Protesti "Srbija protiv nasilja"

Најсигурнији ти је онда ВУЧИЋ који тврди да сев ради јер је паметан АЛИ за себе самога, издајника

Nisam baš neki agilan glasač. Jednom sam glasao za Slobu i pogrešio,
onda za Voju dok nisam primetio Šormaza i neke slične hijene oko njega.

E sad da glasam za Ćutu
već nudi rešenja koja ume da sprovede u delo.
moram prvo da vidim ta rešenja koja on može da sprovede u delo.

A ovi njegovi botovi su nervozni, umesto da mi lepo objasne ta Ćutina rešenja
oni kreću sa uvredama.

E sad da glasam za Ćutu

moram prvo da vidim ta rešenja koja on može da sprovede u delo.

A ovi njegovi botovi su nervozni, umesto da mi lepo objasne ta Ćutina rešenja
oni kreću sa uvredama.

Sve Ćute opozicije ste sami stvorili jer čak i neko poput njega je manje vređanje dostojanstva srpskih institucija od Sime Sapsića, Jovanova, Bakareca, onih dijabola Kengure-Lembare i sličnih karikaturalnih pojava koje zagovaraju nasilje i primitivizam.

pa opipavaju puls sa nekoliko hapsenja, da im se ne obije o glave, boje se vesala, a sami koketiraju sa besenjem, evo, klikni pa vidi, ako mi ne verujes

Младићима који су носили „вешала“ одређен притвор​

СРЂАН НОГО: Два дана причам да сам ја носио вешала

Бркићу угрожен живот, неће дочекати суђење – Милован написао и тестамент! (ВИДЕО)

Vidi,meni mnogo smeta ta koreografija na protestima opozicije,bas mi upada u oko.To jednostavno nije normalno.Protest je protiv nasilja a nose se vesala?!Sto ne ide-ne ide.I taj Nogo ako ih je nosio i on bi trebao u pritvor jer je to po zakonu.Milovan ce svakako preziveti jer postoji procedura u takvim situacijama inace bi svako mogao da menja odluku tuzilastva ili suda ako zapocne strajk gladju.Uglavnom,da me ne shvatis pogresno,neka se promeni vlast odmah,meni ni iz dzepa ni u dzep,samo da prodje mirno i dostojanstveno,koliko se to moze u ovoj situaciji.

Nivo manipulacije koji se služe sve tobož suprotstavljene strane je zabrinjavajuć jer je Srbiji neophodna opcija koja se ne služi šibicarenjem već nudi rešenja koja ume da sprovede u delo.
Ima svega i to je tacno,medjutim,meni mnogo smeta ta nasilnicka priroda opozicije,bas mi smeta.I ta njihova nesposobnost da animiraju narod i da odnesu pobedu na izborima.Jer do sad sam od njih video i cuo samo uvrede i pretnje,a to mi se nikako ne dopada,nikako.

Zaista sa žaljenjem moram da kažem da dostojanstvene smene vlasti sigurno neće biti.

Svima mora da bude jasno da oni sa vlasti neće otići čak ni po cenu izazivanja sukoba.
U tom slucaju cemo imati revoluciju kao petog oktobra o cemu se vec suska po svetu a mnogi to i prizeljkuju i prizivaju,recimo onaj Olenik sa Majdana pre neki dan na tviteru.Moj stav je da je jedino resenje na izbore pa kom opanci...Sve drugo je protivpravno a jedino moguce resenje da opozicija dodje na vlast jer ne moze da preskoci taj famozni cenzus.

Ima svega i to je tacno,medjutim,meni mnogo smeta ta nasilnicka priroda opozicije,bas mi smeta.I ta njihova nesposobnost da animiraju narod i da odnesu pobedu na izborima.Jer do sad sam od njih video i cuo samo uvrede i pretnje,a to mi se nikako ne dopada,nikako.
Opozicija nije nasilna čak ni oni njeni delovi koje ne mogu ni da gledam. Čak smatram da je njena reakcija u prethodnih 12 godina ustavokršiteljstva, sistemskog uspona kriminala i strahovitih nasrtaja na dostojanstvo naroda bila i suviše popustljiva.

Siledžistvo je zaštitni znak hunte.

Od izolovanih incidenata se ne može izvoditi pravilo a to uspaničena kamarila na vlasti upravo pokušava.

.I taj Nogo ako ih je nosio i on bi trebao u pritvor jer je to po zakonu
po kom zakonu? zasto nije priveden onda po tom zakonu? cija je izvrsna vlast? zasto ne postupe onda po tom zakonu i sluzbenoj duznosti?
e, zato trazimo ostavke i zato mora da ode av i sns sekta, jer podvaja ljude, jedne hapsi, a druge potkupljuje, primenjuje zakon selektivno.

druga stvar: ne mozes ljude koji nose obesene lutke vucica optuziti za rusenje ustavnog poretka, nije vucic kao pojedinac olicenje ustava i poretka, dok ga on sam, vucic rusi, praveci veliku albaniju, ostavljajuci srbe na kim na cedilu, negirajuci rez. 1244, odbijajuci da odgovori da ne priznaje nezavisnost kosove cnn-u, itd.
to je potpuna zamena teza, orvelovsko izopacivenje, zamena istine i lazi, mentalno i moralno potonuce nacije, koje ako se dozvoli sve strasnije stvari nadolaze
Protest je protiv nasilja a nose se vesala?
protest je zapoceo generalno protiv nasilja, ali sada je protiv vlasti koja je svo vreme gajila nasilje

Poslednja izmena:
Opozicija nije nasilna čak ni oni njeni delovi koje ne mogu ni da gledam. Čak smatram da je njena reakcija u prethodnih 12 godina ustavokršiteljstva, sistemskog uspona kriminala i strahovitih nasrtaja na dostojanstvo naroda bila i suviše popustljiva.

Siledžistvo je zaštitni znak hunte.

Od izolovanih incidenata se ne može izvoditi pravilo a to uspaničena kamarila na vlasti upravo pokušava.
Pa ne bih se slozio sa tobom,bilo je itekako pretnji i uvreda od strane opozicije,sto nije normalno.

U tom slucaju cemo imati revoluciju kao petog oktobra o cemu se vec suska po svetu a mnogi to i prizeljkuju i prizivaju,recimo onaj Olenik sa Majdana pre neki dan na tviteru.Moj stav je da je jedino resenje na izbore pa kom opanci...Sve drugo je protivpravno a jedino moguce resenje da opozicija dodje na vlast jer ne moze da preskoci taj famozni cenzus.

Izbori su farsa ukoliko opcija koja pokušava da ih održi u neregularnim uslovima što je već nekoliko puta uradila koristi instiucije sistema za rušenje ustavnog poretka kako bi zaštitila svoje kriminalno finansiranje.

Pa ne bih se slozio sa tobom,bilo je itekako pretnji i uvreda od strane opozicije,sto nije normalno.
Ukoliko se osvrneš na arsenal uvreda koje poslanici vladajuće opcije iznose na račun ne samo opozicije već i demonstranata uvidećeš da su daleko frekventnije i malignije.

Ono što je rekao Bakarec recimo je huškanje na oružani obračun sa opozicijom pod izgovorom da je naoružana do zuba.

A istina je da ljudi dolaze na proteste sa decom u šta sam se i lično uverio.

po kom zakonu? zasto nije priveden onda po tom zakonu? cija je izvrsna vlast? zasto ne postupe onda po tom zakonu i sluzbenoj duznosti?
e, zato trazimo ostavke i zato mora da ode av i sns sekta, jer podvaja ljude, jedne hapsi, a druge potkupljuje, primenjuje zakon selektivno.

druga stvar: ne mozes ljude koji nose obesene lutke vucica optuziti za rusenje ustavnog poretka, dok ga sam vucic rusi, praveci veliku albaniju, ostavljajuci srbe na kim na cedilu, negirajuci rez. 1244, odbijajuci da odgovori da ne priznaje nezavisnost kosove cnn-u, itd.
to je potpuna zamena teza, orvelovsko izopacivenje, zamena istine i lazi
Po nasem zakonu.A zasto nije ja to ne znam.Vidi,te podele po sistemu Jupitera i vola su prisutne svuda po svetu i nemoj se zavaravati ili praviti da ne znas.Mozes ih optuziti za krsenje zakona jer nije normalno to da rade.Sto se AV tice njegovi prethodnici su urusavali drzavu pa niti su odgovarali pred zakonom,niti ih iko po zlu spominje.Recimo Jeremic je spustio pitanje Kosova sa nivoa UN na nivo EU.I?Eto ga u opoziciji,naknadna pamet,umesto da je na robiji.Ne mozes ti kao deo naroda da govoris,da naredjujes predsedniku drzave sta ce on da radi u datom trenutku.Za to postoje izbori,kandidujes se i ako osvojis vlast teras svoju politiku,do tada zivis svoj zivot i uzivas koliko se moze.

Ukoliko se osvrneš na arsenal uvreda koje poslanici vladajuće opcije iznose na račun ne samo opozicije već i demonstranata uvidećeš da su daleko frekventnije i malignije.

Ono što je rekao Bakarec recimo je huškanje na oružani obračun sa opozicijom pod izgovorom da je naoružana do zuba.

Eto,uglavnom ih je bilo,sto nikako nije dobro.Vidi,protest se zove Srbija protiv nasilja i odmah je politizovan i obesmisljen.Politizovan od strane opozicije kao deo pritiska na vlast a obesmisljen dovodjenjem Bjelogrlica da govori na skupu,jer je Bjelogrlic osvedoceni nasilnik kome se sudi za prebijanje Antonijevica.A pocelo je lepo,ideja je bila plemenita.Mada ne vidim sta je vlast kriva sto neki roditelj nije primetio da mu je dete psiho slucaj.

Po nasem zakonu.
pricas napamet
A zasto nije ja to ne znam.Vidi,te podele po sistemu Jupitera i vola su prisutne svuda po svetu i nemoj se zavaravati ili praviti da ne znas.
po tom sistemu razmisljaju8 i masovne ubice i gazitelji nevinih itd - oni su jupiteri i zato ne odgovaraju, krivicno, nanogica, ili ni ona

po kom osnovu je vucic video ona 2 minuta sa doljevca, a ostecena sestra preminule nije na sudu? na osnovu cega je oinda sud sudio, na osnovui poverenja u vucica?
po osnovu sto ga osumnjiceni jupiter ucenjuje, ako padnem ja u zatvor, pasces i ti, eto po tom, osnovu je vucic video i zastitio osumnjicenog, dok je "vozac" isplacen debelo da preuzme krivicu - dokaze je sakrio licno predsednik vucic, jer ko mu ih je predocio, njemu, a sakrio ih od suda i ostecene, ta dva minmuta koji nedostaju? ko ih je obrisao i prevario sud prikrivanjem dokaza?

i ti to podrzavas, to bezakonje, a pozivas se na neki zakon koji ne postoji - lutke na vesalima se nose na svim protestima po svetu, samo sekta sns ivama podvaljuje da je to rusenje ustavnog poretka, nestace francuska, ako makron padne? nestace srbija ako av padne? on je rusitelj ustava i poretka,a ne neki koji protestuje sa luitkom, ti sejes samo gluposti, to je van pameti sto ti umisljas

pricas napamet

po tom sistemu razmisljaju8 i masovne ubice i gazitelji nevinih itd - oni su jupiteri i zato ne odgovaraju, krivicno, nanogica, ili ni ona

po kom osnovu je vucic video ona 2 minuta sa doljevca, a ostecena sestra preminule nije?
po osnovu sto ga osumnjiceni jupter ucenjuje, ako padnem ja, pasces i ti

i ti to podrzavas, to bezakonje, a pozivas se na neki zakon koji ne postoji - lutke na vesalima se nose na svim protestima po svetu, samo sekta sns ivama podvaljuje da je to rusenje ustavnog poretka, nestace francuska, ako makron padne? nestace srbija ako av padne? on je rusitelj ustava i poretka,a ne neki koji protestuje sa luitkom, ti sejes samo gluposti, to je van pameti sto ti umisljas
Kad vec spominjes Francusku da te pitam:Jel si video kako se jedna demokratija polugama moci koju poseduje kao drzava obracunava sa nasilnicima?Tako bi trebalo i kod nas.Da se zna zakon i red.

Eto,uglavnom ih je bilo,sto nikako nije dobro.Vidi,protest se zove Srbija protiv nasilja i odmah je politizovan i obesmisljen.Politizovan od strane opozicije kao deo pritiska na vlast a obesmisljen dovodjenjem Bjelogrlica da govori na skupu,jer je Bjelogrlic osvedoceni nasilnik kome se sudi za prebijanje Antonijevica.A pocelo je lepo,ideja je bila plemenita.Mada ne vidim sta je vlast kriva sto neki roditelj nije primetio da mu je dete psiho slucaj.
O svemu tome sam već rekao šta imam i ne bih se vraćao na to.

Na nekoliko incidenata koje je nekako moguće povezati sa opozicijom imamo hiljade primera eksplicitnog nasilja koje su vršili pripadnici vlasti.

Počev od onog medijskog pa sve do jurišanja konjicom na studente 2020., prebijanja Borka Stefanovića, paljenja kuća novinara i sindikalaca,
šamaranja žena ispred Skupštine, svakojakih pretnji i zastrašivanja, mnogo je toga poremećenog što su radili da bih se nabrajao,

To nije video samo onaj koji nije hteo da vidi.

Ovo je samo jedan od primera.

Kad vec spominjes Francusku da te pitam:Jel si video kako se jedna demokratija polugama moci koju poseduje kao drzava obracunava sa nasilnicima?Tako bi trebalo i kod nas.Da se zna zakon i red.
pa to ti ja i pricam: tamo imas nasilje i paljenje, a kod nas toga nema! pa zasto onda pozivate na nasilje nad porodicnim ljudima i decom, sns sekto?
:bravo:

e, sns rezim salje maskirane huligane na narod, pa kada ih narod pojuri, onda ce valjda rezim sekte sns da rusi narod nece se predati bez borbe

ovo je potpuno izopacenje i ludilo sekte sns i psiha vucica, u ovom slucaju njegovog novosadskog krimi brata - zamenika

nasilje sprovodi rezim nad gradjanima koji dostojanstveno protestuju protov sns sektaske diktature, bezvlasca, partokratije burazer poslovanja, OTIMANJA I IZDAJE

Back