Provale iz osnovne..., i srednje..., ma provale iz zivota...

Prica meni drug......on ima neku vikendicu,i otisao on tu sa porodicom,izmedju ostalog,poveo je i svog najboljeg druga...
i prolaze on tako pored kukuruza i pita taj lik:"jaoo,sta cemo da jedemoo?"
ododje sestra onog mog druga:"mmmmm,male bucmaste decakee (oblizuje se gledajuci u njega)"
tata druga:"mmmm,dobra idejaaa,ja pogotovo volim kad su maalko bucmastiji...(oblizuje se)"
ovaj se prepao.... prebledeo :D (inace to je bilo kad je ovaj lik sto su ga zajebavali bio 5. razred :lol: )

Poslednja izmena:
Prica meni drug......on ima neku vikendicu,i otisao on tu sa porodicom,izmedju ostalog,poveo je i svog najboljeg druga...
i prolaze on tako pored kukuruza i pita taj lik:"jaoo,sta cemo da jedemoo?"
ododje sestra onog mog druga:"mmmmm,male bucmaste decakee (oblizuje se gledajuci u njega)"
tata druga:"mmmm,dobra idejaaa,ja pogotovo volim kad su maalko bucmastiji...(oblizuje se)"
ovaj se prepao.... prebledeo :D (inace to je bilo kad je ovaj lik sto su ga zajebavali bio 5. razred :lol: )

kakvi su pedofili 'ebote... :lol::lol:

Izvolite? Pljeskavicu? Sa cime? Sa mesom! Znaci ja i moj drug smo se smejali na glas, a tu je bilo 30-tak ljudi gledaju nas. Neki lik nije bas cist ovo rekao:D.

Haha, to je neki lik i kod nas rekao... :lol:

Najjace je kad je neki retard narucio pljeskavicu i pita ga ova sta ce od dodataka i on pocne da nabraja i na kraju kaze "suve sljive" kaze ova da nemaju suvih sljiva i lik 'ladno kaze "nista onda" i ode... mi smo plakali :rotf:

ja imam puno provala, sad ne mogu ni jedne da se setim, ali zato pamtim tudje bisere...:zper:
moj drug iz odeljenja, prva godina , farmaceutski tehnicar je imao zescu provalu koju cu dugo pamtiti ( on inace cesto lupa)... Pricali smo jednom o Vrcanima - posto jedan drugi drug i ja imamo malo korenja kod njih, i sad onaj drugi krece "Pa ti Vrcani su mesavina Roma i Ciganima! A, ovaj, Roma i Rumuna!" , dva vrhunca gluposti :roll:

sedimo brat mama i ja...i ja teram brata da se obrije da je sav zarastao cupav pokazujem mu na noge kazem jos malo ce tarzan da dodje tu da zivi i tako ga nesto provociram samo on onako tuzno pogleda u svoje cupave noge a mama mrtva ladna kaze "nije to nista sine vidi mamu" i zavrce pantalone :)) :DDD :DDD :D a noge joj haos :D :D :D:D

hahaha fuj jb.t

Ja i dva ortaka sedimo kod neke fontane,i prilazi neki matorac ulicar,trazi mom drugu malo soka .. ovaj pio ice tea,i imao je bogami skoro punu flasu..
I on utripovan ne zna kako da mu da- i matori vadi iz kante praznu flasu ,da mu sipa tu :lol:
mi se komirali ,ovaj ortak po malo pomera flasu da ne dodirne onu iz djubreta xD
Onda pita nas taj lik dal imam nesto sitno... mi skupili malo i dali mu

Onda smo se odmah pomerili odatle dok ne ode .. .ovaj rece: uh dobro je,osecam da bi nam za pet minuta trazio i duks ili patike :)

Vratimo se mi kod fontane,sednemo ponovo,i dodju neke bicarke,sednu preko puta.. mi se zaebavamo,kao odmeravamo ih -dobre neke rave,samo jedna debela ko tenk..
I dolazi neka babetina,matora drtina od dvesta leta i sedne pored nas..
i pocne ona da prica sa mojim ortakom, ubi coveka od price ,a nas dvojica se kidamo dok ovaj crveni.. a smeju se i one likuse

I sad baba pogleda preko puta i kaze: juu a vidi ova kolika je,debeloguza mala :rotf:
Ja samo sto nisam pao dole,umirem od smeha..a izgleda i ta debela je cula. Likuse se pokupile i odose,bas kao i ova baba :hahaha:
dodje matorka,ubije te u pojam i ode >....

padala kisa za prvi maj neko vreme...i potrpa se nas 15 u sator za dvoje...
i mi sta cemo...i hajde da zajebavamo narod..ova jedna drugarica imala besplatne minute...
i mi ti tako uzmemo i lupali brojeve....

posle milion brojeva, javla se neka devojka....a ta moja drugarica je luda sto posto...
ja stvarno ne znam oklen njoj tol'ke ideje...

devojka: halo
moja drugarica: e mico, gde si...
devojka: ko je to
moja drugarica: ma sta koje! slusaj me sad...nemoj ti da se nerviras, on je ionako kreten
neka si ti raskinula sa njim, znas on je idiot...
nemoj samo da se netviras...
devojka: ... ( tisina )
moja drugarica: je l' to places?
devojka: .... ( cuje se samo disanje slabo isto kao da stvarno neko place, pa ne moze da progovori...xD )
moja drugarica: ne seri da places!! ti nisi normalna...ali izvini...mislim, ja tu nisam nista kriva, on je mene samo zagrlio, sta sma ja mogla....
devojka:....
moja drugarica: ali majke mi, on je mene poljubio, ja nisam kriva
izvini stvarno...nemoj da places...
devojka: ( pokusala je nesto da kaze, al je ova moja budala prekinula )
moja drugarica: ti si sad s njim ja znam!! kako si pateticna... znaci strasno!!
gora si od nedzle!!! ni lejla ti nije ravna!!!!!
mi koma!! umrli smo....xD
al to nije tako smesno kad pricam...jos se pola toga ne secam...xD

ili

zvoni..javlja se neki covek
moja drugarica: jos sam vrela
covek: molim?
moja drugarica: jos sam vruca
covek: ko je to
moja drugarica: ti si masina
....sad zenski glas
zena: halo!
moja drugarica: daj mi muza
zena: on je sad izasao
moja drugarica: a kad je pravio decu tad nije umeo da izadje!!

:hahaha:
..

opet neka devojka
ona: halo
moja drugarica: e, znas sta, ono sto sam ti narucila u avonu ce ti stici ovih dana...
ona: ko je to
moja drugarica: ma slusaj me vamo...to ti stize za nekolko dana...one 3 kreme su ti po 156 din., a onaj parfem ti je 1450
ona: greska
moja drugarica: ma slusaj me bre!! ja cu to da ti posaljem kad stigne...cucemo se uglavnom...
ima neka akcija, treba da dobijes uz parfem gratis maskaru, al to cu ja da uzmem samo da znas...
ona: ( smeje se )
moja drugarica: ti imas moj stari boj je l' tako?
ona: nemam?
moja drugarica: e ajde pisi
ona: cek.....e ajde...evo pisem...
moja drugarica: ( lupi nesto xD )
jesi zapisala
ona: jesam..( i smeje se )
moja drugarica: sigurno
ona: ( smeje se )
moja drugarica: slusaj me vamo!
mi smo zvali tebe jer smo hteli da te zajebavamo, al si u stvari ti zajebala nas...
i na kraju, u sustini...lupih, pozvah, ispusih ga!!

:hahaha: :hahaha:
i tako...xD
muka mi da kucam, al bilo je svacega :D

Poslednja izmena:
haha moja drugarica je to radila davno... cak je i mene zajebavala pre nego sto se bas i poznavali dobro :lol:
Mislim da ima jos snimljeno to na fonu... trazicu da prebaci,pa kacim posto stvarno ne znam sta je sve lupetala

a imam na mom fonu dva snimka kad je moj drug Ziva iz sela zvao Telenor da aktivira MMS ,i sad pola sata prica sa zenom ,pa je pita kako da salje to,pa dal moze da uslika 5 ari zemlje da posalje nekom da vidi kolika je ta zemlja i slicno :)
a na drugom snimku on zove veterinara i kaze mu da misli da su mu svinje dobile svinjski grip,kaze :dobile su neke kraste po telu :lol:
veterinar se utripovao posto se ovaj predstavio kao neko drugi :D

haha moja drugarica je to radila davno... cak je i mene zajebavala pre nego sto se bas i poznavali dobro :lol:
Mislim da ima jos snimljeno to na fonu... trazicu da prebaci,pa kacim posto stvarno ne znam sta je sve lupetala

a imam na mom fonu dva snimka kad je moj drug Ziva iz sela zvao Telenor da aktivira MMS ,i sad pola sata prica sa zenom ,pa je pita kako da salje to,pa dal moze da uslika 5 ari zemlje da posalje nekom da vidi kolika je ta zemlja i slicno :)
a na drugom snimku on zove veterinara i kaze mu da misli da su mu svinje dobile svinjski grip,kaze :dobile su neke kraste po telu :lol:
veterinar se utripovao posto se ovaj predstavio kao neko drugi :D

:rotf: Seljaci su najjaci, imam takvog druga samo sto ovaj radi sa krompirom...car :hahaha: :lol:

Vervetuso, ja imam neki osecaj da je ta tvoja drugarica zesca bitcarka, al' ako nije onda je carica! Tako sam i ja zayebavao ljude, jedna baba je pomislila da sam joj unuka, pricali smo jedno sat vremena, plakala baba...prica kako joj moji roditelji ne daju da me vidi, ovo ono...mukica :rida: xD Al' odavno sam to radio, sad je smor.

carica je :P
ja stavrno ne znam odakle njoj tolike ideje...
stvarno nije normalna...xD

e joj to za bakicu :sad2:

Back