pa navedi, ko je ko, nemoj da me teras da ti citam misli, ja zivim preko, ne mogu sve da znamKoristim prostu logiku, oni koji pozivaju na proteste su protiv vlasti, oni koji skreću sa teme su uz vlast.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa navedi, ko je ko, nemoj da me teras da ti citam misli, ja zivim preko, ne mogu sve da znamKoristim prostu logiku, oni koji pozivaju na proteste su protiv vlasti, oni koji skreću sa teme su uz vlast.
Pa gledaj sta vlast najvise zulja, i koga raspinju u rezimskim medijima.pa navedi, ko je ko, nemoj da me teras da ti citam misli, ja zivim preko, ne mogu sve da znam
Твоја генерација је живела квалитетније са фиксним телефоном, 2 тв канала(који већи део дана нису ни емитовали) и Радио Београдом него данашњи млади и средовечни са њиховим телефонима, таблетима, социјалним мрежама, компјутерима и стотинама тв канала.Često se potcenjuje ali ni fiksna telefonija nije bezopasna a ni telefaksi,teleprinteri i sva slična sokoćala.Čovek treba da se vrati prirodi i da se vrati sebi.
Ja bas nisam ni za jedne,ali kad kritikujem jedne ili druge ili sam bot,ili strani placenik i opozicija.Koristim prostu logiku, oni koji pozivaju na proteste su protiv vlasti, oni koji skreću sa teme su uz vlast.
Nisi ni za jedne, kao i ja, ali znaš protiv koga si. Dakle?Ja bas nisam ni za jedne,ali kad kritikujem jedne ili druge ili sam bot,ili strani placenik i opozicija.

Jos kad je bio prvi skup, pogledao sam ih nekih 15 minuta, zakljucio da samo gubim vreme na njih. Jos kad im se pojavila ona polu gola pevaljka u ulozi voditeljke koja pametuje, a tri majmuna balave... Nema sta - vrhunski kvalitet hiperprimitivizma! I ranije sam preskakao pink al' odtad mi daljinski sam automatski preskace kanal. Paralelno sam odgledao malo RTS dnevnika koji je davao prilog novinara sa terena kome se 'gubi internet veza'. Sta? Pored tolike otete pretplate ne mogu coveku da daju ni telefon sa pristojnim internetom? Otuzno smesno vrv su pomislili da cemo da kupimo tu izlizanu foru. Msm - neka fala. Od tad me intenzivno ne zanimaju. Ionako znam da tu nemam sta da naucim. I ovo objasnjenje u kome se pominju je cist gubitak vremena - sta je tu je -Eto ja sam odgledao jer sam pretpostavio da ce da pljuje skup
Борац за здраву животну средину, "зелену енергију" и "зелене технологије".Грета Тунберг за сиротињу.A to je Ćuta?
i gde ces ti onda da se udenes ako te je istisnuo taj imperijalisticki, gretinБорац за здраву животну средину, "зелену енергију" и "зелене технологије".Грета Тунберг за сиротињу.
Једини проблем је што све то "зелено" много кошта, а и патенте за то углавном имају западни империјалисти.А и питање је колико је све то "еколошки" , јер су и мини-хидроцентрале почеле као "зелена енергија".
koga? mene ne mos' da prevaris da gledam rezimlije, znam za jadac, jedna jelena, full size, pa druga mini venera, i odjednom sam vucicevac... dok zijamPa gledaj sta vlast najvise zulja, i koga raspinju u rezimskim medijima.
Па нигде нећу да се уденем.Западњачка левица је исто слуга империјализма, као и десница.i gde ces ti onda da se udenes ako te je istisnuo taj imperijalisticki, gretin
nigde! otpadas.
- ZELENO LEVI FRONT
- a desnice se gnusas?
Samo treba da se usredresiš. Da imaš jasan cilj. Protestvovanje zbog Kosmeta ili gay parade je totalno besmisleno.koga? mene ne mos' da prevaris da gledam rezimlije, znam za jadac, jedna jelena, full size, pa druga mini venera, i odjednom sam vucicevac... dok zijam
sad sam iscitao komentare na n1 i shvatio da je opozicija prozapadnaSamo treba da se usredresiš. Da imaš jasan cilj. Protestvovanje zbog Kosmeta ili gay parade je totalno besmisleno.
Ne možeš ništa da učiniš. Protestvovanje protiv vlasti bez zastava i "patriotizma" znači da ih bole uvo
šta će vlast da misli.
Cisto sumnjam da ce to da prodje kod naroda.sad sam iscitao komentare na n1 i shvatio da je opozicija prozapadna
pa zar vas nije vucic i sns vodila u eu? a pre njih je bila parola eu nema alternativu?
sta je poenta? opozicija ce pre da vas uvede u eu od vucica i u nato?
takvi su komentari, to je narod, mladji rekao bih, nemoguce da su toliko placenicki, botovski, i vidis bmaxa sta pise, drustvo je bas podeljeno, ja sam se moze biti preracunao da patriotizam moze biti opcija, desnica je slaba... i na kraju ce levo-zeleni front da se pozicionira kao faktorCisto sumnjam da ce to da prodje kod naroda.
Opozicija je orijentacije kao SNS. Ali SNS glumi patriotizam i igra na tu kartu.sad sam iscitao komentare na n1 i shvatio da je opozicija prozapadna
pa zar vas nije vucic i sns vodila u eu? a pre njih je bila parola eu nema alternativu?
sta je poenta? opozicija ce pre da vas uvede u eu od vucica i u nato?
ja cu da bojkotujem izbore i dalje.
ma, shvatio sam konacno, vlast nije dobra, a vi cete da je menjate!?... jer je kriza, do sada vam nije bila do korone kako ti receOpozicija je orijentacije kao SNS. Ali SNS glumi patriotizam i igra na tu kartu.
Veži konja gde ti gazda, tj USA kaže. No to što su takve orijentacije,
ne znači da je ova vlast dobra.
upravo tako. 2018. je prekretnica, do tada me nije zanimala politika.ma, shvatio sam konacno, vlast nije dobra, a vi cete da je menjate!?... jer je kriza, do sada vam nije bila do korone kako ti rece
Nadam se da će biti manje korupcije, i zbog toga manje ovakve propasti.Znaci ako se smeni sns,doci ce umereni sns,pa ovi hebu narod u mozak svi zajedno.
'oce donekle bar fer izbore kolonijalni upravnik da im da, rem ostavke i pink/hepiju ukidanje nac. frekvenciZnaci ako se smeni sns,doci ce umereni sns,pa ovi hebu narod u mozak svi zajedno.
To svakako,cak i nama koji se ne cimamo oko toga zamorno dodje jer se bukvalno u svim krugovima vodi rec o njima i da bez njih ne mozes nista probao drugar da me na fin nacin upozori da bi trebao da idem na protest,jer je tako data direktiva.reko ja nisam u stranci,batali me tih fora.i on opet pa pozeljno je reko pici,ovo nije skup nego mobilizacijaNadam se da će biti manje korupcije, i zbog toga manje ovakve propasti.
A i narod malo da odmori od ispiranja mozga. Izmedju ostalog,
SNS može da se vrati na vlast, na sledećim izborima,
pročišćen od ovih koji su u politici iz čiste koristi.
pa, takva je vecina na protestima sada, zeleni ste vi jos dosta da bi mogli da srusite prefirganog vucica i sns sektu, za nedelju dana setnje, mislim nije realnoupravo tako. 2018. je prekretnica, do tada me nije zanimala politika.
Da,da,sigurno je tako,kao i bracaTrifunovici,Branka Katic,Marko Janketic i jos neki,nisu gadljivi na drzavne pare.Jelena ima stav,a ima i lovu.A ti pricaj sta hoces.Sto se Telekoma tice,opasne su pare u igri i svi bi da se ogrebu.znaci da je dobio jer su mislili da nece da bude uz opoziciju, hteli su da ga potkupe i isplate kao jecu, ali pogledaj njegovu biografiju http://www.cobrafilm.com/en/dragan-bjelogrlic.html kako je uspeo sve da napravi do nedavno?
ne lupaj da jeca ima stav, samo je alapaca: jeca napada vlasnike pasa koji ih koriste za borbe, pa posle brze bolje brise objavu na drustv. mrezi kada sazna da su oni sns, vlasnici, ne psi
pare koje dobija automatski opravdava napadajuci opoziciju - samo corav ne vidi da je isplacena da laje na opoziciju, posl. 2 meseca bese su pare legle u 2 rate
zasto nije bila 10 godina uz vucica? 450 hiljada joj pomogle da progleda bas sada izmedju dve rate isplate od telekoma? i od kada telekom producira narodnjake? kako ce telekom da vrati dug kada kamate skoce? znas kako? NIKAKO, ide na dobos
https://www.politika.rs/scc/clanak/556861/olenik-poziv-protesti-majdanA koja fora sto vucic spominje neki majdan i kataklizmu u beogradu