Protivrečnosti rusofila

I on se kao i Staljin odrodio od svojih pa je uzeo pravoslavnu veru. Tuvijci su inače uglavnom budisti.
лавров и многи други.
Имаш ђенерала муслимана свију врста, азијата итд.

не мислим да је њима вјера битна кад се пробију на положаје

Čitao sam da su Rusi u velikoj meri pritajeni rasisti i da sa priličnim nipodaštavanjem gledaju na svoje azijatske sugrađane koji su inače zvanično punopravni građani te iste države. Uostalim da li ste čuli da neki Jakut, Burjat ili sličan zauzima tamo neki značajniji položaj?
Има их, као и мешовитог порекла.

Čitao sam da su Rusi u velikoj meri pritajeni rasisti i da sa priličnim nipodaštavanjem gledaju na svoje azijatske sugrađane koji su inače zvanično punopravni građani te iste države. Uostalim da li ste čuli da neki Jakut, Burjat ili sličan zauzima tamo neki značajniji položaj?
Pa nisu ni azijati ništa manji rasisti... rasista ima svuda, samo nisu podjenako zastupljeni u medijima.

Neškovska tema.

Čuli ste milion puta kako neki ovdašnji poštovaci Putina kažu: "Evropa više nije Evropa! Zašto, jer sa konca i konopca puštaju ne-evropske rase!!"

Ali istovremeno takvi podržavaju BRIKS. Pa je moje pitanje za te ajnštajne: Koliki je procenat belaca u BRIKS-u kojem težite?
Као да они знају колико ја белаца.
Битно је да неће, не дају, не може...

Kakvo debilno pitanje. Šta treba, da se rasele Indijci iz Indije i da se nasele belcima da bi bili pogodi za trgovinu? :hahaha:
Borba treba da bude za očuvanje evropskog identiteta, kulture pa i genetike. Ne smeta Indijac u Indiji ni Arapin u Siriji. Tamo i treba da budu.
Evropski identitet hahaha. Ma sta je to? U moje je vrijeme to bilo svi placaju pice za sebe

Ali istovremeno takvi podržavaju BRIKS. Pa je moje pitanje za te ajnštajne: Koliki je procenat belaca u BRIKS-u kojem težite?
mi smo za integraciju sa kinezima i sa indijcima, mocnim i velikim nacijama, kulturama itd, a ne sa pakijima, i njima slicnima koji siluju po britaniji pod patronatstvom keira starmera
dakle, vi ste dosli u protivrecnost, a ne mi, vas globizam je zlo, a mi smo pravi globalisti koji povezuju najvece zemlja sveta

evo samo za tebe, nemoj da si gljivica dacic, dzegeru

Poslednja izmena:
Ti rusofili su totalno ludi, nevalja im kada Evropa uzima gas od Rusa, nevalja im i kada ne uzima, nevalja im kada ne prima migrante, ne valja im ni kada prima...To su ta njihova sizofrena cepanja...Kad se setim samo kako su pricali da se u EU vise ne izvodi Cajkovski, da su Dostojevski i Tolstoj zabranjeni...Ma ludaci totalni...
Mislim da cak za te tipove nije pravi izraz 'rusofili'.

Oni ne vole realnog ruskog coveka, koji je danas dosta blizak zapadnoj kulturi, nego oni vole neki Mit o fasistickim ruskim vladarima.

Tako da je pravi izraz za njih Putinoguzi, KGB-fili, oni koji bi da zatvaraju i ubijaju ljude koji imaju tako malo liberalnije misljenje.

Znaci, oni vole mit o ruskim fasisttickim vlastima, jer misle da bi takve vlasti vesali i giljotinirali liberalnije gradjane u Srbiji.

Neškovska tema.

Čuli ste milion puta kako neki ovdašnji poštovaci Putina kažu: "Evropa više nije Evropa! Zašto, jer sa konca i konopca puštaju ne-evropske rase!!"

U americi si do skoro imao klonje za obojene i klonje za belce. Jel vidiš koliko su amerikanci bili moderniji od evropljana, srba i rusa?

Neškovska tema.

Jedan od najbesmislenih postova koje sam ikad procitao. Jedno je na daljinu postovati nekoga a drugo je dopustiti tom nekome da udje u tvoju kucu, zauzme tvoju kuhinju i spavacu sobu a tebe otera na balkon. U Engleskoj se engleski penzioneri smrzavaju i jedu hranu za zivotinje a kurta i murta dobija besplatno stanove, besplatnu hranu i lekove od engleske drzave. I ovde se uopste ne radi o rasi jer su Englezi isto toliko protiv Ukrajinaca koji takodje sve dobijaju dzabe.
E moja gljivo.....

Jedan od najbesmislenih postova koje sam ikad procitao. Jedno je na daljinu postovati nekoga a drugo je dopustiti tom nekome da udje u tvoju kucu, zauzme tvoju kuhinju i spavacu sobu a tebe otera na balkon. U Engleskoj se engleski penzioneri smrzavaju i jedu hranu za zivotinje a kurta i murta dobija besplatno stanove, besplatnu hranu i lekove od engleske drzave. I ovde se uopste ne radi o rasi jer su Englezi isto toliko protiv Ukrajinaca koji takodje sve dobijaju dzabe.
E moja gljivo.....
Пази...ако то поновиш више пута неко ће да ти поверује...можда...

Neškovska tema.

Pocetna premisa tvog posta je pogresna posto nijedan "postovalac Putina" nije izjavio tako nesto.
Takodje propast Evrope se ne desava zbog onih "sa konca i konopca" nego zbog destruktivne dekadencije
ili samoubistva zapadno evropskog drustva. Uzgred to nema nikakve veze sa pojmom rase.
Sve sto je varvarski zapad ima u civilizacijskom smislu to jedobio od Istoka cija je civilizacija mnogo starija.
Gore navedeni zakljucci su nepobitno potvrdjeni od strane kompetentnih svetskih akademika.
Takodje nema nikakve "protivrecnosti" kod nas Rusofila posto geneticki i kulturoloski mi i Rusi pripadamo
istom svetu. Nasuprot tome blago receno ponosni Sloveni (Srbi, Rusi, itd) kao narod su nekompatibilni sa Anglo-Saksoncima i
njihovom pseudo "kulturom" (nekulturom) kojoj pre svega nedostaje moralni kredibilitet. Naravno tu ne racunamo ispranog mozga
bezkicmenjake poput Poljaka, Hrvata i ostalih "Vatican faeces of Slavic race".
:D

Poslednja izmena:

Back