Prva presuda nezaposlenom demonstrantu koga izdržavaju roditelji

kako to da nezaposleni bolje znaju od zaposlenih kako se vodi posao?

dokle će u politiku da ulaze nezaposleni koje izdržavaju roditelji a iz politike izlaze kao milioneri?

da li znte da su demonstranti dali rok do danas u 15h da se svi uhapšeni demonstranti puste iz zatvora?

- - - - - - - - - -

Učesnici protesta traže oslobađanje privedenih

- - - - - - - - - -

http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/9/politika/3456190/protest-ispred-predsednistva-srbije.html

- - - - - - - - - -

u priloženom članku javnog mediskog servisa republike srbije može puno toga da se pročita

na FB se pojavila i prva presuda nezaposlenom demonstrantu koga izdržavaju roditelji, a koga je zbog navedenog država oslobodila plaćanja troškova sudskog postupka

- - - - - - - - - -

Pogledajte prilog 538314

Систем такве негује, а потом селекује.

Семе су деца комунизма !

ne znas ni za sta si

mangupi te koriste, jer nemas pameti

- - - - - - - - - -

idi okopavaj muskatle

- - - - - - - - - -

u polikitu se ne razumes

ja znam i ko sam i sta sam
za koga cu da glasam, oducicu kad budem videla izbornu listu
a borim se protiv zloupotrebe i privatizacije drzave od strane pojedinca
borim se da tebi sutra na vrata ne dodje sudski izvrsitelj jer je neko bacio oko na tvoj stan kao na moj poslovni prostor
borim se da te ne privode u sluzbene prostorije inspektori iz bia-e koji zloupotrebljavaju svoj polozaj, da bi te zastrasivali dodatno da treba da se plasis placenog ubice koji ti se obratio
borim se da nasa deca zive u normalnoj drzavi, a ne feudu brace vucic ili bilo koje druge brace
za to se bori svaki normlan covek koji svoj obraz nije dao za saku sumnjivih para

Treba da ih puste, i treba ih pustiti da ulaze gde zele. Time daju alibi i drugima da ulaze i zaposedaju sta god hoce ako imaju silu.

:lol:

De, de. Ti koji imaju silu su odavno svuda samo na finjaka, da se "vlasi ne dosete'.

moram proko da budem brutalna, svoja gomna ces sam morati da cistis, posto spremacicu placas 4e na sat
a momak sa 18 godina, IT obrazovan, sa inicijativom moze da zaradi mnogo vise
dokle vise fabrike i fizicki radovi sa najmanjim dnevnicama
u srbiji rastu deca ciji roditelji su ulozili u njihova obrazovanja, pa su obrazovani i pametni toliko da su im otvorena vrata na zapadu i jake kompanije u naprednim zemljama se bore za njih
dokle vise ponizavanje srba i srpske dece?!
da li bi svoju decu usmerio da rade fizicke poslove i ciste gospodi gomna za 4e?
da li vam je mozak toliko ispran da za svoju decu zelite najnekvalitetnije i namanje?
da li ste toliko zaplaseni da ne smete da pustite misli dalje od jebene fabrike u kojoj ljudi rade za 200e, a ino investitor za svako radno mesto dobija 10.000eu
ili sta zaista intelektualno toliko ograniceni, pa vam to zvuci kao idealna ponuda za vasu i za ostalu decu srbije?

Poenta.:tick:

:arrow:

nisi kazao ko si? ma vecina vas klonova je samo jedna osoba tipa vojtehoovska

Према истраживањима ЦеСИД-а о демографској структури присталица председничких кандидата, за Вучића су гласали приближно у истом односу мушкарци и жене, са просечном старошћу од 55 година услед високог удела (42%) грађана у пензији. Највећи број гласача (41%) је завршио четворогодишњу средњу школу, а затим радничку школу (22%), док 21% има образовање ниже од средње школе.

https://sr.wikipedia.org/sr-ec/Александар_Вучић

Poslednja izmena:
borim se da tebi sutra na vrata ne dodje sudski izvrsitelj jer je neko bacio oko na njega na moj poslovni prostor
borim se da te ne privode u sluzbene prostorije inspektori iz bia-e koji zloupotrebljavaju svoj polozaj, da bi te zastrasivali dodatno da treba da se plasis placenog ubice koji ti se obratio
borim se da nasa deca zive u normalnoj drzavi, a ne feudu brace vucic ili bilo koje druge brace
za to se bori svaki normlana covek koji svoj obraz nije dao saku sumnjivih para

Sve potpisujem, samo bi dodao još neke moje vidove borbe.

Borim se protiv kriminala, korupcije i nepotizma.

Borim se za primenu zakona prema svima jednako i da živimo u društvu u kojem pred zakonom nema privilegovanih.

Borim se za fer i poštene izbore gde će se podmićivanje glasača sa 2000 dinara kažnjavati rigorozno i onemogućiti korupciju prilikom glasanja. Kao i da se ponište svi oni koji s esmatraju pokojnim glasačima.

Borim se za mogučnost da naša deca koja se zapošljavaju u Lidlu i sličnim kompanijama imaju jednake ili veće platte nego radnici u Nemačkoj, kako bi ostali zajedno sa svojim roditeljima....

I još mnogo toga....

borim se da tebi sutra na vrata ne dodje sudski izvrsitelj jer je neko bacio oko na tvoj stan kao na moj poslovni prostor
za to se bori svaki normlan covek koji svoj obraz nije dao za saku sumnjivih para

i naravno dzej. ha, ha, ha

ko ti veruje.

- - - - - - - - - -

sama si rekla da si namlatila 300.000 evra za vreme slobe i ds rezima.

i naravno dzej. ha, ha, ha

ko ti veruje.

- - - - - - - - - -

sama si rekla da si namlatila 300.000 evra za vreme slobe i ds rezima.

nisam 300.000, nego 350.000e
to sam zaradila radom kao privatnik od 1986.godine do 2018.godine
u privatan posao sam usla sa pozajmljenim novcem i dugogodisnjim kreditima koje sam vracala od svog rada
kad 32 godine radis dnevno 12 - 15 sati onda mozes i da zaradis te pare najnormalnije postenim radom
ali ja mislim da je kod tebe problem koji je Kerkyra navela Према истраживањима ЦеСИД-а о демографској структури присталица председничких кандидата, за Вучића су гласали приближно у истом односу мушкарци и жене, са просечном старошћу од 55 година услед високог удела (42%) грађана у пензији. Највећи број гласача (41%) је завршио четворогодишњу средњу школу, а затим радничку школу (22%), док 21% има образовање ниже од средње школе.
zato ti ne mozes da shvatis mnoge stvari jer prevazilaze tvoj intelekt

imas 2 grama mozga!? verujem

- - - - - - - - - -

nisam 300.000, nego 350.000e
to sam zaradila radom kao privatnik od 1986.godine do 2018.godine
u privatan posao sam usla sa pozajmljenim novcem i dugogodisnjim kreditima koje sam vracala od svog rada
kad 32 godine radis dnevno 12 - 15 sati onda mozes i da zaradis te pare najnormalnije postenim radom
ali ja mislim da je kod tebe problem koji je Kerkyra navela Према истраживањима ЦеСИД-а о демографској структури присталица председничких кандидата, за Вучића су гласали приближно у истом односу мушкарци и жене, са просечном старошћу од 55 година услед високог удела (42%) грађана у пензији. Највећи број гласача (41%) је завршио четворогодишњу средњу школу, а затим радничку школу (22%), док 21% има образовање ниже од средње школе.
zato ti ne mozes da shvatis mnoge stvari jer prevazilaze tvoj intelekt

da, da. a vi sve shvatate i bosko vam je ideolog! ha, ha, ha, i djilasovi mutavi snagatori

Back