Provale iz osnovne..., i srednje..., ma provale iz zivota...

e ovako u srednjoj imamo profesoricu matematike koja gruva ko top. . . zena nije svesna kako lupa gluposti inace se zove vesela.

Vesela: E sada cete vi. . . (zacuti na nekih 5 sec). . . Ja cu. . . (opet cuti). . . Molila bih tisinu!

e ovakva je i nasha zamena iz hemije.....jedino shto se ona ne zove vesela jer joj ne stoji to ime, skoro uvek je neraspolozena.....:lol: :lol: :lol:

E ljudi,extra su vam provale...xexexexexexexexexe...Evo nekoliko njih iz mog zivota...
Ovo je iz cetvrtog razreda:

Uciteljica:Ko je pobedio u Prvom srpskom ratu?
Milica(zamisljeno gleda u zatvorenu svesku na kojoj je nalepnica sa njenim imenom):Milica Spasojevic!

Uciteljica:Ko je bio vodja Prvog Srpskog ustanka?
Ja:Petar Djordjevic
Uciteljica:Lepo,lepo...samo kako bi tebi bilo da te ja zovem Pera Eminic(zovem se Emina Peric)...

Evo nekoliko njih sa skorasnjih casova:

Nastavnica srpskog:Ko je bio vodja ilirskog pokreta?
Bakic:Ibrahim Gaj(umesto Judeviti Gaj)!haha

Opet nastavnica srpskog:Nabroj mi vrste brojeva?
Aleksa:...brojevni...

Nastavnik matisa:...Pa ce da vidimo gde smo...

I po treci put,nastavnica srpskog:Ko je napisao Memoare?
i po drugi put,Bakic:Proteja Mateja

nadam se da ste se nasmejali...

Пита мене физичарка:Иване, дете драго, где ћеш ти после ове гимназије с толким јединицама?
Ја јој из зајебанције одговорим:На криминалистику.
Она пар секунди размишља и каже ми:Каква криминалистика?Ти можеш да будеш једино криминалац!

Sad cu da vam kazem kad sam definitivno izgubila interesovanje za onog malog koji me je zvao svaki dan pa sam pocela da mu odbijam pozive i da se dosadjujem dok pricam sa njim.To je bilo kad sam mu pomenula Igora a on, mrtav hladan kaze "Hoces Crnogorca?", kao da je Igor tamo neki Crnogorac, vidi se da pojma nema sta osecam, a za 10 sati razgovora ukupno koliko smo razgovarali preko telefona nije uspeo da provali koliko meni "taj Crnogorac" znaci.

Na chasu Hirurgije kazhem ja profesoru da u subotu imamo isto chas.
ja - Profesore, u subotu imamo chas, samo toliko da znate...
prof. - Uuuu, ***** vam mater vashu...

Na ekskurziji u Grchkoj, u jednom restoranu blizu Meteora, drugar me pita:
Burga - Davide, kako se kazhe: "Kelnerice, donesi mi ketchap" ?
Ja - Waitress, bring me some ketchup.
Burga - Bejtrrrrsss, giv mi ketchap.
Kelnerica - We don`t have any...
Donosi ona ketchap za drugi sto a Burga to vidi i lupa pesnicom o sto i viche - : "A kad sam ja trazhio, nije bilo!!!"

Isto restoran, samo u Atini u hotelu Ionis.
Kelner nam sipa piletinu sa krompiritjima a Burga tje kelneru -
Burga - Samo ti sipaj, ja tju da ti kazhem kad da stanesh.
Kelner - What???

Back