Prva Niška Gimnazija '' Stevan Sremac ''

Pozdrav, da li neko ide ili je išao u Prvu Nišku ( Sremac ), kakvi su nastavnici ? Društvo? Svaka škola ima nešto po čemu je poznata pa tako u Sremcu idu '' Mamina i tatina deca '' u Boru '' Učenjaci ''..... Kakvo je vaše mišljenje u vezi ove škole? ;)) Pozdrav Svima ! ! !

http://www.sremac.edu.rs

E bas mi je takvo i misljenje .

Sve razmajzojle do razmazojle :lol: Ne kazem da ne postoji izuzetka u smislu da postoji i normalne dece, ali preovladava ono snobovsko drustvo . I kad zinu da se primetiti koliko su suplji .
 
Nama nastavnici pricaju da seljaci idu u grobarsku da bi se po selu posle hvalili, da predaju pijandure i retardirani....Da ucis kao nenormalan a blage veze nemas...Ja idem OS Radoje i svi kazu tako... Kao Sremac i Bora, to su vam deco gimnazije -.- :D

Pozdravi nastavnicu (koja je garant ozlojedjena sto nije upisala master i sto ne moze da predaje kod nas) i kazi joj da je veliki profesionalac :lol:
 
Zavrsila je grobarsku i razocarana je... A inace jedan nas nastavnik je predavao ranije u Svetozar Markovic, sada predaje kod nas u skoli ( Milorad - Globus )

Gimnazije se medjusubno dopunjuju profesorima zbog ispunjenja fonda casova ne zato sto su nezadovoljni pa mogu da biraju :neutral:

Pa zavrsila je , onda znam njen psiholoski profil cim je razocarana . Kazem, pozdravi je puno i poruci ono sto sam vec rekao .
 
Niko te nije pitao za grobarsku... Po tebi bolja a po drugima ne ! ! ! Sremac se nalazi u glavnoj ulici u samom centru, jos jedan razlog vise da upisem tu skolu... Pitam decu koja su isla u Sremac kakva su njihova iskustva.. Mene ne zanima Svetozar ;)

Dont judge the book by its cover .

Elem, ovo nisi navela na pocetku teme tako da se nije znalo o cemu treba pisati .
 

Back
Top