Prva presuda nezaposlenom demonstrantu koga izdržavaju roditelji

proka

Legenda
Poruka
57.100
kako to da nezaposleni bolje znaju od zaposlenih kako se vodi posao?

dokle će u politiku da ulaze nezaposleni koje izdržavaju roditelji a iz politike izlaze kao milioneri?

da li znte da su demonstranti dali rok do danas u 15h da se svi uhapšeni demonstranti puste iz zatvora?

- - - - - - - - - -

Učesnici protesta traže oslobađanje privedenih

- - - - - - - - - -

http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/9/politika/3456190/protest-ispred-predsednistva-srbije.html

- - - - - - - - - -

u priloženom članku javnog mediskog servisa republike srbije može puno toga da se pročita

na FB se pojavila i prva presuda nezaposlenom demonstrantu koga izdržavaju roditelji, a koga je zbog navedenog država oslobodila plaćanja troškova sudskog postupka

- - - - - - - - - -

Pogledajte prilog 538314

Poslednja izmena:
ali poenta je da je nezaposlen, da ga izdržavaju roditelji a pametniji je od njih ;)

sta ti hoces da pitas u stvari?
ko ti kaze da sa tim detetom nisu i roditelji bili na protestu?
mogla bih sa tobom da se kladim, da roditelji dele politicki stav svog deteta
da sam na tvom mestu, ja bih postavila logicnije pitanje
da li je vlast toliko slaba, pa mora da udara tamo gde je najosetljivije da bi pokorila nezadovoljno stanovnistvo?
koliko se secam iz istorije, ustase su klale decu pred roditeljima kako bi im naneli jos vecu patnju od one koju im nanose mucenjem
ova vlast radi isto
eto rpoko, to je jedan normalan logican nacin razmisljanja na dnevna desavanja u srbiji

sad može tu presudu da doda u svoj budući CV

Pod uslovom da mu uvaže.
Ako je bio vodjen lažnim mediokritetima kojima je on samoinicijativno dodelio najlepše osobine
može da dodje do velikog i istinskog razočarenja.

Otprilike kao sa ženama.
Njoj nije jasno zašto si navalio na nju a ti joj sam dodao osobine koje ona nema.
Bog se stvarno poigro sa muškarcima.

sta ti hoces da pitas u stvari?
ko ti kaze da sa tim detetom nisu i roditelji bili na protestu?
mogla bih sa tobom da se kladim, da roditelji dele politicki stav svog deteta
da sam na tvom mestu, ja bih postavila logicnije pitanje
da li je vlast toliko slaba, pa mora da udara tamo gde je najosetljivije da bi pokorila nezadovoljno stanovnistvo?
koliko se secam iz istorije, ustase su klale decu pred roditeljima kako bi im naneli jos vecu patnju od one koju im nanose mucenjem
ova vlast radi isto
eto rpoko, to je jedan normalan logican nacin razmisljanja na dnevna desavanja u srbiji

Moj pokojni ćale je do poslednjeg dana bio za SPS verovao je da su tamo oni što se razumeju
Nije mogao da prihvati da je danas sve plaćenička agentura.
Dokle god ne postoje prava radnika znaću da ih sve redom zabole agenturski racku.

Back