Prva ljubav... (:

moja 1 bila ruskinja:) imao sam oko 16...posle nekog zezanja zavrsili na nekoj plazi razvaljeni od alkohola...tu se pojavila i ona pripita...malo smo se smekali pijani..ona prva prisla:rumenko: i pitala me odkud se znamo.....a ja utrnuo od jednom...izgubio se:hahaha::hahaha:...posle se opustio...raspricali se ihaaaa..jos kad smo provalili zajednicko drustvo....bilo lepo, bila starija 2 god i bili 2,5 god zajedno...posle sam zapalio u drugi grad:sad2:...ali rado je se setim:)

Kako ste smuvali prvu(og) curu/momka ? mislim Kako je bilo :p O cemu ste pricali... kako si mu prisao/prisla? i tako to :)
jedna nova godina,ja za sankom,mika mi je bio simpa duze vreme pre toga...i posto je bio tu,krenula je neka prica,otpratio me kuci i tako... ne secam se svih detalja jer sam popila,to me je uvek zezao,ali je bilo uberkul smuvati se za 1. januar :) ne moras da pamtis datum godisnjice i to.... kad pogledam unazad,shvatim da je on bio najnormalniji od svih ostalih,ali ja to tada nisam shvatila... voleo me je,i ja sam njega,ali me je gusio,tj. ja sam to tako shvatala,kao da mi uzima slobodu... i ne samo tad,to mi je vodeci problem u vezi... uvek se osecam tako,kao da cu ostati uskracena za slobodu,i onda prekidam... i prodisem :D

ja ocu da verujem da postoji m-z prijateljstvo
veruj :)
ja imam 2 ne tako bliske drugarice,sve ostalo su mi drugovi... i ne smekamo se,nisam imala nikakvih 'neprijatnih' situacija,vuku me svuda sa sobom,s njihovim devojkama sam ok.... volim ih jako i mnogo su odaniji od zena... zene imaju vecih problema sa sujetom,i nikada nisam znala sa njima,svaki pokusaj se zavrsi tragicno...
moje iskustvo je pozitivno,mada sve je to relativno,jer sam i ja po prirodi malo muskobanjastija i sto kaze moja mama,ja sam njen sin :D... navikla na decake,igrala se s njima,druzila,izlazila...sastavni sam deo ekipe,mislim da me niko od njih ni ne posmatra kao zensko,i to mi je do yaya...

Back