Protesti studenata

Pilgrim

Veoma poznat
Poruka
10.075
Koliko jos mislite da ce trajati ovi protesti i kada ce se zavrsiti?
I kako ce se zavrsiti?
Stabsu zahtjevi studenata jer ja jos nisam cuo sta traze?
Da li je neki dio grada blokiran?
Pitam jer cu mozda banuti za novu u BG pa me interesuje da li je sve ok

Kakav sad Tramp, kakve veze ima sa ovim protestima, sta pricas..
Има везе са разним ,,фондовима младих" који стоје иза ових ,, студентских протеста", а који се сви финансирају са Запада. Е Трамп хоће да укине ту праксу. А без пара нема ни организације.

IQ < 85 i protesti s12e05: opet ista priča, skuplja se nekakva kRiTiČnA MaSa, nekakva magična brojka koja ako se dostigne svojom samom egzistencijom će nešto promijenit, kao nikad nigdje u istoriji, ali da studenti što znaju ne bi bili studenti, no me čude odrasli ljudi koji iz svog primjera nisu naučili, a kamo li iz tuđeg. Mislite li ozbiljno ako izađe 1% populacije Srbije na ulicu - a i ovo sam široke ruke, to 65 000 ljudi (sem ako ne mjerite литијашким parametrima, onda je 60 miliona ljudi na ulici) - da će neko ko ima apsolutnu vlast da padne. Da implodira, jel? Da se damogiljotinira jer ga ne vole oni koji na izbore uglavnom i ne izlaze? Ko će da ga zamijeni na vlast, ovi što ne mogu 5% glasova prebacit? Neki student, možda druge godine mašinstva? Crkva da imenuje nekog kao u CG (šalimse, nije Srbija baš toliko retardirana)? Ne po mom mišljenju, no po prirodi stvari, vrhunac koji protest može da postigne je da dovede do prijevremenih izbora, što Vučić daje češće od bilo koga jer zna da će svaki put da raznese. I znate zašto dobija? Između ostalog i zbog toga što srpski mozak ne može da shvati korupciju, on zna za riječ, on zna da je to nešto loše, a ne zna da je korumpiran do srži. Isti onaj student što urla, vara na ispite za bolju ocjenu, sutra će kao inžinjer gradnje krast materijale na rekonstrukciju ovoga ili onoga, kao doktor uzimat "poklone", kao pravnik namještat slučajeve, preko partije uzimat pozicije boljim kandidatima ili poć u inostranstvo da Srbiju prepusti ovima prvima. Ovim prvima koji nekako uspijevaju bit patetičniji i u ovom trenutku protivničke retardacije, nazivajući studente stranim plaćenicima (dešava se al ovo nije to, strancima odgovara ova vlast), smiješne proteste revolucijom, pozivaju na nekakve represalije i sl. Skoro sve te silne patriote sa ove ili one strane prodali bi Srbiju bilo kome, samo da njima bude malo bolje, i ne bi to smatrali prodajom no "a ti kao ne bi" scenarjiom.

Koliko jos mislite da ce trajati ovi protesti i kada ce se zavrsiti?
Kontam da će protesti oslabiti između Nove godine i Božića, a procena mi je da će se rasprsnuti negde pre februara.
I kako ce se zavrsiti?
Možda će par zahteva biti delimično ispunjeno čisto pro forme da se zamažu studentima oči.
Stabsu zahtjevi studenata jer ja jos nisam cuo sta traze?
Nemam pojma, sećam se da sam nešto pročitao negde, ali gotovo da nisam zapamtio.

Back