n@t@shic@
Ističe se
- Poruka
- 2.624
Nadam se da ovakva tema nije bila... I da je necete zaklucati ...
PA ovde napisite sve o svojoj prvoj simpatiji...koliko ste godina imali gde ste nju ili njega upoznali i sl... nece skoditi da e prisetite prve LJUBAVI...
PA ovde napisite sve o svojoj prvoj simpatiji...koliko ste godina imali gde ste nju ili njega upoznali i sl... nece skoditi da e prisetite prve LJUBAVI...

) Nikola, bio je iz Beograda i dolazio kod bake u selo u kom sam zhivela. Imali smo po chetiri godine, i kad sam ishla u komshiluk po mleko, nosio mi je kanticu.
)
)I to u jednu Sonju komsinicu koja je nesto starija od mene.Moji i njeni roditelji su bili prijatelji ja prvi put nisam imao puno kontakta s njom.Ne secam se kako je pocelo nase druzenje,ali znam da je ona svaki dan dolazila kod mene i ja kod nje,postali smo nerazdvojivi drugari.Posto jos nismo isli u skolu,svaki dan smo se vidjali.Mislim da sam se ja prvi put u nju zaljubio.I na moje cudjenje od tad se nismo razdvajali postali smo bolji drugari nego ikad.Ona se sto posto u mene zaljubila.Nasa ljubav je prestala 2000-te kad smo se odjednom manje druzili a i sem toga ja sam nasao novu devojku u vrticu
)