Prva dama Amerike - Melanija = agent UDBE...?!

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
27.193
...

Da...
Ovo je moje autorsko misljenje...
Da je doskorasnja prva dama Amerike, zena od Trumpa = Melanija...ustvari bila agent UDBE...

Svo njeno kao kukanje i jadanje na "komunisticku Juoslaviju" je samo dimna zavesa...
To vam je kao kad Seselj i Vucic pljuju Ameriku 90-tih...a sada Ambasador Amerike hvali i brani Vucica...
Dakle svo vreme su bili agenti zapada...nebitno da li u formi korisnih idiota ili jos pre svesno...

Kod Melanije mi je samo dilema koji krak UDBE...
Da li vecinski proamericki ogranak UDBE
ili...manji, ali potencijalno jaci..proruski ogranak UDBE...

Mislim da je ipak proruski ogranak udbe...jer KGB/FSB rade preko zena agenata... :tajna:

alo-460x0.jpg

...

...

Da...
Da je doskorasnja prva dama Amerike, zena od Trumpa = Melanija...ustvari bila agent UDBE...

Svo njeno kao kukanje i jadanje na "komunisticku Juoslaviju" je samo dimna zavesa...
To vam je kao kad Seselj i Vucic pljuju Ameriku 90-tih...a sada Ambasador Amerike hvali i brani Vucica...
Dakle svo vreme su bili agenti zapada...nebitno da li u formi korisnih idiota ili jos pre svesno...

Mislim da je ipak proruski ogranak udbe...jer KGB/FSB rade preko zena agenata... :tajna:

alo-460x0.jpg

...

...

Da...

alo-460x0.jpg

...
ona je postala agent udbe posle zavrsene vojne akademije, i kad je stigla do cina majora u JNA
onda je prebacena u obavestajnu sluzbu i nakon par godina u UDBU

ona je postala agent udbe posle zavrsene vojne akademije, i kad je stigla do cina majora u JNA
onda je prebacena u obavestajnu sluzbu i nakon par godina u UDBU

U svakom slucaju...
KGB/FSB postavio svog agenta i na celo Amerike, a i na čelo NATO:

Screenshot-20241009-221314-Chrome.jpg

I u oba slucaja ima neke veze sa ex Jugoslavijom...🤔🤔🤔

1) Stoltenbergov otac sluzbovao kao Ambasador u Beogradu pa otuda i Stoltenberg tu odrastao...

2) Melanija iz Ex Yuge...

Dakle sav prodor sluzbi zapada i istoka se ostvarivao preko Yuge...🤔🤔🤔

Cak je ako ne gresim i poslednji drzavnicki susret Kenedija pre nego sto je ubijen... bio sa Titom...

...

U svakom slucaju...
KGB/FSB postavio svog agenta i na celo Amerike, a i na čelo NATO:

Screenshot-20241009-221314-Chrome.jpg

I u oba slucaja ima neke veze sa ex Jugoslavijom...🤔🤔🤔

1) Stoltenbergov otac sluzbovao kao Ambasador u Beogradu pa otuda i Stoltenberg tu odrastao...

2) Melanija iz Ex Yuge...

Dakle sav prodor sluzbi zapada i istoka se ostvarivao preko Yuge...🤔🤔🤔

Cak je ako ne gresim i poslednji drzavnicki susret Kenedija pre nego sto je ubijen... bio sa Titom...

...
To je normalno Stoltenberg je poreklom iz Uzicke Pozege a njegov deda je bio u cetnickom pokretu
Cak i Barak Obama ima svoje pretke u republici Srpskoj

Back