Provale iz osnovne..., i srednje..., ma provale iz zivota...

U tom slucaju razumem...realno, meni se nekad i ogadi kupovni hleb, pogotovo kad vidim naslov u novinama gde ljudi nalaze miseve unutra... :bljak: Dovoljno je da nadjem crnu mrvicu i razmisljam se da preskocim to jelo... :lol:
Tako da, ono, kul ti je to... :P

Ja volim kupovni hljeb, a onda odem kod babe, probam njeno remek djelo i mislim se koja sam ja gowna jeo svaki dan...

Biologicarka: Stevice izlazi napolje,kaplje ti sladoled,svu si mi ucionicu izmazao!
Stevica: Neka nastavnice,nista vam nece biti!
Biologicarka:Izlazi napolje kad ti kazem mangupe jedan,ovde ces da glumis facu,napolje,napolje! Ajde brze!
Stevica (onako ponosno i glasno) Ne razumem romski. I izasao kroz prozor :worth: :worth:

Lik je bas veliki smeker...

Biologicarka: Stevice izlazi napolje,kaplje ti sladoled,svu si mi ucionicu izmazao!
Biologicarka:Izlazi napolje kad ti kazem mangupe jedan,ovde ces da glumis facu,napolje,napolje! Ajde brze!
Stevica (onako ponosno i glasno) Ne razumem romski. I izasao kroz prozor :worth: :worth:
uuuuuuuu
Koji car, neviđeno
:worth:

Sta ce pacenik, gled'o Sejtanov ratnik pa se nalozio.
A jos u osnovnu ide.
To treba prevaspitati na vreme.
Snjurom od usisivaca!

Jao da vidie juce provoda :rotf:,padali smo od smeha,izasli mi malo do grada,i sedimo sad pijemo,kad dolazi SIDA(neka budala tamo kod nas oko 25 godina,seceras,sve izgubio,samac valjda,a stalno je pijan i naduvan,al kako se juce covek uduvao,lebdi)i prilazi on nama i kreno da nam prica kako je on pre bio smeker,kako je vatao sta je stigao,a sav naduvan onako,dooobro naduvan,sta god mi kazemo njemu smesno,i damo mi njemu jedno pivo,on gleda onako,trazi rupu u flasi,kad je covek sasuo pola pive sebi u majicu,mi smo vristali,kaze on otkud sad kisa dete mu *****,on je tamo nama pricao,neke izreke,pouke,i mi otisli on zaspao na klupi :per: Imam sliku,stavljam kad nadjem kako je naduvan :per:

Jao da vidie juce provoda :rotf:,padali smo od smeha,izasli mi malo do grada,i sedimo sad pijemo,kad dolazi SIDA(neka budala tamo kod nas oko 25 godina,seceras,sve izgubio,samac valjda,a stalno je pijan i naduvan,al kako se juce covek uduvao,lebdi)i prilazi on nama i kreno da nam prica kako je on pre bio smeker,kako je vatao sta je stigao,a sav naduvan onako,dooobro naduvan,sta god mi kazemo njemu smesno,i damo mi njemu jedno pivo,on gleda onako,trazi rupu u flasi,kad je covek sasuo pola pive sebi u majicu,mi smo vristali,kaze on otkud sad kisa dete mu *****,on je tamo nama pricao,neke izreke,pouke,i mi otisli on zaspao na klupi :per: Imam sliku,stavljam kad nadjem kako je naduvan :per:

E ljudi sinoc samo mogao samo tako da naebem...

Sedimo ispred gradske skupstine, pijemo pivce i pripisa nam se. Kej bio pun zbog Dada Topica, pa nismo mogli da pisamo na obicajena mesta, pa rekosmo ajde iza skupstina da im se napisamo majke ima ga politicarske. I pisamo mi, deremo se (pevamo), kad ete ti ga pandur se pojavljuje. Kaze ladno "Ko vam drma kavez", nesto *****, neam pojma, tek ce on "Jel to prilici mladim humanoidima?"

*** covek stao i razmislja dal' da nas pusti, a ja ocu u da umrem, crkavam, samo sto se ne nasmejem. To je kad pandur oce da ispadne pametan... xD

A mozda je i najsmesnije sto nas je samo onako usput pitao "Znate li da ima javni wc?", on doso da nas gnjavi zbog pevanja, a mi zapisavamo skupstinu xD

Pa ja stvarno ne znam ko je izgledao komičnije u toj situaciji :lol: Scena za neki amaterski film bajatog humora

To ko je izgledao komicnije nzm... Znam da sam razmisljao da ako zatrazi licnu najebasmo svi (ovi ortaci ostavili na trafici za pivo, ja jos nisam izvukao), i pored toga hteo sam da se upisam od smeha, iako sam pisao 30 sekundi pre toga :D

Back