- Poruka
- 19.266
...против интернационалне банде СНС
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I koliko j ljudi na protestu? Izaslo bar pola Novog Sada? Tesko im da pomere goozicu? Stra treba da se desi da izadju i protestvuju?Уз покличе РОБИЈА...
Meni smetaju nepismeni ljudi koji misle da su pismeni jer su SrBski nacionalisti.Србски град ... Знам да вама комунцима смета...
Nismo svi upuceni, tko je ta osoba?
СНС активиста и директор судентског центра у Новом СадуNismo svi upuceni, tko je ta osoba?
Држ' се своје Канаде...Meni smetaju nepismeni ljudi koji misle da su pismeni jer su SrBski nacionalisti.
Nego, ne odgovaras na glavnu stvar: KOLIKO ljudi protestvuje?
што теби они сметају ти си и онако ХрватMeni smetaju nepismeni ljudi koji misle da su pismeni jer su SrBski nacionalisti.
Kladis se u 100 DEM?што теби они сметају ти си и онако Хрват
Lomljava cega? Treba da lome te ljude kao onaj sa fotografije odozgo a ne imovinu, znaju valjda gde sastance ili zive, to sto lome je ipak i njihovo odnosno drzave Srbije.Почела ломљава
Samo hapsenje glavnih nista drugo.Почела ломљава
исти сценарио ко у БГ спред градске скупштинеБачен сузавац
Вазда сте лале били погубљени, ко куче у лифту (мислим на организаторе)...Nesloga, šta ćeš. U samoj gomili sam čuo "nećemo sa ovima, nećemo sa onima ... "
To tako ne ide + što se glavne odluke donose u BG i zato bilo kakvi protesti treba da budu tamo.
Što vređate narod?Раја - за сваку похвалу, једино што још треба да вас малоумне неко научи, да испред седишта СНС секте правите протесте, а не испред градских органа...