Protesti u Saudijiskoj Arabiji

• Začetnik teme Začetnik teme NN77
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ово нису ти, ово су Шити који немају никаква права. А режим у Ријаду је велико зло, сви терористи су повезани са њима.

Ma nemaju oni veze sa teroristima, oni su američki protektorat, doduše jeste šerijatska džamahirija, ali sigurno nije finansijer Al Kaide i ostalih... Nvrm da bi ih Ameri tolerisali.

Ma nemaju oni veze sa teroristima, oni su američki protektorat, doduše jeste šerijatska džamahirija, ali sigurno nije finansijer Al Kaide i ostalih... Nvrm da bi ih Ameri tolerisali.

ахаха
Па, ко је финансирао и помогао политички терористе до пре 10 године? Ко их је помагао у борби против Руса у Авганистану и Кавказу? Ко их је помагао на КиМ и БиХ? У Пакистану је ухваћен амерички агент који је продавао оружје оперативцу Ал каиде 2011 године.

Vidim ja da mi zapravo nemamo pojma ko tu pije, a ko plaća. Negde Saudi podržava režim, negde opoziciju, Iran tera kontru, Izrael se plaši rata... Pustite Arape da sami vode svoj biznis.

Ово код Саудијица организује Иран. У Сирији органзују Саудијици. У Бахреину Иран.
Иран није арапска земља, чак ни расно нису једнаки. Персијанци се воде као белци(Caucasian race) а Арапи су семити. Као што су и Курди Caucasian race као и велики исламски војсковођа Саладин који је Курд. Иначе је био сиријиски монарх.
И у језику се разликују, као и у практиковању ислама.

Ово код Саудијица организује Иран. У Сирији органзују Саудијици. У Бахреину Иран.
Иран није арапска земља, чак ни расно нису једнаки. Персијанци се воде као белци(Caucasian race) а Арапи су семити. Као што су и Курди Caucasian race као и велики исламски војсковођа Саладин који је Курд. Иначе је био сиријиски монарх.
И у језику се разликују, као и у практиковању ислама.

Znam, to su mi sve poznate činjenice ;)

Mislim da niste u pravu jer Saudijska Arabija mora ostati takava kakva je i nije istina da Siiti nemaju nikakav prava u Saudijskoj Arabiji.U Saudijskoj Arabiji svi muslimani imaju prava i mogu da se mole u Dzamijama Allahu tako da je ovo samo bljesak onoga sto se djesav na Bliskom Istoku ali nadam se da ce Monarhija Arabija srediti sve to i da ce stvar proci bez krvoprolica.Ipak Saudijska Arabija ima Selefijsko ucenje u drzavi i najveci ucenjaci su dosli iz Selefijskog pravca tako da se Selefije vode cistom monoteizmu i vjeri u Allaha.Inace Saudijska Arabija je Kraljeva zemlja tako da se ne moze Kraljeva zemlja krojiti niti navodno reklamirati obezpravljenost Siita u toj drzavi.U Saudijskoj Arabiji imaju svi prava i imat ce ih jer Saudijska Arabija je zemlja muslimana a Siiti su muslimani tako da ce oni morati da prihvate pravilo Saudijske Arabije.

Кад све саберем, догађаји у свету, а и код нас, у последње време, изгледа да је III светски на помолу.

Molim te nemoj pretjerivati.OPvo sto se djesava u na Bliskom Istoku je ocekivano i ljudi nisu bili zadovoljni ali to nema nikakve veze sa Saudijskom Arabijom koja ima puno novca da nahrani svakog muslimana.

Блиски Исток и Саудијска Арабија, Северна Африка, Балкан.... Нимало светла перспектива... Не волим ја рат, али...

Ja sam na strani revolucionara u Jemenu, Siriji, Libiji a bio sam i za svrgavanje Mubaraka u Egiptu.Jos samo fali da se revolucija desi u Alziru i da se upotpuni islamska revolucija u islamskim zemljama.

Back