pruzanje davanje

Od kako znam sta volim a sta ne u toj oblasti nije mi se svidjalo kada neka od prijateljica kaze-Dala sam mu sinoc,sa znacajnim pogledom pride, kao da mu je dala na koriscenje kamen mudrosti za koji je prikacena kartica sveopste moci...Pa ***** mu sve valjda on dade i tebi majkumu....Ili kad neki muskarac kaze- Dala mi je ja odmah znam koliko je sati....
Jer ako on misli da je samo ona njemu dala a on njoj jok,oda je verovatno i u pravu.Elem,bilo bi naj naj da svako od nas bude sa osobom kojoj seks ima isto znacenje kao i nama.Sto se posedovanja tice bas volim da budem posedovana ali i vice versa;)

Na to sam mislila. Ni meni se to ne svidja.

Ok,objasnite mi
koja je caka s tim: jesi mu dala, dala mi je, im'o sam je, posedovo i sl. :huh:

kako mi zene ne kazemo dao nam je sinoc:zper:

Da li muskarci i zene dozivljavaju drukcije sexualni cin?
Da li nam razlicito znaci,ili pak isto?
pa, ja uvek kazem "imala sam ...muskaraca", sigurno ne kazem "posedovalo me je ....muskaraca":roll:
moram se korigovati donekle, naime, ovo se cisto odnosi na terminologiju, sto se tice "osjecaja", smatram da smo jedno drugom davali, a kako ce doticni to definisati, bas me briga...

Poslednja izmena:
Ok,objasnite mi
koja je caka s tim: jesi mu dala, dala mi je, im'o sam je, posedovo i sl. :huh:

kako mi zene ne kazemo dao nam je sinoc:zper:

Da li muskarci i zene dozivljavaju drukcije sexualni cin?
Da li nam razlicito znaci,ili pak isto?

Ne doživljavamo mi sam čin sexa drugačije, ovde se radi o načinu dolaska do istog, jednostavno smo vaspitani u svetu u kom muškarci moraju da "osvajaju", a žene da bivaju "osvojene", tako da, kad već dodje do interakcije zvane "muvanje", od žena zavisi hoće li biti sexa, ili ne. U tom smislu ispada ispravno kad se kaže da je ona "dala".
Situacija se polako menja, emancipacija, feminizam, homoseksualizam, hedonizam - prodje socijalizam, tako da sam imao prilike da čujem neke žene kad kažu "al sam ga potrošila":zper:, što bi trebao da bude neki ženski sinonim za "dala mi je". :neutral:

I jednoi i drugo meni je :neutral:. Nit mi smeta, nit mi je lepo. Mislim da u "ozbiljnom" razgovoru nikad ne bih upotrebio konstrukciju "dala mi je", u zezanju mi je sasvim OK, mada tu više preferiram termin "pozajmila" nego "dala" :mrgreen:

pa, ja uvek kazem "imala sam ...muskaraca", sigurno ne kazem "posedovalo me je ....muskaraca":roll:
moram se korigovati donekle, naime, ovo se cisto odnosi na terminologiju, sto se tice "osjecaja", smatram da smo jedno drugom davali, a kako ce doticni to definisati, bas me briga...

daklem, ispravno 100% - ali u slucaju da imas (tebi) odgovarajuceg partnera. pa ako se
osecas zadovoljna, zadovoljena, ispunjena i sta vec, nebitno je kako ga nazivas. ja nikad
nisam rekao imao sam je, ili posedovao ili tako nesto. nisam ni cuo da neko bas tako
kaze, sem na filmu, knjizi i sl. a ako imas neki nekvalitetan sex, verovatno onda ide ta
prica, imao sam ovu sinoc, onu preksinoc...

Back