Provale iz osnovne..., i srednje..., ma provale iz zivota...

mm..danas na matisu...nast. upisuje cas i hemijska prestane da radi..i zena jos pokusava da pise...i drugarica jos kaze da verovatno ne radi.... i ona iznervirana jer je tek kupila kaze : ''a kako ne radi,ja sam je kupila da radi,jeb.em li joj....khm khm ko je jos odsutan....

stana odgovara geografiju i pita je nast nesto o severu cg i ona pocne i sve super i kaze ''ima mnogo velikuh,STENOVITIH STENA....i nista ne primecuje...i nastavlja i pita je nast nesto o turizmu na severu (o zabljaku nesto i sta znam) i ona bubne ''na severu je razvijen turizam,narocito zbog jadranskog mora.....'' ....

opet stana na srpskom i pita je sta opisuje epska pesma ''pocetak bune protiv dahija'' a on ace ''paaa,opisuje pocetak BORBENIH RATOVA za oslobodjenje''......

marko na geosu....nast krenula luki da pipne kosu - vrlo je cupava i uvijena i dugacka..xD....a marko ''pazite nastavnice,ujesce vas nesto''.....

pre par dana davali 3. ratu za ekskurziju....i ja otisla do razrednog i onako zamisljeno ''TATA...''

uhh ima jos gomila toga....kad se setim pisacu...

citam sta pisete i 90% stvari mi nije smesno :whistling:

kaze profa sabanu Jelenku iz zadnje klupe *zadnja klupa napolje* i Jelenko izbaci klupu kroz prozor...z:shock: blax

Ghetto 50% smesnih stvari nije uvek smesno jer nisi bio tu pa moras lepo da zamislis , a i mnogo puta od raspolozenja zavisi da li ti je nesto smesno.A 40% je glupo i smesno je samo jer se kazu u ucionici pred profesorom,zavisi od situacije,a ako se u skoli ne smejes glupostima , cemu ces ? ;) a 10% su zaista smesne fore :D
A na sve to utice i tvoj ukus za humor.(kao sto su nekom VB i farma zabavni , a meni su glupi)

:D:D:D

Poslednja izmena:
brate toma nikolic je dao soma dinara ciganima da prelaze i pretrcavaju autoput da bi se videlo kako nema dovoljno preaza i to su sve snimali...

A danas je takođe Steva stavio kantu punu ulja na vrata i kad je Žile ulazio sve mu je palo na glavu. Posle su se potukli, pa ga je Žile udario francuskim ključem u glavu i ovaj morao na ušivanje.

Back