Protesti "Srbija protiv nasilja"

Nisam ni mislio na nju ni ne zanima me ona cak uopste

Ovu drzavu su dovoljno dugo finansirali ljudi iz dijaspore makar oni koji imaju ovde zive roditelje
A znam i za druge primere
Moje društvo je pokupilo i roditelje. Čak više ni zube ne popravljaju kod ovih naših zubara prevaranata. Na odmor idu na egzotične destinacije.

Jadan Djilas,ko ce da ga optuzuje da je lopov
gospodin djilas i marinika su vucicevi, a sluze mu za razbijanje patriotske opozicije; sutra kada mu se zaljulja debelo samo ce sa njima da napravi koaliciju i da nastave sve po starom
Dovolljno je da kupi neku stranku koja dobije fotelje. Kao što je Milošević Draškovića
pa jel kupio lopova, pardon gospodina djilasa i gospodju mariniku?
patriotska opozicija mora da se ogradi od prodanih dusa vucicu, evo:

Лажни опозиционари или — ко заиста помаже Вучићу?

Patriotski i opozicija je oksimoron. To je samo navlaka. Diverzija, sranje na Kosmetu, da bi se bacio dim na stvarne probleme...
djilas je pokazao da je sa vucicem u dilu, nemoj da si lud, samo desnica, dveri su se tu iskristalisale, ali moze siri front patriota desnicara, jer od djilasa nece biti vajde, samo ce da spase vucicev rezim i njega samoga

ovo sy stvarni problemi

Ako ne zaustavimo ovaj režim, on će od Srbije napraviti koloniju kakvu svet u istoriji nije video, a toliko će sve rasprodati, da će nam stranci odlučivati da li možemo da dobijemo vodu ili struju. Eto u kakav položaj će nas ova vlast uskoro staviti.​

https://srbin.info/politika/dr-tama...rancima-daju-svu-nasu-vodu-i-struju/?lang=lat

Ово за Србин инфо поручује проф. др Тамара Миленковић Керковић, потпредседник Двери

djilas je pokazao da je sa vucicem u dilu, nemoj da si lud, samo desnica, dveri su se tu iskristalisale, ali moze siri front patriota desnicara, jer od djilasa nece biti vajde, samo ce da spase vucicev rezim i njega samoga

ovo sy stvarni problemi

Ako ne zaustavimo ovaj režim, on će od Srbije napraviti koloniju kakvu svet u istoriji nije video, a toliko će sve rasprodati, da će nam stranci odlučivati da li možemo da dobijemo vodu ili struju. Eto u kakav položaj će nas ova vlast uskoro staviti.​

https://srbin.info/politika/dr-tama...rancima-daju-svu-nasu-vodu-i-struju/?lang=lat

Ово за Србин инфо поручује проф. др Тамара Миленковић Керковић, потпредседник Двери
Ko poziva na proteste? Dveri ili ne davimo Beograd?

Ko poziva na proteste? Dveri ili ne davimo Beograd?
protest je krenuo protiv nasilja, ali od skora su poceli neki da ga prisvajaju, polovina bi se prodala vucicu ili vec jeste kao tepic/djilas, a druga polovina ne bi

svi merkaju,. ali narod ce da presece, kome veruje

pazi meni je preko srbin.infoa zapao dverinjak, ali sam da se patriotska opozicija znaci desnica UJEDINI, a o ne davimo bgd ne znam mnogo, aha oni su opozitno od desnice koju ja zagovaram, GRETINI NEKI KRELCI

ko poziva, reci ti meni

eto, politicki spektar u srboji bi mogao da bude takav:
napravite leve-zelene i desne-patriote, a crveno-crno-zute saljite u penziju, oterajte ih ZAJEDNO, pa posle podelite pol. scenu na levo i desno

plan je verujem solidan za narednih nekoliko decenija, kako bi izgledala srbija u politickom spektru

Poslednja izmena:
protest je krenuo protiv nasilja, ali od skora su poceli neki da ga prisvajaju, polovina bi se prodala vucicu ili vec jeste kao tepic/djilas, a druga polovina ne bi

svi merkaju,. ali narod ce da presece, kome veruje

pazi meni je preko srbin.infoa zapao dverinjak, ali sam da se patriotska opozicija znaci desnica UJEDINI, a o ne davimo bgd ne znam mnogo, aha oni su opozitno od desnice koju ja zagovaram

ko poziva, reci ti meni

eto, politicki spektar u srboji bi mogao da bude takav:
napravite leve zelene i desne patriote a crveno-crno-zute saljite u penziju
Koristim prostu logiku, oni koji pozivaju na proteste su protiv vlasti, oni koji skreću sa teme su uz vlast.

Back