Prskanje pješaka je kažnjivo?

Neno

Elita
Moderator
Poruka
16.742
Iskreno, to nisam znao.. ali postavlja se pitanje kako prijaviti nesavjesne i bahate vozače.. treba zapamtiti broj tablica ili uslikati auto.. a dok se snadjemo od šoka, bahati vozač je uglavnom već van dometa.
A skoro i nema pješaka kojeg, za vrijeme kišnih dana,neki automobil nije zalio vodom. Kazna za ovaj prekršaj je 30km (15 eura).

snowtrooper

Legenda
Poruka
62.550
Iskreno, to nisam znao.. ali postavlja se pitanje kako prijaviti nesavjesne i bahate vozače.. treba zapamtiti broj tablica ili uslikati auto.. a dok se snadjemo od šoka, bahati vozač je uglavnom već van dometa.
A skoro i nema pješaka kojeg, za vrijeme kišnih dana,neki automobil nije zalio vodom. Kazna za ovaj prekršaj je 30km (15 eura).

Slikaj tablicu pa ga ogrebi kljucevima kasnije kada ga sretnes... to je tesko dokazivo.

Poruka
18.641
Ovo su gluposti, kazna ne bi trebala ici vozacima, vec gradskoj upravi, zbog toga sto je na cestama drenaza "dobra".

Stvarno sam iznimno kulturan u prometu, ako je kisa i kada vidim pjesake na stazi redovito usporim, ali nisam ni ja robot.

Jednom prilikom za vrijeme dok je Kolinda bila predsjednica, promet je bio posebno reguliran.

Taman je pala debela kisa, zbog te cijele gungule oko Kolindine posjete napravio se cep, semafori iskljuceni, prometna policija regulira i ja se nesto zamislim...

Iduci trenutak vidim da sam preblizu autu ispred sebe i naglo zakocim.

Kako je sve bilo mokro, zapljusnem prometnog policajca koji je tamo regulirao od stopala do vrha hlaca.

Pogledam ga, i kroz prozor auta s usana procitam - jeb*em, budalo, majku ti...

Spustim prozor i kazem: "Oprostie...", ali sa danasnjeg stajalista to pomalo zvuci kao da sam podjebavao.

Do koze okupani policijot samo se zaderao: " Gubi se!"

Poslusao sam ga i mudro se udaljio.

ooooo.gif

Poslednja izmena:

mario80

Buduća legenda
Poruka
44.946
A da grad beograd ili bilo koji drugi redovno čisti odvode i radi puteve bez ulegnuća ISPRED PEŠAČKOG prelaza? Danas kod beograđanke ide bus i svirne mi se čudimo što svira i ŠLJUSSS nabode malu baricu i sve nas ukhenja 🤣🤣🤣

To je deo folklora i lajfstajla već decenijama.