Nebojsa.bg
Poznat
- Poruka
- 7.548
Ове године чак 18 клубова у ПЛС, састав лиге у сезони 2022/23
Досадашњи шампиони ПЛС
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
komedija brale fuzija RFK Novi Sad + Proleter = RFK Novi Sad 1921 jedino vam je stadion lepRFK Novi Sad
u kojoj fazi je gradnja, koliko sam video sporo dosta ko i u Beogradu gde gradi Grafičar novi stadion na Topčiderskoj Zvezdi (Senjaku)Bila bi fora da FK Loznica udje u Mocart Superligu sa sve novom stadioncinom.
pa misli li da neće da propadnu šta je bilo u Proleteru, stečaj, likvidacija, mnofo je tri kluba za NS u SLSiskreno ja sam protiv fuzije, zasto se nismo fuzionisali prosle godine kad smo mi bili cetvrti rang a oni prvi, nego sad kad smo mi promovisani a oni ispali...
ovaj snimatelj kaže 2. jun 2020 a objavio video ove godine u junu ako je pre dve godine ovo onda nije loše...Bogami, dosta su napredovali:
Nije ispalo lose preskolici su jedan rang takmicenja.iskreno ja sam protiv fuzije, zasto se nismo fuzionisali prosle godine kad smo mi bili cetvrti rang a oni prvi, nego sad kad smo mi promovisani a oni ispali...
Svako ko napravi nov stadion odmah u mozart super ligu.
Za par godina liga ce imati 30 klubova kao u Argentini.
Fora je ta da ovde nema nikakvog sistema.Koja je to fora da niželigaši dobijaju nove, moderne stadione, a superligaši da nemaju para ni za sanacije svojih rupčaga od stadiona?
Grafičar jedan od najstarijih klubova u Srbiji od uvek igra na Senjaku od 1922Fudbalska sela će imati nove stadione,dok će npr. rdn.Kragujevac igrati na nekoj livadi i stadionu iz 60-tih.
graficar jedan od milion beogradskih klubova, kad su su plasirali u najvisi rang nisu hteli da ucestvuju, sta ce im sad novi stadion koji mojGrafičar jedan od najstarijih klubova u Srbiji od uvek igra na Senjaku od 1922
Super Liga max.treba da ima od 12-14 klubova. Sever-Subotica i okolina do NS-a max. 2 kluba,Novi Sad 2 kluba,Beograd 3-4,Niš i jug 2 i ostatak Srbije još 3 kluba.Grafičar jedan od najstarijih klubova u Srbiji od uvek igra na Senjaku od 1922
nema takve lige da je geografski uređena na osnovu regiona a da je prvi rang takmičenjaSuper Liga max.treba da ima od 12-14 klubova. Sever-Subotica i okolina do NS-a max. 2 kluba,Novi Sad 2 kluba,Beograd 3-4,Niš i jug 2 i ostatak Srbije još 3 kluba.
pa nisu mogli pravno imaju ugovor o saradnji sa Zvezdom, dakle igrači su registrovani kao Zvezdini, kad naprave stadion raskinuće ugovor o saradnji.graficar jedan od milion beogradskih klubova, kad su su plasirali u najvisi rang nisu hteli da ucestvuju, sta ce im sad novi stadion koji moj