako, jer svaki čas pišemo po pola sveske(interfejs, memorija, matične ploče, procesori...) ali ne žalim se, jer mi nastava nikada nije dosadna...
Sada se stvarno razmišljam da li ću postupiti ispravno ili ne...ali nemam predstavu šta bih drugo mogla da upišem, jer nemam pojma o ničemu drugom...
I nemoj da mi pominjete gimnaziju, to nikako, nema šanse da ću kročiti u nju...
NEED HELP HERE!