Протић о Јеремићу, Бошку и Јовановићу: Ви сте СНС с дна каце, нисте никакви Срби

A pronasao si se, a!? Izdajnici su oni koji su za nezavisnost Kosova, ukidanje Republike Srpske,
Ma која бре Република Српска, где то може да се уопште пореди са Старом Србијом тј Маћедонијом.
 
Ma која бре Република Српска, где то може да се уопште пореди са Старом Србијом тј Маћедонијом.
oni su se izborili za republiku, drzavu u drzavi, pricaju srpski, kao i mi, i zovu se srbima, a ti si obican folirant, ne znam kako si se zatekao u uzoj srbiji, kao sto tvrdis da jesi, ali NISI NAS
 
Vi niste nikakvi Srbi. Nikakvi. Vi držite nedužne Srpčiće ispod Ibra u bodljikavoj žici i proglašavate ih za branik srpstva dok ih obilazite u skupocenim automobilima, odeveni u najfinija odela, košulje i kravate. Zatim se vratite u Beograd na bezbednu razdaljinu, pa grakćete o “petnaest odsto teritorije Republike Srbije” i pišete bezvredne “Proglase”, navodi istoričar Milan St Protić, bivši gradonačelnik Beograda i ambasador Srbije u SAD i Švajcarskoj u autorskom tekstu za novi broj nedeljnika NIN.

U tekstu upućenom potpisnicima nedavno objavljenog “Proglasa o Kosovu” Protić ih pita zašto se oni, makar nakratko, ne presele na Kosovo.

“Što ne bi vaša deca malo učila školu zarobljena u kavezu? Što vi i vaše porodice ne biste malo bili na braniku srpstva? Što, šta bi falilo? Malčice. Na mesec-dva, ne mora duže. Umesto toga vi veličate preispoljne lupeže, secikese i siledžije sa kosovskog severa. Njima se divite i njih podržavate. S njima se bratimite. Takvi vam imponuju. Na čast vam, drugarice Srpkinje i drugovi Srbi. Na čast i na obraz”, piše Protić.

On napominje da potpisnici nisu ništa drugo, ništa bolje od režimsko-ruskih ulizica, poltrona i slugeranja.

“Vi ste naprednjaci s dna kace, prikriveni i potuljeni. Jedino što im zavidite na vlasti i privilegijama. Vidim, vaš i njihov vasileus priprema vam dobrodošlicu u svoje redove. Vidim najavljuje svoj opštenarodni pokret. Biće da je to reinkarnacija Socijalističkog saveza radnog naroda Srbije. Požurite koliko vas noge nose. Pohitajte, jer ‘ko prije, njemu dvije’, između ostalog piše Protić.

Podsetimo, Narodna stranka, Zavetnici, pokret Dveri, Novi DSS i POKS na konferenciji za novinare u Medija centru, početkom meseca, objavili su proglas za okupljanje u odbrani Kosova i Metohije. Oni su objavili Deklaraciju o reintegraciji Kosova i Metohije u ustavno-pravni poredak Srbije.
5E550C4B-768A-4949-A857-0C46B85974CF.jpeg

https://nova.rs/vesti/politika/st-p...te-naprednjaci-s-dna-kace-niste-nikakvi-srbi/
Opet je progovorio On!
Fakultetski obrazovani znaju činjenicu da su Dveri i DSS naprednjaci!
Ovo više ne može da se opovrgne.
 

Back
Top