Provale iz osnovne..., i srednje..., ma provale iz zivota...

zarko odg. geo: i tada su izumrli dinosaurusi
prof. geo: od cega?
zarko: pa palo je Sunce
-------------------------------------------
prof. istorije: sta je izmislio Nikola Tesla?
prvi uc.: el. energiju
prof. istorije: nije
drugi uc.: hidroelektranu
prof. istorije: nije
(svo to vreme ilic: pitajte mene, ja znam, ja znam...)
prof. istorije: ajde ilicu kazi
ilic: Nikola Tesla je izumeo tako sto je mazio macku
(usledilo je smejanje do suza)

danas nama dade nenajavljeni pismeni iz ruskog.. i naravno niko ništa ne zna.. i ja nešto uradim(čitav pismeni) i sad svi očekuju da im uradim pismeni.. i ulazi razredni da nam priča nešto, na sred pismenog:shock: boli njega tuki što mi imamo pismeni..:lol: i on priča, priča.. a mi uvatili prepisujemo, niko ništa ne sluša.. a ja se okrenuh, pa uzeh drugu ispisah čitav pismeni.. i završavam mu pismeni, kad se razdra razredni: Varajić, kako si samo drska.. a ja mislila da mi to neko od dječaka govori pa se i ja razdrah: šta se dereš magarčino, prepade me.. on je ostao u šoku..:lol::lol::mrgreen:

danas na matishu nastavnik se neshto naljutio na mog druga, i onako besan uzeo dnevnik da mu upishe keca, a u ruci je drzhao onaj drveni trougao sa kojim se crta na tabli. i on onako sav iznerviran baci trougao o sto i trougao se raspadne, pukne na tri dela, i samo delitji po podu....
mi otjemo da puknemo od smeha, ali ne smemo da se smejemo jel nastavnik onako lista dnevnik da upisuje kecheve
!

nastavnica engleskog (poznatija kao desa blesa) poslala moju drugaricu da joj nešto kopira i nemanja ode sa njom.. za njim izlazi radule i niko je ne pita može li izaći.. i oni se valjda sjetili mene i ulazi nemanja u učionicu i zovne me da idem, i tako i ja odem sa njima... i mi otišli to fotokopirali, kupili po topli i sjeli na sred školskog dvorišta da jedemo.. i kad se završio čas, mi došli po torbe, a ona nije ni primijetila da nas nema:lol::lol::lol: i ovako nam je rekla kad smo došli po torbe: ''bože stvarno, ove današnje đece, neđe ćete i glavu izgubiti a ne torbe.. ču čitav čas tu sjede i kad se završi čas oni zaborave da uzmu torbe..'':lol::lol::lol:

nama je fizichar retardiran!

fizichar: u tom paketu ima 300 papira, ali to vam je puno za kontrolne, tako da mozhete da kupite samo pola, znachi pola od 300 je 250.
moj drug: pa nastavniche pola od 300 je 150, a ne 250!
a nastavnik: pa chekajte malo, pola od 300 je 250!?
a mi: ma nastavniche 150!
a on: aaa, da, da, jeste, to je 150!

i danas moj drug pita neshto nastavnika matematike (petjinka) i zhvatje zhvaku, a petjinko tje njemu '' ma netju ja da pricham s'tobom preko zhvake!!'' :lol::lol::lol:

Back