Funny!
Buduća legenda
- Poruka
- 37.524
Možeš ti da povraćaš koliko hoćeš, a možeš postati i homoseksualac...
Lepse je

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Možeš ti da povraćaš koliko hoćeš, a možeš postati i homoseksualac...

)Izvolite? Pljeskavicu? Sa cime? Sa mesom! Znaci ja i moj drug smo se smejali na glas, a tu je bilo 30-tak ljudi gledaju nas. Neki lik nije bas cist ovo rekao.

Prica meni drug......on ima neku vikendicu,i otisao on tu sa porodicom,izmedju ostalog,poveo je i svog najboljeg druga...
i prolaze on tako pored kukuruza i pita taj lik:"jaoo,sta cemo da jedemoo?"
ododje sestra onog mog druga:"mmmmm,male bucmaste decakee (oblizuje se gledajuci u njega)"
tata druga:"mmmm,dobra idejaaa,ja pogotovo volim kad su maalko bucmastiji...(oblizuje se)"
ovaj se prepao.... prebledeo(inace to je bilo kad je ovaj lik sto su ga zajebavali bio 5. razred
)

Izvolite? Pljeskavicu? Sa cime? Sa mesom! Znaci ja i moj drug smo se smejali na glas, a tu je bilo 30-tak ljudi gledaju nas. Neki lik nije bas cist ovo rekao.

Moj drug kad kupuje pljeskavicu redovno kaze prodavacici(a uvek kupujemo na istom mestu).
Stavicete mi sve biljno. Pa krene nabraja. Sargarepa, luk, zelena salata, kupus, paradajz, krastavac.![]()

pozdravi ih... HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA PAST CE. ZAMISLI. REKLA JE PAST CE. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
KAKO SMESNO. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
...
sedimo brat mama i ja...i ja teram brata da se obrije da je sav zarastao cupav pokazujem mu na noge kazem jos malo ce tarzan da dodje tu da zivi i tako ga nesto provociram samo on onako tuzno pogleda u svoje cupave noge a mama mrtva ladna kaze "nije to nista sine vidi mamu" i zavrce pantalone)
DD
DD
a noge joj haos
![]()
![]()
![]()
hahaha fuj jb.t

Joj... srušiću ti iluzije... ali nijednoj ženi noge nisu uvek obrijane i sređene.. nisu ni neki drugi delovi tela.. ali to je već druga tema.

xD Al' odavno sam to radio, sad je smor.haha moja drugarica je to radila davno... cak je i mene zajebavala pre nego sto se bas i poznavali dobro
Mislim da ima jos snimljeno to na fonu... trazicu da prebaci,pa kacim posto stvarno ne znam sta je sve lupetala
a imam na mom fonu dva snimka kad je moj drug Ziva iz sela zvao Telenor da aktivira MMS ,i sad pola sata prica sa zenom ,pa je pita kako da salje to,pa dal moze da uslika 5 ari zemlje da posalje nekom da vidi kolika je ta zemlja i slicno
a na drugom snimku on zove veterinara i kaze mu da misli da su mu svinje dobile svinjski grip,kaze :dobile su neke kraste po telu
veterinar se utripovao posto se ovaj predstavio kao neko drugi![]()
Seljaci su najjaci, imam takvog druga samo sto ovaj radi sa krompirom...car

Vervetuso, ja imam neki osecaj da je ta tvoja drugarica zesca bitcarka, al' ako nije onda je carica! Tako sam i ja zayebavao ljude, jedna baba je pomislila da sam joj unuka, pricali smo jedno sat vremena, plakala baba...prica kako joj moji roditelji ne daju da me vidi, ovo ono...mukicaxD Al' odavno sam to radio, sad je smor.

.Neće ga biti(opravdano) još 3 dana u školi