Pruga do Subotice - kada će biti puštena?

Cek da se prijavim, da sam napaceni drugosrbijanac, posto znam za ponude srpskim zeleznicama pre Vucica , koje su odbijene, a i za vreme vucica, isto odbijene dok se nije nasla veza sa kinezima da pisu koliko im volja cifru , da moze da se ugrade svi koji su elementi....
A i rusenje nadstresnice je deo te priče.

Poslednja izmena od moderatora:
Cek da se prijavim, da sam napaceni drugosrbijanac, posto znam za ponude srpskim zeleznicama pre Vucica , koje su odbijene, a i za vreme vucica, isto odbijene dok se nije nasla veza sa kinezima da pisu koliko im volja cifru , da moze da se ugrade svi koji su elementi....
A i rusenje nadstresnice je deo te priče.
Možda ne bi bilo loše da izneseš ovde šta je to sve nuđeno, kad i od koga?

Jos za vreme demokrata je priisla EU i nudjeno je renoviranje pruge do Grcke, bespovratno , ali sa kontrolom, tj tu bi vlada Srbije samo potpisala a onda bi drugi izvodili radove i kontrolu troskova i prijema, a za obnovu voznog parka, sto je kasnije ja mislim Vucic kupio siemensove lokomotive umesto za 4 mil e komad ili ima i za 2 mil e komad, oni platili 9 mil e komad, kao treba im da te lokomotive idu i po francuskoj i skandinaviji, imaju veci izbor naponskih sistema, ne samo za Srbiju Madjarsku....to je toliko puta ali i sa razlicitim vladama nudjeno , i povecavana ponuda gratis, alii uvek sa kontrolom troskova EU i naravno skupe se privrednici koji su tu , to su kongresi , i nekad nezanicni skupovi dodju bankari dodju nase velike industrije Juhor Matijevic, Bambi pre nego sto je prodat, neke druge manje poznte javnosti firme, zatim tu su cudne inzenjering firme, kao rade otkup i izgradnju objekata, a ne rade izgradnju , nego kupuju zemlju i vrse parcelizaciju a pogledas im sta rade , tacno vidis nista ne rade samo se ubace i ostavljaju sebi parcice koji se kasnije skupo prodaju , to je prednost kad si uz Vlast, jer imas prinudu da ti otkupis parcelu od vlasnika das deo firmi npr Lidlu sta njima treba za objekat, a zadrzis sve parcele koje si sam iseckao koje ce kasnije biti lokali i radnje oko lidla, ali to ostavis sebi za jedan objekat 200 mil npr, dodje u BG i toliko puno...mnogo vise nego samo zemljiste sto kosta lidl ili sto ga plati lidl.,...
I onda tu vidis krem de la krem Srpske privrede, koja nije privreda nego skup ucenjenih ebivetara koji ti pricaju o poslovnosti , a niko ne sme da zucne, niti ce Juhor ili Bambi dobiti obrtni kredit od banke sve iako imaju super bonitet dok ne da zeleno svetlo opet covek iz senke...iz vlasti...
Masovna ucena, koja je prerasla u teror za vreme kovida..zato su mnoge firme popucale dok su druge dobile obrtna sredstva i pomoc u kovidu, tako se iskoristio kovid za ulazak u diktaturu koja je tiha...

To sve nema veze sa dubokom drzavom, jer upravo je Vucic zasluzan sto je potpuno onesposobljena i DB i VB , to ce mnogo da kosta Srpski narod, a nece Srbiju , Srbija je kao torpedovana krstarica, mozda jos pkluta, ali je pogodjena torpedima kao brod duhova...a ovamo ekonomski magnati iz lokalnih marketa vam tu objasnjavaju kako je srpska privreda jaca nego ikad....

Jaja stvarno jesu jeftinija nego u Rusiji...

Back