V
VUJANOVIC
Gost
PO VASEM MISLJENJU NAJBOLJIH PET U NBA
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa ti stvarno nemas pojma o kosarci kazes da je stojakovic najbolji bek lige.po meni stojakovic je treca petorka nba a sto me vise cudi je sto za najboljeg centra stavis divca i milera i tvrdis na primer da su bolji od seka i bena valasa.stvarno si poludela za pedjom!snaja88:C-Vlade Divac ili Bred Miller
SG-Kobi Brajant(T-Mac)
SF-Pedja Stojakovic(bez konkurencije)
PF-Kevin Garnet(Tim Duncan)
PG-Kidd(Dejvis iz Hornetsa)
Vujanovicu nosi se!Pa necu valjda da stavim Nowickog umesto Pedje ili nekog drugog orangutana...A Sek...debeli i matori covek.Jedino ti to mogu recio njemu.VUJANOVIC:pa ti stvarno nemas pojma o kosarci kazes da je stojakovic najbolji bek lige.po meni stojakovic je treca petorka nba a sto me vise cudi je sto za najboljeg centra stavis divca i milera i tvrdis na primer da su bolji od seka i bena valasa.stvarno si poludela za pedjom!snaja88:C-Vlade Divac ili Bred Miller
SG-Kobi Brajant(T-Mac)
ISTINA JE DA JE SEKOVA KOSARKA RUZNA ALI ON JE NAJBOLJI CENTAR NBA U POSLEDNJIH NEKOLIKO GODINA A STO SE TICE PEDJE SLABIJI JE IGRAC OD NOVICKOG PA MOZDA I OD FINLIJA(TANDEM IZ DALASA)VUJANOVIC:pa ti stvarno nemas pojma o kosarci kazes da je stojakovic najbolji bek lige.po meni stojakovic je treca petorka nba a sto me vise cudi je sto za najboljeg centra stavis divca i milera i tvrdis na primer da su bolji od seka i bena valasa.stvarno si poludela za pedjom!snaja88:C-Vlade Divac ili Bred Miller
SG-Kobi Brajant(T-Mac)
Anonymous:ISTINA JE DA JE SEKOVA KOSARKA RUZNA ALI ON JE NAJBOLJI CENTAR NBA U POSLEDNJIH NEKOLIKO GODINA A STO SE TICE PEDJE SLABIJI JE IGRAC OD NOVICKOG PA MOZDA I OD FINLIJA(TANDEM IZ DALASA)[/quote) LOSIJI OD FINLIJA?????VUJANOVIC:pa ti stvarno nemas pojma o kosarci kazes da je stojakovic najbolji bek lige.po meni stojakovic je treca petorka nba a sto me vise cudi je sto za najboljeg centra stavis divca i milera i tvrdis na primer da su bolji od seka i bena valasa.stvarno si poludela za pedjom!snaja88:C-Vlade Divac ili Bred Miller
SG-Kobi Brajant(T-Mac)
evo placem od smeha![]()
![]()
![]()
![]()
:shock: :shock: 8) 8)
![]()
![]()
![]()
![]()
beron davisVUJANOVIC:PO VASEM MISLJENJU NAJBOLJIH PET U NBA
Vuksa:Sek,Pedja,Brajant,Garnet,Ajverson[/quote="....."]Sek,Aleksic,Brajant,Vuksanovic,Ajverson![]()
![]()
![]()
:wink:
NEBOJSA-FEKI--PRESEVO:STA SE ZEZATE GDE MOZE DIVAC DA BUDE NAJBOLJI CENTAR NAJBOLJI SU POMENI SLEDECI:ONIL IZ INDIJANE,DANKAN,STOJAKOVIC ILI MEKGREJDI KOBI,AJVERSON ILI KID
koja su to tri rekao sam ili duncan ili garnet ali evo konačno: kidd,brayant,peđa,garnet,shaqppppppppppppppppppppppppp:kako mogu tri centra u jednoj petorci
Garnet je PF je li si ti cist?Tipkaros:Koliko ljudi ne zna na kojoj koji igraci igraju...
Ajverson nije PG (pozicija 1) vec SG (pozicija 2).
Brajant nije SF (pozicija 3) ili kako neki kazu PF (pozicija 4) () vec SG.
Garnet nije PF vec SF (isto kao Stojakovic, Novicki i Megrejdi (T-Mac) i za nijansu je i bolji od njega).
Dankan je PF.
Dakle:
PG. Kid
SG. Brajant
SF. Garnet
PF. Dankan
C. Shaq
Ma ko moze njih da pobedi...
Anonymous:kevin garnet,trejsi mekgrejdi,kobi brajant,pedja stojakovic,alen ajverson
e ove bi dobio diječiji vrtić, pobili bi se za balun kad bi ga sudac podbacioTipkaros:Anonymous:kevin garnet,trejsi mekgrejdi,kobi brajant,pedja stojakovic,alen ajverson
Kao prvo Garnet je SF garantovano.
A pogledajte ovo iznad: SF,SF,SG,SF,SG. :shock: