gost 286428
Domaćin
- Poruka
- 4.541
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
slažem sekad ona zna a on moze![]()
I s tim se slažemDobar provod je onaj kad se pred zoru svi ucesnici veceri zakunu na vecno cutanje![]()
e sad si ga rasirio,al ajd,za mene je to biló koji iylazak al ako si okruzen ljudima koje wolisŠta je za vas dobar provod?
Dobar provod je onaj kad se pred zoru svi ucesnici veceri zakunu na vecno cutanje![]()
Šta je za vas dobar provod?
e sad si ga rasirio,al ajd,za mene je to biló koji iylazak al ako si okruzen ljudima koje wolistj ne nerwiraju te
![]()
e hero ti da se uclanis u SAAZavisi..nekad se ekstra provedem i na obicnom pikniku u prirodi koji se nikim dobriznikimm seksom u zbunju ha,ha..
Poslovan put,unapred zakazana ribica..negde na dodru klopicu i divlji seks u hotelskoj sobi...![]()
Zavisi..nekad se ekstra provedem i na obicnom pikniku u prirodi koji se nikim dobriznikimm seksom u zbunju ha,ha..
Poslovan put,unapred zakazana ribica..negde na dodru klopicu i divlji seks u hotelskoj sobi...![]()
oko 7-10 dana...ti?e hero ti da se uclanis u SAA
koliko je najduze da si uspeo da izdrzis bez keksa tugo,prosto mi zao da sagoriš tako mlad i zelen![]()
za mene je sve ekstra..zadovoljavam se i sa malim stvarima..što volim da čujem to ekstra, a onda da pitam šta je esktra za tebe?
Šta je za vas dobar provod?