Prožvakana tema

Ankora

Buduća legenda
Poruka
38.332
MUŠKA G TOCKA .
Al da pitam ..

Koliko se orgazam doveden stimulirajuci prostatu kroz anus razlikuje od klasicnog ? :)
Drage moje , koliki %tak muškaraca vas je tražilo da ga dovedete do orgazma na taj nacin ?

MUŠKA G TOCKA .
Al da pitam ..

Koliko se orgazam doveden stimulirajuci prostatu kroz anus razlikuje od klasicnog ? :)
Drage moje , koliki %tak muškaraca vas je tražilo da ga dovedete do orgazma na taj nacin ?

Osećao bih se kao da vanzemaljci vrše eksperimente na meni. :bljak: Inače sam gledao na NG kako lavovima u Africi uzimaju uzorke sperme... S nekim elektrostimulatorom koji zavuku u dupe.... pa ova tema me asocira samo na to. Na nešto seksualno nikako.

MUŠKA G TOCKA .
Al da pitam ..

Točka do točke točkica, kroz falus i kroz anus...taratatira...
p015.gif
:rotf:

I još jedna stvar - ako ti žensko stavi prst u anus.. ne znaci da si *****.
Mislim, znam da znate ali .. šta košta ponovit . :D

Ma znam, nemam nikakvih nedomumica i problema u tom pogledu. Samo mi je posmatranje završetka debelog creva i pipanja prostate u seksualnom smislu potpuno strano načinu razmišljanja. (jeste, zaostao sam i primitivan :D)... Šta će kog vraga prst u dupetu ako nisi kod lekara na pregledu za operaciju šuljeva?

Ma znam, nemam nikakvih nedomumica i problema u tom pogledu. Samo mi je posmatranje završetka debelog creva i pipanja prostate u seksualnom smislu potpuno strano načinu razmišljanja. (jeste, zaostao sam i primitivan :D)... Šta će kog vraga prst u dupetu ako nisi kod lekara na pregledu za operaciju šuljeva?

Nisi zbog toga zaostao i primitivan vec imaš svoj stav o tome.
Jest da ne govoriš iz iskustva , ali nema veze . z:)
Taj prst stimulirajuc tvoju prostatu može izazvat orgazam. Naravno ako to želiš . :)
Niti koga zlostavlja , nit koga vrijeđa ..z:mrgreen:

Al to nije tema, mene zanima koja je razlika u orgazmu . z:mrgreen:
Ako naiđe netko ko ce znat odg na ovo moje pitanje . :)

Back