Protivrečnosti rusofila

Neškovska tema.

Čuli ste milion puta kako neki ovdašnji poštovaci Putina kažu: "Evropa više nije Evropa! Zašto, jer sa konca i konopca puštaju ne-evropske rase!!"

Ali istovremeno takvi podržavaju BRIKS. Pa je moje pitanje za te ajnštajne: Koliki je procenat belaca u BRIKS-u kojem težite?
Људи су често лицемери.

Ми не познајемо типични расизам, већ нас западњаци оптужују да смо расисти и фашисти, када нешто некоректно кажемо за босанске муслимане, шиптаре и Хрвате. Мало је нелогично да будеш расиста, када пљујеш по припадницима који су твоје расе и чак твоје етничке групе ...али то је данас дефиниција расизма.

Боље је да ти син доведе црнкињу из Гане, него бившу Српкињу која је сада босанска муслиманка. Јбга тако стоје ствари, овој загорелој можеш да србујеш до сутра и да кажеш нож жица с.....а , ништа је не дотиче.

Људи су често лицемери.

Ми не познајемо типични расизам, већ нас западњаци оптужују да смо расисти и фашисти, када нешто некоректно кажемо за босанске муслимане, шиптаре и Хрвате. Мало је нелогично да будеш расиста, када пљујеш по припадницима који су твоје расе и чак твоје етничке групе ...али то је данас дефиниција расизма.

Боље је да ти син доведе црнкињу из Гане, него бившу Српкињу која је сада босанска муслиманка. Јбга тако стоје ствари, овој загорелој можеш да србујеш до сутра и да кажеш нож жица с.....а , ништа је не дотиче.
Malo je tu nezgodno što je salafizam jedina tačna veroispovest

Ali srećom on objedinjuje ljude svih rasa u istini

Neškovska tema.

Čuli ste milion puta kako neki ovdašnji poštovaci Putina kažu: "Evropa više nije Evropa! Zašto, jer sa konca i konopca puštaju ne-evropske rase!!"
Čitao sam da su Rusi u velikoj meri pritajeni rasisti i da sa priličnim nipodaštavanjem gledaju na svoje azijatske sugrađane koji su inače zvanično punopravni građani te iste države. Uostalim da li ste čuli da neki Jakut, Burjat ili sličan zauzima tamo neki značajniji položaj?

Neškovska tema.

Ali istovremeno takvi podržavaju BRIKS. Pa je moje pitanje za te ajnštajne: Koliki je procenat belaca u BRIKS-u kojem težite?
Kakvo debilno pitanje. Šta treba, da se rasele Indijci iz Indije i da se nasele belcima da bi bili pogodi za trgovinu? :hahaha:
Borba treba da bude za očuvanje evropskog identiteta, kulture pa i genetike. Ne smeta Indijac u Indiji ni Arapin u Siriji. Tamo i treba da budu.

Back