Protiv koga bi ratovala Srbija?

Uzrok rata je ovo - i taj vam danas vodi državu i društvo, pa je danas još jasnije u kojoj mjeri je to uzrok rata...
Ako nakon svega glasate za takve ljude jasno je da vam društvo dijeli takve stavove, jer bi u suprotnom napravili odmak od njih...

sta je uzrok rata,
izgovoriti istinu, da je to srpska zemlja, gde oduvek zive srbi?
il je ipak uzrok rata proterivati starosedeoce sa svoje zemlje i krasti tudje
e vidis, zato cemo uvek glasati za vucica

Uzrok rata je ovo - i taj vam danas vodi državu i društvo, pa je danas još jasnije u kojoj mjeri je to uzrok rata...
Ako nakon svega glasate za takve ljude jasno je da vam društvo dijeli takve stavove, jer bi u suprotnom napravili odmak od njih...

Zašto odmah kreće taj stav? Je l Hrvatska možda promenila nešto u svojoj vlasti? Tebi je izgleda ukorenjen strah od Srba, genetika, šta li je..

sta je uzrok rata,
izgovoriti istinu, da je to srpska zemlja, gde oduvek zive srbi?
il je ipak uzrok rata proterivati starosedeoce sa svoje zemlje i krasti tudje
e vidis, zato cemo uvek glasati za vucica

Ok, ti si se složila sa Vučićevim stavom da je sve do Karlovca i Karlobaga srpska teritorija, uključujući sve more...
Tako su se složili i svi drugi Srbi koji glasaju za Vučića...
Sada znamo uzrok rata !!!

.

Poslednja izmena:
Ја све ово пишем и ради због Родољубља, а тебе је појела ђиласовска идеологија која гласи ,,што горе за Србију, то боље за нас".

Срећом, Председник Вучић ће све средити и уредити! :)
1. Đilas je blizak vama iz vlasti, iste ideje, dva brata koja su započela Beograd na vodi.
2. Ti si nekad bio desničar i nacionačlista, ali si zetečen preletom Milice Izdajnice (po delima pred poslednje izbore) postao levičar i ljubitelj vlasti i SNS-a.
3. Ja sam i dalje nacionalista i nisam pristalica te vaše dve EU opcije, DS i SNS.

Đilas je blizak vama iz vlasti
Глупости.

Ti si nekad bio desničar i nacionačlista
И даље сам, али ти ниси, од кад си прешао код Ђиласа у табор. ;)
Ja sam i dalje nacionalista i nisam pristalica te vaše dve EU opcije, DS i SNS.
СНС је Србска и Државотворна Опција којој је Србија на Првом Месту!

Ok, neka na temi ostane zapisano da je tebi u redu da Srbi glasaju za čovjeka koji tvrdi da je Karlovac srpski grad....
Tako se najljepše vidi ko je kriv za rat...
Mnogi hrvatski političari su rekli i da je Novi Sad hrvatski a i danas mnogi slično razmišljaju, je l to znači da ćei Hrvtaska krenuti da ''oslobađa'' Vojovodinu? Postoji li mrvica odgovornosti Hrvatske za rat ili ste vi ''sveci božji'' :mrgreen:

Poslednja izmena:
1. Đilas je blizak vama iz vlasti, iste ideje, dva brata koja su započela Beograd na vodi.
2. Ti si nekad bio desničar i nacionačlista, ali si zetečen preletom Milice Izdajnice (po delima pred poslednje izbore) postao levičar i ljubitelj vlasti i SNS-a.
3. Ja sam i dalje nacionalista i nisam pristalica te vaše dve EU opcije, DS i SNS.

Mislim da kucas na otvorena vrata, Drug Dule je ponositi levicar, srpski nacionalista i SNS-ovac, 3 najblize ideje u istoriji Planete Zemlje.

Čitajući neku temu o budućnosti ex YU država,pročitah neki post da će Srbija za 5 godina ući u neki rat. Jedino što meni pada na pamet su Kosovo i rat za Republiku Srpsku pa me interesuje koliko ovo ima verovatnoće da se desi? Ili možda sa nekom drugom državom, kojom i zašto?
Ja lično ne razumem toliko hvaljenje i ulaganje u vojsku, sem da štiti aktuelnu vlast. Protiv koga mi da ratujemo kad smo sem Bosne i Hercegovine okruženi zemljama Natoa.

Back