Neko probao, efikasan, vredan para??
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
vidis , to nisam znao, a jel radi protiv mamurluka ?Moja ujna to koristi protiv migrene. Prisloni po jedan komad na svaku slepoochnicu i kao rukom odnesheno.
MASTERMIND:tebi bih stavio durex prsten oko vrata!
..........probao ,bezveze ,bivsha ga skinula posle 5 min irekla da je teshko sranje ...........nije vredno para ............use i u svoje kljuse .........cavalli:Neko probao, efikasan, vredan para??
eto...i ja sam to rekla a nisam ga ni probala...ma prepoznam ja kavlitet iz prvekambodza:..........probao ,bezveze ,bivsha ga skinula posle 5 min irekla da je teshko sranje ...........nije vredno para ............use i u svoje kljuse .........
......ako je zbog inovacija u sex-u ,onda je dodatak vibratora chini sex zanimljivijim i ima vishe kombinatorike ...........Lusy Lusy:eto...i ja sam to rekla a nisam ga ni probala...ma prepoznam ja kavlitet iz prve![]()
nije to lose,ali onda dolazi do pada interesovanja u tzv obicnom seksu...kambodza:......ako je zbog inovacija u sex-u ,onda je dodatak vibratora chini sex zanimljivijim i ima vishe kombinatorike ...........
.......chini ti se ,malo promenish bacish akcenat na promenu i posle odredjenog vremena se vratish na stari dobri sex i josh je bolji jer ste proshirili vidike ,treba samo istrazivati jer se tako radja kvalitet ...............Lusy Lusy:nije to lose,ali onda dolazi do pada interesovanja u tzv obicnom seksu...
desava se da neki kasnije ne mogu da dozive sex-ualno uzbudjenje bez nekih dodatnih sprava....
to jeste...ali ja pricam o onoj drugoj grupi ljudi koji ne umeju da sire svoje vidike i da u necemu otkriju neku lepu draz i nesto novo...kambodza:.......chini ti se ,malo promenish bacish akcenat na promenu i posle odredjenog vremena se vratish na stari dobri sex i josh je bolji jer ste proshirili vidike ,treba samo istrazivati jer se tako radja kvalitet ...............
Oko 600 dinara je,baterija mu traje 20 min.Loo:nije toliko skup, oko 10 eura
Stvarno, ljudi, dajte vise ovakvih konkretnih odgovora! Dakle, ko je zaista probao? Kako mu/joj se dopalo?kambodza:..........probao ,bezveze ,bivsha ga skinula posle 5 min irekla da je teshko sranje ...........nije vredno para ............use i u svoje kljuse .........
....za njih ,ugasheno svetlo i udri misionara dok pevac napolju ne zapeva .............Lusy Lusy:to jeste...ali ja pricam o onoj drugoj grupi ljudi koji ne umeju da sire svoje vidike i da u necemu otkriju neku lepu draz i nesto novo...
naravno da treba eksperimentisati pa i sa durex prstenom...medjutim u nasoj drzavi ima jos uvek dosta ljudi koji su po tom pitanju dosta ograniceni...
kambodza:....za njih ,ugasheno svetlo i udri misionara dok pevac napolju ne zapeva .............