- Poruka
- 92.560
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

a odatle, gde s njim? u corku?Ovog za USi izvuci iz skupstine.
Protesti protiv ovoga ili onoga su redovna pojava širom sveta. Ne treba od toga praviti neku dramuPobune protiv vlasti ,u zemljama u kojima se održavaju izbori,odigravaju se na izborima.
Zahtev opozicije da im se preda vlast bez izbora jeste smehotresan.
A jel si ti šetao u petak po Amerikama?jel to fotosop? mudzahedin poziva na subverzije, koje je ana jasno oznacila kao opozicione, strana subverzija, bla-bla, usred beograda, na rusenje ustavnog poretka, a sta vlast radi osim sto nam ih je najavila?
kaze da je on dosao opoziciji u goste, a da ga nase ministartvo inostranih poslova nije ugopstilo da ocrni opoziciju? pa zasto ga ne uhapse onda, a cak je ana b. jasno naznacila unapred, kao da je znala da mudzos dolazi?
i alan ford je dosao opoziciji u goste, i veljko belivuk i navijaci i jovanjica, svi su bili opozicioni, aha, kada bi se lagali sns sekto kriminalna
Mečkarenje je tekovina demokratijeProtesti protiv ovoga ili onoga su redovna pojava širom sveta. Ne treba od toga praviti neku dramu
Resetovati ga na fabricka podesavanja i vratiti u njegovo rodno mesto neka radi ono sto ume.
virtuelna realnost? opozicija ce na kraju da bude omrazenija od radikala
sns je bas naostrio kerove, a ni vi ne spustate loptu
posle satanizacije, sledi razbijanje protesta, ja vam rekoh bolje da se malo 'oladi preko leta
a odatle, gde s njim? u corku?
mene, aljeka izdajnika, cete da 'apsite, a ?
Protestvuj protiv demokratijeMečkarenje je tekovina demokratije
mi ne setamo, sednemo u auto i trubimo. mnogi debeli, 'de da setaju jos, ne mogu da predju parking, ili prodju kroz mol peske, pa idu onim kolicima na baterijuA jel si ti šetao u petak po Amerikama?
Zabole me, primljen sam za stalno.Protestvuj protiv demokratije
Šta ti je Američki život...mi ne setamo, sednemo u auto i trubimo. mnogi debeli, 'de da setaju jos, ne mogu da predju parking, ili prodju kroz mol peske, pa idu onim kolicima na bateriju
Mit u kome mi verujemo da je baš tako i u realnosti.šta su to ljudska prava?
pa ja sam skoro isto rekao da je to prst u oko, tako da se slazem sto zena kaze 99%
dezinformeru nacionala frekvenca? zasto|? jer je se uvukao vodji u pedu i odatle ce da emituje gasoveNa pitanje Istinomera, kako komentariše dodeljivanje dozvole TV Informer, Popović je odgovorila:
„To je prst u oko. Dakle, građani traže. Čekaj, ukini Pink, Hepi. Oni kažu, ne da nećemo ukinuti, nego evo vam i Informer“.
Ubijao je i mleo ljude za klan sad treba i penziju da mu obezbede.coveku da date zasluzenu penziju,. sekto kriminalna
Čekaj još malo šta si zapeo još telekom i eps da se podele i onda možeš da uživaš![]()
Drug Đilas je deo problema a ne deo rešenja a što se tiče rešetanja ona umeju da budu promotivnog karaktera.I on je donbaZki neutralan, plus postao je ''gospodin'' nakon vise godina resetanja u stilu ''djilas lopov''.
A neeee, cim negde na ''istoku'' ljudi izadju (opravdano) na ulice, to je odma' oBoEnA rEvOlUcJa.Protesti protiv ovoga ili onoga su redovna pojava širom sveta. Ne treba od toga praviti neku dramu
Al kad krenu sa onim, Vucic inteligentan....a navijacko obrazovanje.....ejjjjj