Протеза за зубе ?

• Začetnik teme Začetnik teme KraNp
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

KraNp

Veoma poznat
Poruka
10.948
Урадио сам протезе. Али ми је доња исекла френлум који везује доњу усну са непцима и трпим због тога већ више дана оштар бол. Стављам "Гингивал", затим испирам жалфијом, испирам "Пантелом" у виду течности за уста и ништа од тога не помаже да умине бол. Чак ми је докторка наносила на рану цинк-оксид пасту који је веома јак лек и боле неће да престане. Јел неко зна неки "бабски" лек који помаже. Рекла ми је да ништа љуто не користим, типа "Листерина" или пасте за зубе.

Урадио сам протезе. Али ми је доња исекла френлум који везује доњу усну са непцима и трпим због тога већ више дана оштар бол. Стављам "Гингивал", затим испирам жалфијом, испирам "Пантелом" у виду течности за уста и ништа од тога не помаже да умине бол. Чак ми је докторка наносила на рану цинк-оксид пасту који је веома јак лек и боле неће да престане. Јел неко зна неки "бабски" лек који помаже. Рекла ми је да ништа љуто не користим, типа "Листерина" или пасте за зубе.
Popi Paracentamol,par veceri.bar 3 veceri.

Možeš da ispiraš usta kamilicom ili blagim slanim rastvorom ili fiziološkim rastvorom. Izbegavaj tvrdu, jako slanu, kiselu, začinjenu hranu.

ala tebe tera maler. :fdlan:
jedino da je ne nosiš dok ne zaceli, ako je dr skratila ili šta je već trebalo da uradi.
ta donja je kod mnogih iz nekog razloga problematična.

p.s. žalfija ako ti služi za ispiranje nemoj da proključa.
samo je preliješ vrelom vodom, i sačekaš da se prohladi.

Јесте. Него сам ја мајмун. Узмем турпију па сам скидам где ме жуља. Кад буде видела почеће да виче на мене.
pa taman još i da viče.
sećam se da je moja mama išla svaki dan ne bi li je mogla nositi.

nezgodno je za zarasti jer je u ustima stalno vlažno.

znaš, ja za ranice po rukama ili gde god sa vanjske srane koristim propolis sa alkohoom.
tebi bi možda bio na korist onaj dečiji sa vodom, ili čime god ga naprve.
neverovatna stvar. stvori nekakav film, samo pazi da se ne umusaš.
ne skida se lako. :lol:

sad kontm kako bi to izveo.
možda da isušiš sterilnom gazom ako nemaš onaj njihov tampon.
napraviš od gaze slično, nakapaš propolisa, smestiš na mesto gde je rana, i držiš u ustima.

izvodljivo je. ja sad probala :lol:

Poslednja izmena:
Idi kod toga koji ti je dao ,baci mu je i trazi nazad i pare i obestecenje,tuzi ga sa advokatom ako nece da ti vrati pare sa kamatom,pa trazi drugog doktora proteticara,a to sa pijenjem lekova zaboravi,samo se trujes,izbaci djubre iz usta napolje i bol ce prestati.

Idi kod toga koji ti je dao ,baci mu je i trazi nazad i pare i obestecenje,tuzi ga sa advokatom ako nece da ti vrati pare sa kamatom,pa trazi drugog doktora proteticara,a to sa pijenjem lekova zaboravi,samo se trujes,izbaci djubre iz usta napolje i bol ce prestati.
mislim da su mu dr preko glave i da nema snage još i za tužbu.
šta je sve prošao, dobro da je i živ.

može biti da je bio trpeljiv i nije odmah reagovao, misleći da tako treba.
da je izbaci na neko vreme to da, da dr napravi korekciju možda bude korisno.
ili da postupi po tvom predlogu ako ima izbora....

ugl.KraNp imaš sva prava da budeš ljut. :aha:

Back