Prva bračna noć i kako ju zamišljate?

ах,моја прва...шта је та могла да уради...какав адреналин....сјај у очима....лупање срца....
кад се само сетим....крв прокључа....од њеног урлика....и снаге под мојим врелим телом......
еееееее,само је једна.....само се она памти....моја прва.....

[SUP]наравно Хонда...http://2-wheels.co.uk/index.php?option=com_joomgallery&func=watermark&catid=5&id=8&Itemid=152[/SUP]

ах,моја прва...шта је та могла да уради...какав адреналин....сјај у очима....лупање срца....
кад се само сетим....крв прокључа....од њеног урлика....и снаге под мојим врелим телом......
еееееее,само је једна.....само се она памти....моја прва.....

[SUP]наравно Хонда...http://2-wheels.co.uk/index.php?option=com_joomgallery&func=watermark&catid=5&id=8&Itemid=152[/SUP]

prva bracna noc?? il neka druga prva noc???:rumenko:

sudbina ili strast?
ja sam aseksualna, a ova sudbina mi sumnjiva...

u svakom slucaju ostacu sama:sad2::sad2::sad2:

sad sam se zbunila skroz:eek:

znas i sama da neces ostati sama (:
Kada imas mene! (:
a sa mnom ces pronaci sebe opet, a biti asexualan je totalno cool, ali polako ce se cak i ta najwetja od swih zelja roditi kroz igru, ples, awanture, i smeh ^_^
Joj bitje nam super!
i datju ti da probas swu moju odecu da widis da nije nista toliko razlicita (:

Bez obzira koliko iskusni ili neiskusni bili neke stvari se pamte ili nas primoravaju da to uradimo....prvi put se ne zaboravlja, bez obzira kako bilo,a i prva bračna noć je prva pa pošto ste sve isprobali ili niste, koji adut čuvate za ovu noć ili kako bi voljeli da ju pamtite?

jedno je kako ja to zamisljam,a znam sta ce biti sigurno....
ponapijani cemo se sroljati u krevet,a probuditi sa glavoboljom

znas i sama da neces ostati sama (:
Kada imas mene! (:
a sa mnom ces pronaci sebe opet, a biti asexualan je totalno cool, ali polako ce se cak i ta najwetja od swih zelja roditi kroz igru, ples, awanture, i smeh ^_^
Joj bitje nam super!
i datju ti da probas swu moju odecu da widis da nije nista toliko razlicita (:

hvala za odecu!:D pa da, ja se oblacim ko musko, a imamo istu strast prema stilizovanoj odeci...:aha:

Back