Provale iz osnovne..., i srednje..., ma provale iz zivota...

Evo sad sam se bas setila par odvala:
Imali mi na kontrolnom iz geografije pitanje kako se zove francusko govorno podrucje u Kanadi ili tako nesto,i sad mene pita drug koji je odgovor na to pitanje i ja mu sapnem kvebek,a on kaze nisam te bas najbolje cuo,i ja htela da mu ponovim al se on tada okrenuo jer su ga drugi pitali za isto to pitanje i ja nisam cula sta im je rekao.Onda dodje nastavnica sledeci cas i kaze:
-Nemogu da verujem da je pola razreda napisalo gepek umesto kvebek na kontrolnom! ja sam crkla od smeha

Tamo negde u sestom razredu,predavale nam neke studetkinje biologiju i sad pita jedna studentkinja
Sta mislite kroz sta dise puz,i onda prozvala jednog moga druga iz razreda koji nije nista slusao ceo cas,i sad pita onda ona njega I sta mislis,kroz sta,a ovaj sav zbunjen,pa..ovaj,kroz analni otvor,valjda.Mi svi pukli od smeha.

Pitala geograficarka jednog moga druga kog naroda ima najvise u Srbiji ,a on ko iz topa:Pa Kineza,naravno!

Objasnjavao nama nastavnik tehnickog kako se namesta kompjuter i sad on se raspravlja sa jednim ucenikom dal treba neki utikac utaknuti gore ili dole i ipak se slozi sa ovime da teba gore i kaze mu
-Da crvsto to utakni da udje,kao sto musko udje u zensko.

Nastavnik veronauke nam objasnjavao kako se plafon srusio u kancelariji jednog njegovog prijatelja i kako se on sakrio ispod stola sa ikonom i sad nam nastavnik opisuje sta je video kad je ustao
-Izasao je i ustao i ugledao na stolicu a na stolici se nalazila troglasta kocka,al BAS trouglasta kocka,znaci BAS trouglasta kocka.A mi mislimo ako je ivdoe trouglastu kockcu e onda je to stvarno cudo,nastavniku trebalo 10 minuta da skonta sta j rekao.

Evo sad sam se bas setila par odvala:
Imali mi na kontrolnom iz geografije pitanje kako se zove francusko govorno podrucje u Kanadi ili tako nesto,i sad mene pita drug koji je odgovor na to pitanje i ja mu sapnem kvebek,a on kaze nisam te bas najbolje cuo,i ja htela da mu ponovim al se on tada okrenuo jer su ga drugi pitali za isto to pitanje i ja nisam cula sta im je rekao.Onda dodje nastavnica sledeci cas i kaze:
-Nemogu da verujem da je pola razreda napisalo gepek umesto kvebek na kontrolnom! ja sam crkla od smeha

haha...nikad u zivotu nismo imali kontrolni iz geosa..:D

e, inace, evo jedne provale.....
2 minuta do kraja casa....mi nesto bucni....nastavnica engleskog...tj.razredna odlucno zavrsila cas, ne moze da nas slusa vise....pa kaze...
ae sad lepo podignite noge...(umesto stolice)
mi svi seli lepo, podigli noge na sto i poceli da se smejemo....:D

Sastav dečka iz prve godine jezičkog smera.

Tu smo videli puno kamenih skulptura isklesanih u kamenu.
I zato sam opisao moji sestru jer je puno volim i voleću je do kraja života čak i do same smrti
.

O streljanju đaka u Kragujevcu.
Tu se desilo mnogo tragičnih stvari, ali ništa strašno.
Ubijeni su mnogi đaci sa svojim učiteljima. U povratku su odseli u hotelu Srbija

(sumnja se da je pijan pisao ovaj sastav. Ustvari, sve sastave :lol: )

ovo je bilo skoro
bila ja s matorcima i bratom negde u bosni i sad usput svratili na neke bazene. i sad do 12 dina je karta za decu a preko vecj za odrasle. i kazhe moj cjale onoj na shalteru kao ''4 karte'' i ona baba pita njega kolko ja imam godina da bi znala koju kartu.. i kazhe moj cjale ''12'' da bi prosho jeftinije :P i ona zhena gleda malo u chudu jer vidi se da nemam 12 god sigurno..
a tek moj brat uskache ''tataaaa ona nema 12 godina!!!! ima 14!!! tata ti si zaboravio!!'' :lol:
moj cjale da potone u zemlju i kazhe kao''pa dobro 12-14 isto ti to''
a brat ''kako isto,ona ima 14,zashto lazhesg???!!!'' :lol:
a ona zhena kao ''pa kome ja sad da verujem...? hehe,barem deca ne znaju da lazhu...'' :P :lol:

Back