Protesti "Srbija protiv nasilja"

Ima svega i to je tacno,medjutim,meni mnogo smeta ta nasilnicka priroda opozicije,bas mi smeta.I ta njihova nesposobnost da animiraju narod i da odnesu pobedu na izborima.Jer do sad sam od njih video i cuo samo uvrede i pretnje,a to mi se nikako ne dopada,nikako.
Jos na sve to onaj Vucicevic krene jos jace da vredja "opoziciju" ili ko je vec kolovodja.Protesti definitivno dobijaju na zescoj retorici,a Pink se svojski trudi da iznervira masu da bi izbio cirkus

Nažalost niko ni od pozicije ni opozicije ne vidi ili žmuri pred našom dečicom na Kosovu.
Da ste gledali njihove oči, videli bi konstantan strah , da ste gledali njihove oči videli bi da su uprte u Srbiju i političare, da ste gledali njihova srca videli bi da su željni Srbije i normalnog života .
I malo manje besa , već iskrena pomoć dole svakom detetu, našem i komšijskom, i jasan nedvosmislen stav prema EU da moramo brinuti o našoj deci na prostoru bivše Jugoslavije.

Nažalost niko ni od pozicije ni opozicije ne vidi ili žmuri pred našom dečicom na Kosovu.
Da ste gledali njihove oči, videli bi konstantan strah , da ste gledali njihove oči videli bi da su uprte u Srbiju i političare, da ste gledali njihova srca videli bi da su željni Srbije i normalnog života .
I malo manje besa već iskrena pomoć dole svakom detetu, našem i komšijskom, i jasan nedvosmislen stav prema EU da moramo brinuti o svoj deci .
Radikali su ih dodatno prepustili siptarskom zulumu, znatno vise od ''zutih''.

Ja niti sam sektas niti sam clan stranke,ni jedne stranke.Ko poziva na nasilje nad porodicnim ljudima?!Kada neko blokira saobracajnice drzava je duzna da to regulise pa ma ko bio na ulici.
pa gde je bila ta drzava za vreme sns kontramitinga?
a, znaci jupiteru je dozvoljeno, a ne volu?

narod je vo, a sns lupezi su jupiter

ukinuli ste pravo na postojanje [rad, lecenje, skolske eksurzije itd] onome ko ne podrzi sektu sns, firme upravni odbori akcionarskih drustava daju plate za podrsku sns na vasem mitingu - to demokratija? ne, to je lopovluk diktatorskog rezima koji ide ka padu

oteraste u propast telekom da platite jecu bota 450 hiljada jevrica za neko smece od albuma? pa jel telekom producira i opozicione guzicetine, ili samo sns?

to demokratrija, da jeca bot ustaje protiv borbe pasa, kao prava zivotinja, pa kada sazna da su ljudi, ti gadovi koji muce zivotinje u sns sekti brze bolje brise objavu/prtozivku? to vredi 450 hiljada jevrica? ******! moralno dno!

Poslednja izmena:
pa gde je bila ta drzava za vreme sns kontramitinga?
a, znaci jupiteru je dozvoljeno, a ne volu?

narod je vo, a sns lupezi su jupiter

ukinuli ste pravo na postojanje [rad, lecenje, skolske eksurzije itd] onome ko ne podrzi sektu sns, firme upravni odbori akcionarskih drustava daju plate za podrsku sns na vasem mitingu - to demokratija? ne, to je lopovluk diktatorskog rezima koji ide ka padu

oteraste u propast telekom da platite jecu bota 450 hiljada jevrica za neko smece od albuma? pa jel telekom producira i opozicione guzicetine, ili samo sns?

to demokratrija, da jeca bot ustaje protiv borbe pasa, kao prava zivotinja, pa kada sazna da su ljudi, ti gadovi koji muce zivotinje u sns sekti brze bolje brise objavu/prtozivku? to vredi 450 hiljada jevrica? ******! moralno dno!
I opozicione naravno!Hoces dokaz?Bjelogrlic dobio od drzave 423000 evra!Ono gore si omastio.Evo ja radim kod privatnika,nisam clan ni jedne stranke niti planiram takvu budalastinu u svom zivotu a 44 godine mi je a eto,radim,solidno zaradjujem,nisam odbijen u lekarskoj ustanovi nikada.Jedino na ekskurzije ne idem,prerastao sam to.I da,konacno si shvatio da neke stvari prilice samo Jupiteru.Takav je svet,tako je svuda.

on radi od 1978
kada je dobio od drzave i od kada je opozicionar?
za jecu karleusu se tacno vidi da prima pare i okrece curak naopako, da je isplacena za botovanje
Nedavno je dobio a govorio je na protestu opozicije pre neki dan,prosli ili onaj tamo vikend.Jelena je zena sa stavom a puna kao brod.Ostrog je jezika i dokazala je to mnogo puta.Ima pravo da bude uz nekog za koga smatra da radi dobro,tako je i rekla.

Nedavno je dobio a govorio je na protestu opozicije pre neki dan,prosli ili onaj tamo vikend.
znaci da je dobio jer su mislili da nece da bude uz opoziciju, hteli su da ga potkupe i isplate kao jecu, ali pogledaj njegovu biografiju http://www.cobrafilm.com/en/dragan-bjelogrlic.html kako je uspeo sve da napravi do nedavno?

Jelena je zena sa stavom a puna kao brod.Ostrog je jezika i dokazala je to mnogo puta.Ima pravo da bude uz nekog za koga smatra da radi dobro,tako je i rekla.
ne lupaj da jeca ima stav, samo je alapaca: jeca napada vlasnike pasa koji ih koriste za borbe, pa posle brze bolje brise objavu na drustv. mrezi kada sazna da su oni sns, vlasnici, ne psi
pare koje dobija automatski opravdava napadajuci opoziciju - samo corav ne vidi da je isplacena da laje na opoziciju, posl. 2 meseca bese su pare legle u 2 rate
zasto nije bila 10 godina uz vucica? 450 hiljada joj pomogle da progleda bas sada izmedju dve rate isplate od telekoma? i od kada telekom producira narodnjake? kako ce telekom da vrati dug kada kamate skoce? znas kako? NIKAKO, ide na dobos

Setimo se i radikala kada su kao opozicija blokirali ulice pa i gadjali policiju kamenjem sa sve Vučićem na čelu. Tad je rezon skroz drugi bio. :lol:

Таква је тад била народна воља, данас је оваква...

Углавном, народ има право да блокира сопствене улице, а не да демонстрира по правилима које му власт пропише.

Ако се део народа са тиме не слаже, нек слободно изађе на улице, његове су...

Може то и без аутобуса.

Него ми помало упада у очи како од јуче прекључе сви дежурни бранитељи власти на овом славном форуму нису чланови ни једне странке.

Је ли то Покрет већ узео маха?

И нико не ради у државним институцијама, одједном сви раде код приватника.

Има и Јеца демократско право да се огласи. Мени не смета.
ona je placena da botuje za sns, nema svoje misljenje cak ni kada je rec o zastiti zivotinja

Чим је сазнала да су из СНС, Карлеуша обрисала објаву

Свако има право да подржава власт, баш као што свако има право да буде противу исте... :per:
ali jednu specificnu tezinu ima rec alapace sa poprsjem i batacima, a drugu akademskih gradjanina

Карлеуша напала студенте па добила одговор

isplacena da botuje lepe pare, a obicni botovi samo sendvicare da grizu, nisu njen nivo

Poslanik Narodne stranke: Karleuša za dva meseca primila ...

Него ми помало упада у очи како од јуче прекључе сви дежурни бранитељи власти на овом славном форуму нису чланови ни једне странке.

Ja nisam ni za jedne,pa dajem sebi luksuza da pletem po svima,doduse retko jer me politika nesto ne zanima,uglavnom kad mi zamre aktuelna tema

samo da protest ide ka masovnosti, jos malo i svi ce da se kunu da nikad nisu bili u sns sekti, a vrhuska ce poceti da se ujeda izmedju sebe:mrgreen:

ova saka jada sto se poziva na silu, da organi reda pristupe tabanjanju porodicnih ljudi i mirnih protesta, oni ce da zdime prosto, nestace ti nalozi sa krste, paz' sta prorokujem

nego., jel da sijemo lutke sa vucicevim likom, a vi samo da dodate prut da izgleda kao obesen? :mrgreen:

ej da se zbog lutke na stapu drze ljudi utamniceni?! kao sa lutkom rusili ustavni poredak? alo bre, vucicu, orle ko ti popi pamet? hijene, a?

nego., jel da sijemo lutke sa vucicevim likom, a vi samo da dodate prut da izgleda kao obesen? :mrgreen:

ej da se zbog lutke na stapu drze ljudi utamniceni?! kao sa lutkom rusili ustavni poredak? alo bre, vucicu, orle ko ti popi pamet? hijene, a?

Не ради то Председник, него они око њега... :per:

Председник је легитимно изабран, 2 мандат, све што треба да уради је да се понаша по Уставу.

Не ради то Председник, него они око њега... :per:

Председник је легитимно изабран, 2 мандат, све што треба да уради је да се понаша по Уставу.

Aleksandar Vučić je uzurpator i veliki lažov i jedanaest godina smo govorili kakav je to psihopatološki lik i šta će da se desi. Sada dolazi opasna završnica, koja može da se završi na različite načine, a jedan od njih je izbijanje građanskog rata, upozorio je ekonomista Branko Dragaš gostujući u emisiji Luča, na Jutjub kanalu Pravi odgovor.​

Dragaš: Dejanovo hapšenje bilo početak, hapsiće hiljade! Odmazda će biti strašna

Back