Протести у cрбском Новом Саду

Nesloga, šta ćeš. U samoj gomili sam čuo "nećemo sa ovima, nećemo sa onima ... "
мене су многи чули. На почетку, на раскрсници, испред жел станице где је она држала говор и минуту ћутања. Е када је оан рекла да ће ркенути колона ка градској кући и да се окренемо ка булевару ослобођења, тад сам испао на крјау колоне а био сам ту у прве редове малтене.
Пре тога су Марин Погачар Брковић и бандити њихови кренули да се пробијају на поечтак колоне...Ја сам лично марину викну са стране видео ме је и спустио главу : ''кога ви предводите оца вам ебем проусташког теби и брковићу усташи!""

нарвно да си уо многе новосађане да не желе просуташко копиле да нас води ,Али пошто то не може нико од опозиције јер народ више не верује Ђиалсу мариники ондасу ове убацили али наорд их не жели!

И упамти нећеш пребацивати протесте у Београд, јер ова убиства 14 наших суграђана су рпе свега наша ствар! а не ти дођошу и несрбине да нам овде говориш скиме ћем ода се сложимо...
To tako ne ide + što se glavne odluke donose u BG i zato bilo kakvi protesti treba da budu tamo.
трт милојка!

Лично сам присуствовао том протесту. Да се лично уверим у све што ће се издешавати. Од првог дана трагедије јасно је било да ће Нови Сад устати!

Оно што је одмах упало у очи сваком иоле нормалном човјеку је позив на протесте од стране Мирана Погачара саборца и ''побратима'' Брајана Брковића из тобож еколошког покрета ''Браво''.
Био сам банован овде о петка поподне , па нисам могао да пишем да је тај позиив који је уследио у недељу из Београда (јер се Миран тада налазио тамо на протесту) у ствари каналисање протеста и његово контролисање од стране власти.

Пошто господин Ђилас или госпођа Мариника ничим више не могу да привуку пажњу а камоли Новосађана , та улога је додељена онима који су успели да растуре опозицију у дургом кругу локалних иѕбора одржаних у Јуну ове године!

Подсетићу Вас да је у децембру прошле године у првом кругу опоѕиција остварила врло добре резултате и да је актуелна власт а и сам председник по својим саопштењима био изузетнио забринут за исход поновљених избора у Новом Саду па је како је рекао и њега просто изненадило толико убедљива победа у другом кругу када ОПОЗИЦИЈА у Н Саду није успела да добије више од 25 % !!!
Шта се заправо десило па је дошло до таквог преокрета и одједном толиког пада у проценту код стране опозиције ?
ПА ДЕСИО СЕ БРАЈАН БРКОВИЋ ! и остали србомрсци. МЕСЕЦ ДАНА пред други круг избора у Н Саду , опоѕицији су придодати осведочени СРБОМРСЦИ-
брајан брковић, проусташкиња, хрватица Ана Лалић , а са њом и два бошњака из Босне - Динко Грухоњић и Недим Сејдиновић, па и Чанак!

УЛАСКОМ БРАЈАН БРКОВИЋА И ЕКОЛОШКОГ ПОКРЕТА БРАВО у коалицију уједињене опозиције, је допринело тоталном фијаску опозиције у другом кругу ове године! Опозиција је доживела шамарчину од стране новосађана на иѕборима ѕбог Брајана брковића.

Да се подсетимо мало тих ''њушки'':
- Брајан Брковић надалеко познати тобож ''антифашиста'' који је већ више пута у новинама и медијима приказан скрнави српску заставу , сигурно се сећате оваквих фотографија од раније :
Pogledajte prilog 1638323 То већ и врапци знају у Новом Саду
-Ана Лалић садашња председница НДНВ (органиѕације коју су основали Динко Грухоњић и Недим Сејдиновић) а која је на овогодишњем анти српскомфестивалу у Дубровнику урлала како Војводина није Србија! и како се залаже за стварање нове нације- Војвођанске!
Ана Лалић доказан мрзитењица Срба је у скоро деценијској интимној швалерској вези са председником ПОКСА :per:;) што само потврђује да су и једно и друго чеда титоистичке удбе.
Деца удбе само са раѕличитим задатцима тј улогама... Наравно све по штету Србије и Срба...

-Динко Грухоњић (ТЕТАК МУ ЈЕ АЗЕМ ВЛАСИ!) и Недим Сејдиновић из бејха, дошли током рата у бејха , у Нови Сад као новинари од тада роваре против Србије и Српства. Недим Сејдиновић је и уредник власник портала АУТОНОМИЈА који је био медијски покровитељ оргијања у Дубровнику ове године.
Пошто је Динко поприлично лајао на том анти српском фестивалу дошло је до побуне студената на новосадском факултету јер је дотични тамо ангажован као вранренди професор а у његову заштиту одмах су полетеле следеће њушке : борко стефановић :per:, мариника ;) вук Драшковић! :D

"Profesor Dinko Gruhonjić, kažu, deluje antisrpski i širi nacionalnu i versku mržnju. Legijina nova garda lažnih studenata, u majicama sa likom serijskog ubice i državnog teroriste, koja napada Gruhonjića, zastrašujuće najavljuje ponavljanje nesreće i zločina", napisao je Drašković na društvenoj mreži X.

дакле , све је јасно. удбашка чеда на делу. Титоистичка удба одувек има та своја чеда, која нсое различите улоге у одређеним временима, периодима... Неки су поѕиција а неки тобож опѕиција тој поѕицији....

Дакле, пошто је у другом кругу локалних избора ове године опоѕиција доживела невиђен фијаско с обѕиром на реѕултате из првог круга, јасно је да је унацивање Брајана Брковића био идеалан потез од стране удбе јер је то био најбољи могући сценарио по актуелну власт!
Па кога онда чуди што је у недељу на протестима у БГ због трагедије у Новом Саду потурен Миран Погачар (саборац Брајана Брковића) да ПОЗОВЕ НА ПРОТЕСТЕ У УТОРАК 05.11 У Новом Саду ?
Идеалан пример да тај протест буде контролисан од стране власти а самим тим и од удбе.

Идемо редом:

Окупљање је испред желеѕничке станице у 18 х. Дошао сам раније посматрао окупљање.
почело је са протестом таксисат из удружења ''СОС тахи'' , више возила преко15ак је дошло до раскрснице испред жел станице и почело са притискањем сирена у аутомобилима .... тада се народ пребацује са стаза на раскрсницу испред станице. То је негде око 17.35 .
Придолаѕи велики број новосађана.

Око 18 х ту до врха протеста у том моменту тј до дела дге се најближе могло прићи жел станици на раскрсници прилазе ми познате њушке те препознајем Мирана Погачара. Лично сам га опсовао као проусташко пашче...али су гаи други псовали...
тада је неко од њих споменуо да ће бити само један говорник а да ћемо после ''ићи да ходамо а не да шетамо'' .убрзо је ми микрофон или шта већ (није било никаквог профи озвучења ) узела глумица нека, и одржали смо минуту ћутања а потом се окренули ка булевару ослобођења (тада ми који смо били до говорнице испадамо на зачењу колонеј ер се крећемо у супротном правцу тј булеваром ослобођења ка футошкој пијаци а потом ка јеврејеској улици и центру града тј до Градске Куће.

-Већ сам имао информацију а и добар део осталих суграђана да се у извршном већу налази полоција као и у градској кућивећ од 15 часова, што је по мени и нромално јер је то објекат од значаја .

-Напомињем од непосредно пред почетак протеста ту код железничке станице су сена небу појавили неколико дронова, МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ су нам постали ван функције тј ниси могао никога поѕвати , послати поруку а камоли користити интернет без обзирак ојаси мрежа! ТО СМО МАСОВНО УТРВДИЛИ МЕЂУСОБНО!
Дакле било ми је јасно тог момента виевши да не могу никога да поѕовем нити да пошаљем поруку , да службе раде блокаду сигнала у том пределу града, што ми је одвратно али и јасно с обѕиром да ће овај чин водити чедо удбице Миран Погачар и Брајан Брковић познат по већ извиканим мантрама како ето тобож скрнави српске заставе....

Дакле креће колона Булеваром Ослобођења и ја сам у том моменту изненађен на трен борјношћу , и влеичином протеста! То је Нови Сад! То је нови Сад! Огроман број људи , оно пто је у ствари уплашило председниак па је морао одмах псоел протеста да дотрчи у нови сад али не да би обишао повређене кој исе бореза живот међу којимаи једна словакиња из околине НС Теодора, која је мајка детета од годину и нешто и која је најбољи студент медицине а проед тога иради по четири сата у трговини у Новом Саду!

Долазимо до прве раскрснице, са улицом Краља Петра пролазимо је мирно, без икаквих проблема. Након те раскрснице једно 150 метара са десне стране примећујем неко хушкање метеж , и видимо да се ради о просторијама СНС на Булевару Ослобођења и тамо је из колоне која иде колодвором отишао Брајан Брковић и Марин Погачар са још неколико тобож ''студената'' из две органиѕације (такође чеда удбе) . Те просторије СНС нису никада биле окићене заставама СРБИЈЕ а овај пут су поставњене три или четири велике раширене заставе Србије :per:;) преко тих излога од СНС просторија , и нарвано већ познати тобож скрнавитељ застава Брајаних скида одатле и дели плакате својим пиунима да их лепе :per:;):D
Ту поред њега и Погачара се нашао и тобож председник студентског центра са којим Погачар као има неки вербални дуел али без икаквих напада и без икаквог укључивања анорда из колоне у ово очито смишљену игранку испред СНС просторија...

наставак @Casual Observer
Ми пролазимо колодвором поред и добауцјем ода нико не наседа на циркус и перформанс Брајан Брковића и СНС циркусаната... То није наша ствар. Ни једна цигла ту ниеј полетела ка СНС просторијама нити било шта. Нико од грађана из колоне ту није пришао осим БРАЈАНА БРКОВИЋА ПОГАЧАРА И ПАР ЊИХОВИХ сабораца... После смо чули дасе ту нашао види Бога ти и Чиплић ... А требало им је глумаца за тај сценарио али нису успели да у то увуку народ, који је ејдноставно прошао и наставио даље....
НАПОМИЊЕМ да нити један ЛОКАЛ нити један излог у граду новом саду широм Булевара ослобођења и Јеврејске улице није разбијен ! ТРАФИКЕ РАДЊЕ КАФИЋИ ПЕКАРЕ ФАСТ ФУД РЕСТОРАНИ СУ НОРМАЛНО РАДИЛЕ ЧАК И ЗА ВРЕМЕ простеста!

толико о председниковим речима како је то руља која је дошла да руши и дмеолира Нови Сад и лупа скрнави иѕлоге.
ДАКЛЕ чиста лаж! Оно лепљење плаката од стране брковића на просторије СНС и евентуално некацрвена фарба бачена као знак да су им крваве руке се нарвано не рачуна јер иѕлоѕи СНС никог не занимају и то није рушење Новог Сада...

Када смо ушли у јеврејску улицу а убрзо и дошли до Српског народног позоришта п аи до Градске куће грађани су мирно протествовали! ОГРОМАН БРОЈ ГРАЂАНА !

пазите мени је јансо било да протесте преводи чедо удбе Брајан Брковић и Миран Погачар, и да иду ка градској кући , где ће стићи око 19 часова каада у њој осим обезбеђења никога нема (радно време до 15.30) и да је то беспотребно али ајде...

када смо пришли, из првих редова активисти Брајан Брковића и мирана погачара са својим тобож студентима. су викали ''ИЗАЂИТЕ НАПОЉЕ''

ја сам им узвраћао а и многи новосађани- ''а ко да вам изађе ајвани једни када нико не ради сад?''
Погледајте само тему о протесту у пдф региони, војводина, нови сад, па ће те видети како @dlugomir коментарише да ''смо били несложни на протестима јер је свовреме чуо у колони како се добацује НЕЋЕМО СА ОВИМА , НЕЋЕМ ОСА ОНИМА !''

ТО ЈЕ ИСТИНА јас ам рпви викао често да им ***** оца проусташког поготово брковићу! То су викали и многи други новосашани али и новосађанке. Новосађани су огорчени Ђиласом и лажном опозицијом и свесни су били да пошто више не могу даи м убаце Ђиласа или Маринику да сада то чине преко свог чеда Брајана брковића...

Дакел, они (брајан Брковић Миран Погачар и њихови активисти рпед градском кућом у којој никог нема осим полицијеа врата су затвроена кап и прозори, и даље вичу:
изађите напоље!!
Па коме вичу ? Циркус очито... иПсоле неког времена из тих првих редова креће да лупају по вратима неким летвама чиме ли, и ту смо ми новосашани то негодовали и почиње раѕилазак осипање протеста...
Видео сам да су разбили вада један прозор јер су убацили нешто унутрадал бакљу или шта већ и то је то дошло је до пожара малог ил је то продукт бакље углавном јасам екао ма једи балеге Брковићу и багро удбашка! Окрену се и отишао...

Ми то не желимо. У протеству је учествовао огорман број новосађана , оргоман број људи измеђ 40 -55 година не само младеж, чак више је нас старијих било малтене...Било је и стараца и то поприличан број, браво и за њих!
Толико велики број који је очито редеседник толико узнемирио да је одмах морао да даје изјаве док трају протести ...јер видите за рзалику од снс митинга које они организују где доводи аутобусима широм сбрије своје ''присталице'' које се плаћају по 3000 динара сенвич и вода, ОВО ЈЕ НАРОД ИЗ ЈЕДНОГ ГРАДА ! ИЗ НОВОГ САДА! ТОЛИКИ НАРОД! и то без плаћања!

и онда вам је пласирана отрцана удбашка мантра о тобож ЦЕПАЊУ ТРОБОЈКЕ и патетичне изјаве вучевића или вулина од којих ти се повраћа... као да народ није већ одабвно прозрео ту патку са заставама и брајаном брковићем...

Напомињем да кад сам одлазио видео сам да им је бачен сузавац и да су се ти ''ударници Погачарови и брковићеви из првих редова разбежали као мачке са ј.ебишта :per::D

Углавном ове лажи и бесмислице око тобоз тробојки брајан брковића и снс локала су обична дегутантна фекалија .

нисмо ми рушили Нови Сад и државу председниче! Не! Ни један локал ирадња у новом саду нису разбијени и ја то тврдим обрзаом и сваки новосађанин!

И то добро знају сви.

А ви багро која нам блокирате мобилнетелефоне и ометате сигнале , ко вам за то даје право ??? Јел ви плаћате наше рачуне ? Ко вам то допушта и наређује да чините багро нечастива ?
то је мрак и диктатура коју чините народу и у то сам се лично уверио на протесту!

Дакле све ово око протества је преизвикано , а поентај е што се власт боји Новог Сада и нашег беса због оног убиства наших суграђана у петак! убиства од стране дунстера и шалабајзера поктупљивих корупционаша којима је бил обитно само ставити пару у џеп!

Због тих дунстера председниково дупе је сада на ражњу али не би требао да их штити.

Схватити новосађани знају ко је руководио тиме, ко је ту доводио под извођаче и ко је ту тал правио,,, новосађани те желе пред лцие правде и на одогвоорност ан е неког тутубана весића који везе с тим нема јер он је министар однедавно...

тако да @Casual Observer немој превише де брукаш тим удбашким баналнсотима и мантрамао ко чиплића, брковића и осталих чеда удбе...
Сви су они једно . Само са различитим улогама у датим моментима. Али народ то више не пије.

видећете да ће Нови Сад покаазти своје рпаво лице. Убили су нас 14 у петак...Свак оод нас је мого бити тамо са својом дјецом унуком...
Свак оод нас је некад тамо био.....
А ми најмање причамо о томе овде, док ви из разних припиздина сте препуни информација и истина јел де?

а да мало заћутите ?

I Novi Sad je dobio crveni trg

1733087947286.png

Protesti se nastavljaju u našem gradu. Evo jedna autorska s današnjeg.

Pogledajte prilog 1654313
ti protesti nemaju veze sa protestom 05.11.2024
kada je izašlo preko 22 000 Novosađana!

Onog momenta kada su Brajan Brković (unuk proustaše Jevreme Brkovića sa studentima grupe STAV (koju je napravio srbomrzac dinko gruhonjić) poceli sa performansom kod stranackih prostorija sns na bulevaru a zavrsilo se performansom baculova i lomom gradske kuće ubacenih elemenata NOVOSAĐANI su sitog momenta napustili u ogromnom broju ,gotovo svi, protest i od tada nisu bili podrska ubacenim titoistickim cedima POGACARU brkovicu, grupi STAV i SVICE.

Nisu ih pdorzali 08.11.2024 na blokadi mosta Duga kada se okupilo jedva 200 aktivista tih dinkovih studenata. Nisu ih pdorzali ni na jednom protestu nedeljom kao ni tada sto se vidi po tvojoj fotografiji.
Nisu pdoržali ni performans marinike i brkovica blokadom suda kada je takodje bila iskljucivo grupa aktivista - saka jada.

22 000 i puna puta toliko je protiv tih titoističkih udbaskih elemenata koji služe sam orazvodnjavanju besa novosadjana i njihovog zahteva za smenom vucevica.

To nece proci kao ni sto gnev ne prolazi. Novosadjani cekaju momenat. Da sve to pometu, kako vucevicu bagru tako i tu toboz opoyiciju i aktiviste...

ti protesti nemaju veze sa protestom 05.11.2024
kada je izašlo preko 22 000 Novosađana!

Onog momenta kada su Brajan Brković (unuk proustaše Jevreme Brkovića sa studentima grupe STAV (koju je napravio srbomrzac dinko gruhonjić) poceli sa performansom kod stranackih prostorija sns na bulevaru a zavrsilo se performansom baculova i lomom gradske kuće ubacenih elemenata NOVOSAĐANI su sitog momenta napustili u ogromnom broju ,gotovo svi, protest i od tada nisu bili podrska ubacenim titoistickim cedima POGACARU brkovicu, grupi STAV i SVICE.

Nisu ih pdorzali 08.11.2024 na blokadi mosta Duga kada se okupilo jedva 200 aktivista tih dinkovih studenata. Nisu ih pdorzali ni na jednom protestu nedeljom kao ni tada sto se vidi po tvojoj fotografiji.
Nisu pdoržali ni performans marinike i brkovica blokadom suda kada je takodje bila iskljucivo grupa aktivista - saka jada.

22 000 i puna puta toliko je protiv tih titoističkih udbaskih elemenata koji služe sam orazvodnjavanju besa novosadjana i njihovog zahteva za smenom vucevica.

To nece proci kao ni sto gnev ne prolazi. Novosadjani cekaju momenat. Da sve to pometu, kako vucevicu bagru tako i tu toboz opoyiciju i aktiviste...
Alooo nisu protesti samo u Novom Sadu.

Back