Provod

e sad si ga rasirio,al ajd,za mene je to biló koji iylazak al ako si okruzen ljudima koje wolis;)tj ne nerwiraju te:lol:

Al' tek sto ga ljudi rasirise u odgovorima, ispasce jos i da je kupovina u supermarketu odlazak u provod, jer eto, boze moj, i to je neko zadovoljstvo. :lol: Siroko brate, stvarno siroko, bas se covek otvorio s temom. Podseti me ovo na komsiju Milana, kad mu se zena zalila sto ne izlaze, sto nisu na strafti da bi videli svet i da bi svet video njih, odveo ju je na terasu stana, doneo flasu gaziranog soka i posadio se s njom na kamperske stolice: "Odavde vidimo sve koji prolaze ka centru, a i oni vide nas, kao da smo na korzou, a jeftinije ce biti, znas posto su pica po bastama kafica." :lol:

Zavisi..nekad se ekstra provedem i na obicnom pikniku u prirodi koji se nikim dobriznikimm seksom u zbunju ha,ha..
Poslovan put,unapred zakazana ribica..negde na dodru klopicu i divlji seks u hotelskoj sobi...:)

Zavisi..nekad se ekstra provedem i na obicnom pikniku u prirodi koji se nikim dobriznikimm seksom u zbunju ha,ha..
Poslovan put,unapred zakazana ribica..negde na dodru klopicu i divlji seks u hotelskoj sobi...:)
e hero ti da se uclanis u SAA:lol:
koliko je najduze da si uspeo da izdrzis bez keksa tugo,prosto mi zao da sagoriš tako mlad i zelen:lol:

Back