Provale iz osnovne..., i srednje..., ma provale iz zivota...

prof. istorije: kakvo je bilo uredjenje u starom egiptu
damjan:....(cuti)
prof: pa da li je bio komunizam,socijalizam...
damjan: socijalizam
prof: jesi siguran
damjan: ma sto posto
:hahaha:

:lol:
Генијално.

Као помену Египат, сетих се силних лапсуса око имена Хатшепсут.:lol:

И Нефертити. Мирча је шапнуо другу ''Нимфоманка'' и он написао тако на контролном.:neutral:

Затим, професор пита друга на које је области било подељено персијско царство, а овај каже ''Хамурабије''.
Хебрејски владари = Давиденко и Соломат
Фенинчани су добили име по великом точку.:confused:
Бог писара = Скот
Ујединитељ Египта = Мензис

Професор: Ко је први покорио сумерске градове-државе?
Ацо: Хммммм....Арагорн
Професор : Какав Арагорн? Тај је у Господару прстенова, ако ме сећање служи.
Ацо : Аааааа да, онај велики паук.:lol:(Очигледно циљајући на паука из Хари Потера)

Убедљиво најбољи час ком сам икада присуствовала. А још сам и петицу добила.:D

draga moja istoricharka:
Sladja: "jebome Cezar" nije mogla da odluchi izmedju jeste i dabome :))))
Sladja: "Reci mi neko ime na N a da nisu Dushan i Goran" nije lapsus, nikada nije skontala shta je rekla...doro nisu bila ova slova i imena.. ali poJenta je jasna :D
Sladja: "Hajde Jovana!" Nevena: "Ja sam Nevena" "A jes sestra ti Jelena"
doro nisu bila ova slova i imena.. ali poJenta je jasna :D
a inache nam je biser... :)))) koji je sutra da me odere... :D

:lol:
Генијално.

Као помену Египат, сетих се силних лапсуса око имена Хатшепсут.:lol:

И Нефертити. Мирча је шапнуо другу ''Нимфоманка'' и он написао тако на контролном.:neutral:

Затим, професор пита друга на које је области било подељено персијско царство, а овај каже ''Хамурабије''.
Хебрејски владари = Давиденко и Соломат
Фенинчани су добили име по великом точку.:confused:
Бог писара = Скот
Ујединитељ Египта = Мензис

Професор: Ко је први покорио сумерске градове-државе?
Ацо: Хммммм....Арагорн
Професор : Какав Арагорн? Тај је у Господару прстенова, ако ме сећање служи.
Ацо : Аааааа да, онај велики паук.:lol:(Очигледно циљајући на паука из Хари Потера)

Убедљиво најбољи час ком сам икада присуствовала. А још сам и петицу добила.:D

:zcepanje::zcepanje:
ovo mi je jedna od najajcih na temi:ok:

Prosle nedelje nam je dosla nova profesorka iz biohemije.Drugi cas kad je dosla,pitala je ko hoce da odgovara i da nece upisati keca nekome ko se javi,a ne bude znao,ali ce svaku drugu ocenu upisati...Javi se jedan drug i kaze mu ona da je to za 2 i postavi mu pitanje za 3,nije znao i on kao kaze-profesorka mala mi je ova klupa,ne mogu da stojim,moram da sednem,a ona mu na to kaze-pa,tvoj problem ako ti je mali... :) :) :)):hahaha:

Ovo mi je cale pricao...
Dok je radio na Kosovu, tamo je imao dosta prijatelja svih nacionalnosti.Imao je i par prijatelja albanaca.A jednom od njih je kuca bila pored dzamije.
A odza(ili kako se vec zove muslimanski pop), svako jutro vernicima pustao molitve preko gramofona.Uvece, kada podje kuci, on ostavi kljuc kod oca od tog caletovog drugara.A taj caletov drug uzme pa preko noci zameni plocu sa molitvama sa plocom Roling Stonsa. :hahaha:
I ujutru dodje odza i pusti gramofon, kad ono...Mick Jagger i co. pocnu da gruvaju.I odza udari u kuknjavu, psovke, pretnje, kletve, ... :rotf:

Back