Prva ljubav

Ova tema je posvetjena "prvoj ljubavi " i otvorena je za sve dakle iz za TeenagerE ali isto za vas koji ste davno odmakli po godinama ali se još sećate kao i za roditelje koji trenutno posmatraju odabir svoje djece ...

Da li su vam se petljali roditelji i na koji način ? Više suptilno ili otvoreno po fazonu "au dijete uopšte mi se ne dopada ta osoba"

Kako je to na vas delovalo?

Da li roditelji imaju pravo da se mešaju ? Naravno da imaju u ekstremnim slučajevima ali o njima nije riječ . Roditelji se mešaju jer im se nešto ne dopada npr. Životno shvatanje osobe koje je vaše dete odabralo ili roditelji ili jednostavno neuspeh koji vi vidite jer ta osoba "samo radi i zaradjuje jadnu platu" vi za svoje dete želite nešto drugo

Ili ste cool i relaxed jer vjerujete "ma to će da prodje kao da će moje dete ostati sa tom osobom " i čekate ali vam to odviše dugo traje i lagano panika kreće ...i razmišljate kako to rastaviti ....

Moji roditelji se nisu slagali bas sa nijednom mojom vezom :lol: ali ozbiljno.
To me je brinulo, ali smo bili malo extremni, moje drustvo, mislim :D, a moji roditelji konzervativni.
Na kraju su se pomirili da se udam za jednog od takvih, iz te grupe neomiljenih njima.
Cak mi je otac rekao jednom prilikom: Ako nema mindjusu na usima ok je, a ni tetovazu :deda2:. A njega je pitao: Da li si siguran da mozes celog zivota da zivis s njom :eek: ? sta da vam kazem dalje....
Ja imam malo dete, mada mislim da cu biti stroga /neka baba vestica :sad2: ne dao Bog.

Ova tema je posvetjena "prvoj ljubavi " i otvorena je za sve dakle iz za TeenagerE ali isto za vas koji ste davno odmakli po godinama ali se još sećate kao i za roditelje koji trenutno posmatraju odabir svoje djece ...

Da li su vam se petljali roditelji i na koji način ? Više suptilno ili otvoreno po fazonu "au dijete uopšte mi se ne dopada ta osoba"

Kako je to na vas delovalo?

Da li roditelji imaju pravo da se mešaju ? Naravno da imaju u ekstremnim slučajevima ali o njima nije riječ . Roditelji se mešaju jer im se nešto ne dopada npr. Životno shvatanje osobe koje je vaše dete odabralo ili roditelji ili jednostavno neuspeh koji vi vidite jer ta osoba "samo radi i zaradjuje jadnu platu" vi za svoje dete želite nešto drugo

Ili ste cool i relaxed jer vjerujete "ma to će da prodje kao da će moje dete ostati sa tom osobom " i čekate ali vam to odviše dugo traje i lagano panika kreće ...i razmišljate kako to rastaviti ....

I da li ste vi nekad bili neželjeni odabir i kako ste se nosili sa tom titulom ?

Nikad se nisu petljali.. nisam im ni davala da se petljaju. A i nisu toliko neotesani nikad bili da komentarisu tudju decu. Moji izbori nisu bili takvi da neko treba da intervenise... Uglavnom su bili daleko bolji od mene. Treba biti dosta nepristojan i sa manjkom samokontrole da se petljas bilo kome u bilo sta.
Jesam bila nezeljeni odabir. I sad sam. Ali razumevanja za to imam. Sve dok sebi neko ne dozvoli nepristojnost u vidu petljanja... onda vise nemam razumevanja.

Back