Protiv BEOGRADIZACIJE!

Kako bre nema. Ima milion drugih, lepsih stvari.Sva desavanja su u Bg. Kod nas ko se
uvali da radi nesto za Bg taj je uspeo.Jedino sto nas ubi ona guzva,kada dodjemo u Bg.
To mi je onako najsmesnije, kuda idu svi ti ljudi. :think:

kako di idu.pa trazu poso muvaju travu obijaju limuzine . u normalan svet po ulicu ce vidis samo oni u crni odela snaocari i crni akt kuferi. a u nas beograd svaki dan ki da je vasar u trnavu. falu samo cigani smecku.

Zato sto zivis pod Cairom, a hteo bi pod Avalom.

Ne daj bože pod Čairom... Čair je ravnica....

A što se ovog drugog tiče.... Citiraću mog druga

"More bit, a i ne mora"

Ne živim u Beogradu, živim u unutrašnjosti Srbije, kako to popularno kažu oni koji žive u BG.
Činjenica je da se najjveći profit, pare, dešavanja, kakva god da su, dešavaju u glavnom gradu. Jel to mora tako?
I ostali gradovi po Srbiji vole da se u njima nešto dešava, da u njima bude neko od mnogobrojnih Ministarstava da zasedaju do beskonačnosti, da vide crne slušbene mercedese iz Vlade Srbije.
I drugi gradovi po Srbiji vole da svoj prihod od poreza u Opštini troše u svojoj Opštini a ne da se sve sliva u Beograd pa da se posle deli na kašičicu. Naravno sve je ovo u skladu sa zakonom i propisima.
Jel mislite da je ovo uredu?

Ne kazemo mi to popularno vec najvise mrzim/o kad neko dodje u Bg i glumi ludilo... Cula sam na vestima da je Djilas rekao da pare iz dr gradova nase zemlje ne idu u Bg vec idu iz njega po Srbiji... ??? Naravno da treba i drugi gradovi da dobiju ono sto ima Beograd ali sumnjam da ce se to u skorije vreme desiti. A kad su protesti dolaze ljudi iz citave zemlje i unistavaju NAS grad ne SVOJ. Ispastaju gradjani Beograda jer niko ne stize na posao, u skolu dok se drugde sve normalno odvija... Sta mislis o tome??? Moze i to da se promeni... Ako cemo vec o promenama:bye:

Ne kazemo mi to popularno vec najvise mrzim/o kad neko dodje u Bg i glumi ludilo... Cula sam na vestima da je Djilas rekao da pare iz dr gradova nase zemlje ne idu u Bg vec idu iz njega po Srbiji... ??? Naravno da treba i drugi gradovi da dobiju ono sto ima Beograd ali sumnjam da ce se to u skorije vreme desiti. A kad su protesti dolaze ljudi iz citave zemlje i unistavaju NAS grad ne SVOJ. Ispastaju gradjani Beograda jer niko ne stize na posao, u skolu dok se drugde sve normalno odvija... Sta mislis o tome??? Moze i to da se promeni... Ako cemo vec o promenama:bye:
:ok::ok::ok: I jos mnogo toga ima da se doda. Kao sto neko gore rece, hocu BEOGRADIZACIJU Beograda.

Back