- Poruka
- 8.889
..pa niko neće kad već poraste.....
Hey moja dewojka nije odrasla!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
..pa niko neće kad već poraste.....
da vam otkrijem tajnu...prve bračne noći mora biti...djevojke su ipak romantične....važno je da bude dobro...jer ćete to svakako zapamtiti kao dio cjelokupnog vjenčanja.....
...ah kako sam pametna....
....
![]()
Ahm da swe sija od pameti![]()
pa onda sigurno hoće da bude......hm...dobro da si u blizini...pomoći ćeš joj da odraste...
![]()
Ne mi cemo biti detza zauwek ^_^
Ne mi cemo biti detza zauwek ^_^
nekome je i ovo prva bračna noć...srećno im i bili zauvijek zajedno !
Kod nas u Srbiji nije. Svi se zene i udaju vikendom, jedino, ako nije 48 sati svadba.
Bez obzira koliko iskusni ili neiskusni bili neke stvari se pamte ili nas primoravaju da to uradimo....prvi put se ne zaboravlja, bez obzira kako bilo,a i prva bračna noć je prva pa pošto ste sve isprobali ili niste, koji adut čuvate za ovu noć ili kako bi voljeli da ju pamtite?
Moju Oljitu, nema boljeg aduta za to.![]()
da zajedno otvaramo poklone, i u pauzama se sexamo.....
![]()
prvo se malo ljubimo, pa mi malo pushi, pa onda u naletu strasti ulazim u njeno slatko carstvo chula. stacu kad sam nepopravljivi romantik.
e bas si skrt na romantici![]()
Pre svega, jako lepa temaOvacije autoru za iniciranje romantike
Izmedju mene i moje prve bracne noci stoje fax, zaposlenje, utemeljavanje karijere, prosidba, veridba, pa tek onda![]()
Medjutim, to svakako zamisljam kao nesto jako posebno, nas dvoje medju neznim jastucima pod leprsavim baldahinom, svece, sentis, sampanjac koji se penusa iz visokih elegantnih casa... Mmm...
Ja bih inace volela da se vencam bosonoga, u jednostavnoj uskoj beloj haljinici bez bretela koja se vuce za mnom, sa njim u lanenim pantalonama i beloj kosulji, takodje bosim, ispod venca od belih ruza na nekoj plazi, u prisustvu samo maticara i nekolicini nama najdrazih osoba koje su podrzavale nasu ljubav kad se cinilo da je ceo univerzum protiv... I, naravno, da nas zapljuskuju talasi i bude izlazak sunca...
Ovo sam dodala samo kao slag na tortu![]()
shta si ti lozish pa ako to bude chekala nikad je nece ni imati)))